Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
21.3.13 15:24

Hmm :think: Tak doporučuji raději to probrat s prodejcem po mailu, jestli opravdu ten vybraný slunečník zvládne i tu naši trubku. Myslím, že je v průměru 3 cm, ale raději si to změř přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ALianan
1.4.13 11:22

Dobrý dopoledne,
chtěla bych se zeptat na kočárek Mutsy urban rider. Jezdíme s ním od prosince a od začátku kočárek táhne na pravou stranu. Celkově kloub jde ovládat těžko, tuze. Daleko líp se jezdí se zaaretovaným kloubem. Kočárek je dofoukaný a kloub je promazaný.
Chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo neřešil stejnou vadu a jak proběhla reklamace. Manžel tvrdí, že reklamovat nemá cenu, protože kočárek je špatně řešený a drhnout bude vždy. Nerada bych se Mutsyho vzdávala, kočárek se mi vzhledově hodně líbí.
Je kupovaný v Babyparku.
Moc děkuji za postřehy a rady. ALianan

• Citovat
  • Upravit
Any11
1.4.13 11:25
@ALianan píše:
Dobrý dopoledne,
chtěla bych se zeptat na kočárek Mutsy urban rider. Jezdíme s ním od prosince a od začátku kočárek táhne na pravou stranu. Celkově kloub jde ovládat těžko, tuze. Daleko líp se jezdí se zaaretovaným kloubem. Kočárek je dofoukaný a kloub je promazaný.
Chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo neřešil stejnou vadu a jak proběhla reklamace. Manžel tvrdí, že reklamovat nemá cenu, protože kočárek je špatně řešený a drhnout bude vždy. Nerada bych se Mutsyho vzdávala, kočárek se mi vzhledově hodně líbí.
Je kupovaný v Babyparku.

Mam kocarek dva roky a takovy problem nemam… nikam netahne, kloub krasne zataci.. takze ja bych 100% reklamovala.

• Citovat
  • Upravit
22
1.4.13 13:38

mutsy

100% reklamovat, půjčí vám jiný podvozek a uvidíte že to bude o. k. Kočárek je jinak super a když je v záruce proč to nevyužít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
1.4.13 20:53

Ulmi, tento problém tu už někdo zmiňoval a myslím, že to bylo v souvislosti s tím, že měli také nakřivo madlo. Nemáte ho také trochu nakřivo? Myslím, že toé reklamovali, ale už si nevzpomenu,. Zkus to pohledat.
Já mám takovou teorii, že to může být tím, že není dobře zacvaknutá (na obou stranách) ta pojistka při otevření podvozku. Já totiž jednou kočárek promazávala a dotahovala všechny imbusy a asi až moc. Když jsem pak kočárek otevřela zacvakl se jen na jedné straně a já si toho všimla až po nějaké chvíli, když jsem si uvědomila, že na jedné straně nějak víc pruží madlo. Pak jsem jenou potkala někoho s kočárkem s podobně nahnutým madlem a hned mě napadlo, že bude chyba v tomhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ALianan
1.4.13 22:14

Mafino, pokud myslíš můj problém, tak mám snad madlo rovně. Zítra na to vezmu vodováhu, ale viditelně křivého madla jsem si nevšimla.
Díky za radu, určitě bude reklamovat. Zítra zavolám do Babyparku a domluvím si pujčení podvozku. Možná to bude komplikovat, že jsem kočár objednávala přes net.

Je fajn, že pujčují urbana, zjistím, jak má kočárek fungovat. Ten můj je fakt téměř neovladatelný. Dám vědět jak jsem dopadla.

