Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,sháním nové golfky pro 20měsíční dvojčata,ted máme patrona trojkombinaci a ted chci vyloženě golfky,nechci drahé kolem 5tisíc.Sháním se spojenou rukojetí a aby byly lehké.Můžete poradit?Děkuji
ma,esprit sun duo a jsou fajn, lehke, skladne
jinak se hodne kupuje peg perego, ale to je spis sportak
spojenou rukojet ma myslim chippolino, ale pripadaji mi dost male
Ahoj,
mám peg perego aria twin, kupovala jsem je už použité a jsou docela fajn. Akorát jsem rozmazlená ze sporťáku, tak se mi zdají takové míň stabilní a vůbec horší na ježdění. Ale to jsou asi všechny golfky. Rukojeť je spojená, přední kolečka otočná, celkem slušný košík…
viz. foto s dětmi vlevo ![]()
Teď jsem si koupila z druhé ruky Peg Pérego aria twin. Doteď jsme nepotřebovali, ale prodali jsme velký kočár a tak přece jen na výlety a do města je ještě chci.
Doporučuju ty od PP, jsou nejlehčí na trhu, spojená rukojeť a perfektně skladné. Už se na ně těším, kupuju je od kamarádky tady z emimina. ![]()
Sorry,ale Peg perego aria má strašně mrnavá kolečka a to pak musí být poježděníčko.
Také jsem je chtěla,ale tohle mě odradilo…vyhrkaný dítě nechci.
To jo, kolečka jsou malá, ale zas váha oproti Chipolinu je 9,7 kg proti 15 kg. A složené taky menší, navíc samostatně stojí. Ono záleží taky, na co si to kdo kupuje. Já už mám holky velké, toto má sloužit čistě do města, spát už v tom taky nebudou. U mě je priorita 1) váha (děti už jsou samy o sobě těžký) a 2) spojená rukojeť ( občas vedu za ruku 3. dítě). Do terénu to samozřejmě nebude, ale to asi dvojgolfky žádný, co jsem tak viděla. To jedině třeba Jané Twin Two, tam jsou větší kolečka a tím, že sedí děti za sebou, tak se i lépe projede všude, já bych to brala, ale na to „doježdění“ už je ta cena pro mě moc vysoká.
Ahoj,
no mě se ještě líbí to cosatto http://www.best4baby.cz/index.php?…
použité se dá určitě sehnat za míň.
A ty peg perego jsou fajn na popojíždění nebo do obchodu, do terénu nejsou snad žádné golfky, na to je sporťák ne? ![]()