Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@len-ka třeba v malvikovi v hostivici, já bych se ani nebala starsiho
@A-lexa Štěpánek bude vážit asi tak 15 kg, ale už jsem ho nějakou dobu nevážila, tak jen odhaduju.
Fusak je to Fillikid a je pro velké dítko opravdu super. Mě ho koupila tchýně v sekáči za 250 korun a je jak nový, perfektně teplý. Mám ho jako třetí fusak (jinak mám ještě Aesthetic a origoš Mutsy a do žádného z nich se Štěpánek svou třetí zimu už nevešel). Výhoda je to zapínání uprostřed a hlavně odepínání té dolní části na nožky. Nicméně o víkendu malý nechtěl v poledne usnout a byl přitom evidentně unavený, tak jsem dala tento fusak do golfek (Maclaren Techno XT) a malého jsem do něj zabalila včetně nožiček - a vešel se. Samozřejmě že měhl hodně odhalené tělíčko, tak nahoru přišla ještě silná deka, ale vypsal se tak na balkóně perfektně ![]()
@slunicko100 prostřižená na správných místech je právě ta Emitex Tornádo. Někde tu bude v albu i fotka, jak to nějaká maminka na kočárku má. Myslím, že uvnitř toho kočárku měla něco růžového - asi vložku, jestli si to dobře vybavuji a kočárek byl snad Active Champagne, aby se ti to dobře v albu hledalo.
@Mafina5 tak jsem ji nasla, ale zase je takova velka a moc tam vlaje. ta fotka s tou normalni je tvoje, ne? takhle to mam take. je to asi v pohode, ne?
jeste mi rekni, co jsou ty dva cudliky vzadu operadla? a jak manipulujes s operadlem? zmacknes to tlacitko a tlacis jak?
@Mafina5 15 kg tak to je super
snad se ještě příští zimu vlezeme.
Ten fusak mě právě zaujal kvůli tomu odepnutí spodní části a že asi musí být dost prostorný. Uvažovala jsem spíš, že nějaký ušiju - aby se příští rok pohodlně prcek vešel i v zimním oblečení - no uvidíme.
Holky, nevíte některá, jestli urban s pěnovou rukojetí (černým košem) má v košíku taky takovou tu kapsu, co má ten bílý košík na Nextu?
@misule.j píše:
Holky, nevíte některá, jestli urban s pěnovou rukojetí (černým košem) má v košíku taky takovou tu kapsu, co má ten bílý košík na Nextu?
má tam takovou síťovanou kapsičku a před ní suchej zip na držení pumpičky
@misule.j píše:
Jak psala mooch je tam na přední straně košíku přišitá síťka. Já v ní vozím pláštěnku. ![]()
Tak už se mi podařilo prodat toho rozkejvanýho Slaloma a brzy budu znovu majitelka Mutsy
No brzy… Nejdřív za 14 dní, protože jsem si vybrala barvu sedačky cargo grey, obvolala jsem snad všechny autorizované i neautorizované prodejny a nikde ji neměli skladem. Tak budu muset čekat. No a nakonec jsem stejně objednala koženou rukojeť. Ještě budu muset koupit nějakou tu podložku a doufám, že se tím vyřeší problém s tím sklouzáváním. Když ne, tak tam snad tu svojí holčičku přilepím nebo nevím ![]()
Tento týden mají v babyparku slevy 15% na skladové zásoby, komu chybí třeba koš, super akce
Hm, tak koš zrovna není skladem, takže se na něj sleva nevztahuje… Škoda ![]()
@misule.j jee no ja to nesleduju, ten me jen napadl, jednou jsem ho takhle koupila prave ![]()
@xreni Jinak super tip, přitom jsem včera na stránky babyparku koukala a vůbec jsem si toho nevšimla. Tak jsem si tam dnes objednala podvozek a místo 7.690 mě vyjde na 6500, což je super
Chtěla jsem právě i ten koš, ale bohužel no. Tak snad příště ![]()
@misule.j tak aspon jsi usetrila
na kocaru uz to udela pekny penizky.. taky koukam treba po letni striscce, ale zas ja mutsyho v lete moc nevozim a mam ho strasne starej a skaredej, tak to by byla asi skoda penez ![]()