• Citovat
  • Upravit
5352
2.4.13 14:40

Promiň alianane, bylo to myšleno na ten tvůj problém :-) Zkus ještě než to budeš reklamovat prohlídnout, když podvozek otevřeš, zda zapadnou obě pojistky po stranách (z vnitřní strany nosné tyčky zhruba v dolní polovině mezi kolečky a místem, kde je upoutaná korba).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
3.4.13 14:30

Ahojky, mám takový asi blbý dotaz na hluboké korbičce ta boudička asi jinak polohovat nejde než napnutá nebo povolená, nic mezi asi nejde co :? na ostatních kočárcích to jde do několika poloh, tak mě to jen napadlo
a jde z té boudičky potah sundat a vyprat a žehlit? a kde jinak kupujete nové prostěradlo do korbičky
děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
3.4.13 18:00

@Macinaz ahoj, já jsem si místo prostěradla koupila látku a zespodu našila gumičku nebo střídám s povlečením na polštář a dečku co k tomu byla.ani nepoznáš že to není prostěradlo…Potah sundat nejde, a myslím že tu někdo psal, že se po nějakém přípravku udělaly fleky, tak opláchnu jen vodou..Já mám cargo grey a jde na to všechno vidět, korbičku dávám jednomu pánovi co čistí gauče a auta, vezme si za to 200,– a je jak nová. Taky mi nejde stříška nijak polohovat jak u sportáku a pochybuji že bych to využila i kdyby to šlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
4.4.13 09:09

@Denisa313 děkuji,já mám korbičku aktive champagne a ve vnitřku mám tokový ten flíček jakoby mapu od vody, tak bych se toho ráda zbavila a nevím jak, tak jsem to právě chtěla zkusit vyprat. jestli by se to povedlo, ale když to nejde sundat, tak si budu muset poradit jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
5.4.13 09:26

@Denisa313 tak jsem včera ještě zkusila dát to povlečení na tu matraci a vážně to není poznat a zkusila jsem raději ještě přes vrch dát froté ručník(snad se nebude v létě potit) a je to báječné, můžu pěkně měnit barvičky a jsou ušetřené penízky za prostěradla na něco jiného :dance: i když se musím přiznat, že jsem našla nové obšití do korbičky a láká mě to, ale těch pár měsíců co se bude korbička používat se to dá vydržet takhle, třeba by se tam ani jiná barvička nehodila,http://www.webroucek.cz/detail.php?zbozi=4464143
děkuji moc za radu :potlesk:
ještě jenom vyřešit a vyčistit ten flíček :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
5.4.13 09:41

@Macinaz já jsem taky chtěla mít víc prostěradel, ale nakonec mám jen tady to jedno..Miminko ti to nijak nezašpiní, tak si myslím že je to zbytečné když budeš pod hlavičku dávat plínky nebo ručníček..Já jsem to ještě nemusela ani prát. Navíc malý chtěl mít rozhled, takže od 4 měsíce dávám do sportáku a teprv ted chci investovat do nějaké pěkné, kvalitní podložky do kočárku..já včera umývala vršek korbičky obyčejnou vodou, a šlo to..ale mám cargo grey a na tom de vidět úplně všechno. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
5.4.13 09:57

@Denisa313 my už čekáme druhého mimíska, ale dřív jsem měla obyč. kočár, tak jsem si chtěla dopřát něco jiného lepšího a starý použiji jenom na balkón na spaní, nebo na zimu je prostornější, myslím že to s těmi ručníky vypadá moc pěkně a barevně :dance: mám bílí, růžový a tyrkys, ale snad mi ty ručníky při šoupání nožičkami nebo tělíčkem nebudou pouštět, musím to vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.4.13 13:50
@ALianan píše:
Dobrý dopoledne,
Je kupovaný v Babyparku.

Dobré odpoledne, mám stejný problém táhne na levou stranu…akorát jsem to neřešila protože je kupovaný v AAAkočárky a tam nám asi náhradní podvozek nepůjčí? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.4.13 15:15

Mrkni na diskusi od tohoto dotazu, co jsem tam psala, čím myslím, že by to mohlo být, než to budete reklamovat. Třeba je to fakt jen špatně zacvaknuté… Máš madlo v rovině?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí