Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
6.2.13 11:44

Dobrý den, mám na vás prosbičku :lol: u podvozku urban rider se rozbila páčka na aretování kol, nevíte, kam zavolat nebo jestli se to dá nějak opravit? mám podvozek možnost koupit za super cenu, jen tato vada mi vadí…chtěla bych aretaci využívat, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.2.13 13:06

@Evulin

veškeré opravy dělá Libfin, zavolej tam
http://www.libfin.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
6.2.13 13:15

@Evulin ja to koupila uz opravene a pan tam zespoda zastrcil normalni imbus, vypadl mu tam ten cudlik, pry tam drzel tak tak a casem se vyviklal, imbus je zahnutej, tak nevypadava ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
7.2.13 06:53

Děkuji za rady, ten imbus zkusím…kdyby nepomohl, zavolám do toho libfinu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
7.2.13 14:04

Ahojky, prosím vás má nějaký velký vlil na jízdní vlastnosti kočárku poškozená ložiska v zadních kolečkách? Nevíte kolik jinak přibližně stojí nová? Děkuji :)

ZAPOMĚLA JSEM DODAT ŽE SE JEDNÁ O URBAN RIDER :)

Příspěvek upraven 08.02.13 v 09:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.2.13 22:25

Ahojky,
dnes jsem koukala na kočárek Mutsy Evo, docela se mi líbí, ale nemůžu nikde najít recenze. Můžete mi někdo napsat vlastní zkušenost s tímto kočárkem? Hlavně mě zajímá kvalita provedení, opotřebení koleček a jiné důležité postřehy. Jak se kočárek chová v terénu?
Moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.2.13 14:49

Myslím, že tu Evo ještě nikdo nemá, ale kvality bych se u Mutsy obecně moc nebála. Jen co si pamatuji, tak holky, co se na Evo šly mrknout, byly moc zklamané z boudičky, která myslím při položení zádové opěrky jde s kočárkem a tedy ležící dítko pak není skoro kryté. Ale to jen, co si tak matně pamatuji. Třeba sem někdo, kdo má zkušenost napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.2.13 16:09

Prývě té boudičky se bojím zdá se mi také moc málo krytá a elikož mi sporťák vyjde na zimu tak se bojim aby tam moc nefoukalo. Ale zase je pro mě důležitá váha kočárku, nejsem zrovna obr a ani silák tak zase abych se s kočárkem zbytečně moc nedřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
11.2.13 13:44

sourozenecký mutsy?

Ahoj všem, potřebovala bych radu ohledně Mutsy. Mám čtyřkolku, Urban rider - velká spokojenost, ale budeme mít další dítě. Rozdíl mezi nimi bude 17m a na stránkách výrobce jsem našla, že Mutsy je sice možné mít jako sourozenecký, ale lépe až od 6m, protože ten přídavek pro miminko se nedá úplně sklopit do lehu. Teda tak jsem to pochopila, moje anj není úplně the best :)
Máte některá zkušenosti s Mutsy alá sourozenecký? Nechtěla bych kupovat jiný, ale když, tak jaký?
Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.2.13 13:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
11.2.13 14:35

Díky, já čekala, že se třeba ozvou maminky, že to s ním nakonec nějak zvládly, ale asi ne (viz. tvůj link).
Pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.2.13 15:31
@Kitiarka píše:
Díky, já čekala, že se třeba ozvou maminky, že to s ním nakonec nějak zvládly, ale asi ne (viz. tvůj link).
Pěkný den

spíš bych napsala sz těm, co ho měly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.2.13 15:33

Jinak já potkala maminku (bylo to teda v drážďanech) s duoseatem a měla mimino na ruce (v kočáře jsem ho neviděla), ale měla v duoseatu nějakou vložnou tašku (asi ABC nebo něco takového), takže do lehu by to s tím asi šlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
11.2.13 17:38

To Mooch: Díky, to jsem myslela. Třeba, že někdo má zkušenost, že se to dá nějak vymyslet, ale zase také ne za cenu nějakého nebezpečného domácího kutilství :)
Prostě se mi nechce kupovat nový kočár, to se přiznám dobrovolně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.2.13 20:03

Ahoj, potřebovala bych prosím poradit. V nejbližší době budeme přecházet z korbičky na káru a nemám nánožník. jelikož je ještě zima, tak ho budeme muset co nejdříve pořídit. Máte dobré zkušenosti s origo nánožníkem Mutsy, nebo je lepší nějaký neorigo? Popřípadě jaký? děkuji moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí