Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
27.6.13 06:17

@aajulinka rozměry by měly být tyto: Šírka sedačky: 32cm
Hloubka sedačky: 20 cm Délka opěrky zad: 48 cm, ale nepřeměřovala jsem, když najdu metr tak odpo změřím ;) MC sedačky jdou s adaptérama, ty byly součástí balení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markyša 78
27.6.13 08:23

háky na koš

Zdravím holky, včera mi někdo ukradl Mutsy 4 ridera z chodby v baráku :,( velký nákupní koš jsem měla doma, ale háky jsou pryč. Sháním teď podobný sporťák, ale nevím co s košem. Nevíte jestli se dají někde sehnat jen samotné háky? díky za tipy

• Citovat
  • Upravit
11408
27.6.13 08:31
@markyša 78 píše:
Zdravím holky, včera mi někdo ukradl Mutsy 4 ridera z chodby v baráku :,( velký nákupní koš jsem měla doma, ale háky jsou pryč. Sháním teď podobný sporťák, ale nevím co s košem. Nevíte jestli se dají někde sehnat jen samotné háky? díky za tipy

no prodavam cely urban za hubicku, kdybyste mela zajem ;-) https://www.emimino.cz/…plnky-63623/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markyša 78
27.6.13 10:22

Děkuji za nabídku, už jsem oslovila jiného prodávajícího, potřebuji jen sporťák

• Citovat
  • Upravit
13903
27.6.13 11:35
@markyša 78 píše:
Zdravím holky, včera mi někdo ukradl Mutsy 4 ridera z chodby v baráku :,( velký nákupní koš jsem měla doma, ale háky jsou pryč. Sháním teď podobný sporťák, ale nevím co s košem. Nevíte jestli se dají někde sehnat jen samotné háky? díky za tipy

a nemáš fotku? Třeba by ho někdo zahlídl v bazaru nebo na netu. Jeden už se tady takhle našel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
27.6.13 11:49

@Blešík a jak jsi spokojen se sportakem? Neklouze ti z nej ditko, ja mela totiz quinny speedi a z toho ni malej jakoby padal, kdyz mel nohy svesene. A taky se bojim, aby se treba nezlomila konstrukce kdyz budu vytahovat kocarek po schodech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
markyša 78
27.6.13 13:07

Super nápad, fotku určitě najdu a vyvěsím. Ale určitě skončí v nějakém dětském bazaru daleko od našeho města :(. Já jsem s ním byla fakt spokojena, otočná sedačka, snadná ovladatelnost(chodím hodně po městě a neřídím auto, tak jsem s ním i nakupovala), ale dá se i dobře skládat, když někam jedem.Aby dítě neklouzalo, stačí bavlněná podložka a konstrukce je pevná, určitě ji nezlomíš, já jsem běžně hopsala se chodů nahoru a dolů a dobrý. Přítel mi už veze z Prahy nový, teda z druhé ruky, ale ten samý jen jiná barva :). Líbí se mi postě ta konstrukce, taková jednoduchá, bez zbytečných tyček a plastů.

• Citovat
  • Upravit
12127
27.6.13 17:53

@aajulinka tak se omluvuju, ale nenašla jsem metr, minulý týden nám měnili vchodový dveře a od tý doby je metr nezvěstnej :cert: Ale ke kočáru. jsem spokojená moc, ale nejsem si jistá, že jsem extra náročný řidič :lol:
Se sporťákem jezdím 2měsíce, dítko (8měsíců) nesjíždí, ale je fakt, že kluka pokaždé poutám a mám v kočáru vložku (přihodim foto) a nožky má zatím vodorovně. Je lehkej, skladnej, dobře se rozkládá. Mám dokoupený nafukovací kola a nemůžu si vynachválit, prodávat i přední tak koupím i ty. Sice nejde otáčet sedačka, ale nechybí mi to a díky tomu jí má pěkně širokou, což pro mě bylo důležitější, než přehazovací sedačka a kluk o pohled na mě stejně moc nestojí :lol:. Má vcelku velkej košík, ale dost nízko položenej, takže už teď po 8měsících používání mám zespod trochu prošoupáno :roll:, ale jen zespodu a to neni vidět :lol: Má dlouhou rukojeť, což chtěl hlavně muj chlap, jsme oba vysoký a nechtěli jsme nakopávat nápravu. Co mi vadí je krátká stříška. Jinak mě nic nenapadá. Kdyby tě ještě něco napadlo tak napiš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
27.6.13 22:18

@xreni a @A-lexa diky holky, o nejakych neklouzavych drzacich jsem nemela ani paru, pohledam na netu a mrknu jak to vubec vypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.6.13 04:53

mutsy

Ahoj mám dotaz koupila jsem použitý mutsy urban rieder poradíte mi, chtěla bych ho kompletně vyčistit a co půjde tak vyprat čím čistíte nebo perete…Díky za radu Lucka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
28.6.13 06:47
@markyša 78 píše:
Super nápad, fotku určitě najdu a vyvěsím. Ale určitě skončí v nějakém dětském bazaru daleko od našeho města :(. Já jsem s ním byla fakt spokojena, otočná sedačka, snadná ovladatelnost(chodím hodně po městě a neřídím auto, tak jsem s ním i nakupovala), ale dá se i dobře skládat, když někam jedem.Aby dítě neklouzalo, stačí bavlněná podložka a konstrukce je pevná, určitě ji nezlomíš, já jsem běžně hopsala se chodů nahoru a dolů a dobrý. Přítel mi už veze z Prahy nový, teda z druhé ruky, ale ten samý jen jiná barva :). Líbí se mi postě ta konstrukce, taková jednoduchá, bez zbytečných tyček a plastů.

mrkni na stranu 510 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihlášená Naty 165
29.6.13 20:29

Ahoj. Prosím o rychlou radu! Mám jedno kolečko u 4ridera vyfouknuté a potřebuji ho co nejrychleji nafouknout. K dispozici mám jen originál pumpičku a nějak mi to s ní nejde. Nějaké rady nebo triky jak na ní??? Díky!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3734
29.6.13 20:56

Co ti presne nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihlášená Naty 165
29.6.13 21:16

Už jsem přišla na tu pojistku, ale zdá se mi, že to trvá nějak moc dlouho, než se to kolo nafoukne, ne? :think: Pořád jsem si myslela, že se nic neděje, ale ono jo. Než to kolo nafouknu, tak u toho budu celou noc :D

• Citovat
  • Upravit
13903
29.6.13 21:23
@Nepřihlášená Naty 165 píše:
Už jsem přišla na tu pojistku, ale zdá se mi, že to trvá nějak moc dlouho, než se to kolo nafoukne, ne? :think: Pořád jsem si myslela, že se nic neděje, ale ono jo. Než to kolo nafouknu, tak u toho budu celou noc :D

nafoukni to u benzínky, pumpička je naprd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4