Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky máte někdo prosím zkušenost se sedačkou pro dvě děti na podvozky Mutsy, duoseatem?
Moc děkuji za případnou radu ![]()
trosku sa ti sem votriem
![]()
tak isto ma to zaujima aj ked mam este cas, riesit to urcite budem ![]()
jasně v pohodě, snad se nám někdo ozve, on tady duoseat není moc používaný, takže s ním asi moc maminek zkušenost nemá ![]()
tak nakonec jsme se rozhodla a dnes Duoseat objednala, tak pak hodím fotečky a poreferuji ![]()
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenost se sedačkou duoseat? Dá se zadní část použít i pro malé miminko?
Děkuji vám za info
Petra
@pe2la píše:
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenost se sedačkou duoseat? Dá se zadní část použít i pro malé miminko?
Děkuji vám za info
Petra
Našla jsem, že zadní sedačka se dá polohovat naklápěním, tudíž pro malé miminko nevhodné viz: http://www.detske-kocarky.cz/…oseat-p-3972
Co uvádějí tak pro novorozeně to není až za pár měsíců. Já jsem duoset chtěla, ale nakonec jsem pořídila sourozenecký tandemový kočár Hauck Freerider a jsem ráda, že jsem se takto rozhodla.
@pe2la píše:
Dobrý den,
Děkuji vám za info
Petra
Mám také Mutsy a brzy z něj budu muset udělat Duoseat
, prosím zkusila jsi tam dávat miminko nebo už větší dítě. Píše se tu, že to pro miminko není úplně vhodné, ale mě se zatím nechce kupovat nový kočár. Napsala bys mi prosím svou zkušenost?
Předem děkuji