Golfky pro dvojčata

488
11.2.11 16:32

Golfky pro dvojčata

Ahoj holky,sháním nové golfky pro 20měsíční dvojčata,ted máme patrona trojkombinaci a ted chci vyloženě golfky,nechci drahé kolem 5tisíc.Sháním se spojenou rukojetí a aby byly lehké.Můžete poradit?Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
11.2.11 16:43

ma,esprit sun duo a jsou fajn, lehke, skladne
jinak se hodne kupuje peg perego, ale to je spis sportak
spojenou rukojet ma myslim chippolino, ale pripadaji mi dost male

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
11.2.11 17:00

Ahoj,
mám peg perego aria twin, kupovala jsem je už použité a jsou docela fajn. Akorát jsem rozmazlená ze sporťáku, tak se mi zdají takové míň stabilní a vůbec horší na ježdění. Ale to jsou asi všechny golfky. Rukojeť je spojená, přední kolečka otočná, celkem slušný košík…
viz. foto s dětmi vlevo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
11.2.11 17:36

Teď jsem si koupila z druhé ruky Peg Pérego aria twin. Doteď jsme nepotřebovali, ale prodali jsme velký kočár a tak přece jen na výlety a do města je ještě chci.
Doporučuju ty od PP, jsou nejlehčí na trhu, spojená rukojeť a perfektně skladné. Už se na ně těším, kupuju je od kamarádky tady z emimina. :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.11 22:08

Sorry,ale Peg perego aria má strašně mrnavá kolečka a to pak musí být poježděníčko. :-( Také jsem je chtěla,ale tohle mě odradilo…vyhrkaný dítě nechci.

• Citovat
  • Upravit
Betty03
12.2.11 12:30

To jo, kolečka jsou malá, ale zas váha oproti Chipolinu je 9,7 kg proti 15 kg. A složené taky menší, navíc samostatně stojí. Ono záleží taky, na co si to kdo kupuje. Já už mám holky velké, toto má sloužit čistě do města, spát už v tom taky nebudou. U mě je priorita 1) váha (děti už jsou samy o sobě těžký) a 2) spojená rukojeť ( občas vedu za ruku 3. dítě). Do terénu to samozřejmě nebude, ale to asi dvojgolfky žádný, co jsem tak viděla. To jedině třeba Jané Twin Two, tam jsou větší kolečka a tím, že sedí děti za sebou, tak se i lépe projede všude, já bych to brala, ale na to „doježdění“ už je ta cena pro mě moc vysoká.

• Citovat
  • Upravit
5077
13.2.11 09:05

Ahoj,
no mě se ještě líbí to cosatto http://www.best4baby.cz/index.php?…
použité se dá určitě sehnat za míň.
A ty peg perego jsou fajn na popojíždění nebo do obchodu, do terénu nejsou snad žádné golfky, na to je sporťák ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí