Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj kočky, jdu k vám pro radu. Máme Mutsy Transporter kupovaný vloni v Babyparku a dnes jsem zjistila, že máme na každé straně prasklou slídu. Nevíte prosím, zda to má cenu dávat na reklamaci, zda to uznají? Moc děkuji. ![]()
No my taky máme na MT prasklou slídu na jedné straně - nebo teda spíš se proděravěla o zavíraní boudičky. Teď jsme reklamovali brzdu - nedržela, padala a cvakala. Nebyl problém, dali nám náhradní podvozek, cca za týden hotovo, ale v papíru reklamace zamítnuta atd. nevhodné používání, jak se máme o to starat…nic méně opraveno. Ale dívali se na nás jako na blbce (v Babyparku). Řekla bych, že se slídou to bude podobně (nesprávné používání atd.). Na reklamaci bych to neviděla. Volat tam se mi nechce, jsou strašně „příjemní“. Nevím, jak by se to dalo opravit…ale rozjíždí se to čím dál víc
@sovička80 Jj, taky mi přijde, že je to od závírání té boudičky. Zítra tam zavolám tak uvidím, co mi řeknou. I tak děkuji. ![]()
Ahoj holky,
stalo se vám některé, že by podvozek 4rider jakoby šmatlal a nakláněl se na jednu stranu? Přesněji řečeno, stojí mi na třech kolech a přední pravé kolečko je cca 1-2cm nad zemí ![]()
Včera jsem ho dala na reklamaci a dostala jsem podvozek urban po dobu reklamace…
Zajímá mě taky kdo reklamoval, za jak dlouho byla reklamace vyřízená? Kupoval jsem ho v Baby Parku v Brně.
Holky Mutsynářky
prosííííím, stojí za to koupit ojetý golf Easyrider??? Docela se mi líbí, dcera měla nedávno 2 roky a potřebuji něco skladného do auta, když budou na výletě bolet nožky. Nebo ten Spider??? Trošku mě u něj odrazují ta 3kola (stabilita). Máte někdo zkušenost svoji nebo nějaké subjektivní info? Děkuji milionkrát ![]()
Taky jsem po něm koukala ale nakonec jsem vzala ojetý quinny zapp
Já po Easyrideru i Spideru koukala. Měla jsem ale požadavek na úplný leh, protože jsem kočárek kupovala už v roce a malý mi v něm hodně spal, takže jsem pak koupila jiný… Nicméně - Spider je superskladná sedačka - složí se do opravdu neuvěřitelně malého balíčku, navíc designový skvost. Pokud ho kupuješ pro dvoouleťáka na občasné popovezení je jistě skvělý, jen ta cena je trochu vyšší. Easyrider je klasika, golfky skládané do deštníku, lehké, pěkné, kvalitní. Oba kočárky jsou spíše na zdřímnutí, nikoli na úplné spaní.
@Mafina5 Díky za názor…ještě to zvážím, zda vůbec do některých jít
Ale pravda, jsou pěkné ![]()
Maminky, které máte kočárek Mutsy evo nebo jste ho aspon někdě viděly, co na něj říkáte? My nemáme možnost ho vidět osobně, ale z kočárku jsme nadšení, tak nevíme, zda risknout a objednat ho. Zaráží nás, že nemá odpružení, je to hodně znát? Moc děkuji za jakékoliv rady, zkušenosti a poznatky ![]()
@xreni děkuji moc za tip na paní!! Nechala jsem si ušít podložku, cena je opravdu přijatelnější než pinkie a jsem moc spokojená. Nechala jsem si ušít podlořku prodlouženou na spodní části šusťákovou, oboustanou a k tomu ještě potah na madlo. Včetně poštovného 509,– Paní můžu taky doporučit, je velmi rychlá, trvalo to týden ![]()
@leon1 super, jsem rada, ze jsem ‚pomohla‘.. ![]()
@novokat odpruzeni jako takove bych asi neresila, bud chces perovaci kocar a nevyberes si mestky, ale klasiku 4kola na pruzinach, nebo chces lehky kocarek s dobrou manipulaci a skladnosti a ten bude vzdycky tvrdsi. nejake odpruzeni tam urcite ma, to by jinak nefungovalo. kazdopadne miminko v korbe trochu nadskakovat asi bude vzdycky, protoze je lehke.. me se ten kocar celkem libi, jediny co vypada blbe je fakt ta striska, ktera se sklapi dozadu. to mi vadi mnohem vic..
No že městský (z Xreni příspěvku myšleno ne klasický houpací čtyřkolák) kočár bude vždycky tvrdší, je teoreticky pravda, ale samozřejmě záleží na tom jak moc tvrdší bude. Stačí jen porovnat rodzíl mezi pružením Mutsy Urbanrider a nepružením Mutsy 4Rider
A to jsou v podstatě stejné kočárky. Já bych tedy bez toho, aniž bych si kočárek vyzkoušela a pořádně prohlédla, nekupovala. Přece jen s ním člověk strávil dva roky denně a to chce koupit něco, s čím jsi pak spokojená
Na Mutsy Evo holky kritizují hlavně tu stříšku, která se sklápí spolu s opěradlem a tak při lehu dítko příliš nekryje, pokud si z diskuse pamatuji…
@Mafina5 no me je to jasny, jen kdyz proste vidis mutsy evo/4rider necekas prece zadnej terenak, tudiz ani nemuzes chtit ‚poradne‘ odpruzeni.. pak jsou samo typy polskych v-travelu a dorjanu atd, ty houpou trochu lip, no.. treba UR uz mi prijde rozhodne jako ‚nemestsky‘ ja ho ve meste nemam rada, pokud neni extra nasnezeno nebo nejdu na vylet do ‚terenu‘. od toho mam prave ten mestsky lehky nepruzici (i kdyz s pribyvajicimi kily ditka uz taky neni prave tak tvrdy)..
kamaradka si prave vyhlidla Evo, a pokud si ho poridi, asi zkusi zatim hlubokou a pak uvidi, co ten podvozek a pripadne dokoupi sportak, tak bych to v tomto pripade udelala i ja..
@xreni Tak néé že bych tu něco nabízela, ale ještě tak měsíc - dva a budu mít doma volnou korbičku - tm. modrá barva
Nabídka pro tvoji kamarádku ![]()
@lazy_cat kamaradka chce novou ![]()
jinak ja nabizim UR s korbou i sportakem za 3000 kdyby mel nekdo zajem. ditko urcite jeste odvozi