Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11408
29.1.13 20:16

@len-ka třeba v malvikovi v hostivici, já bych se ani nebala starsiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.1.13 21:30

@A-lexa Štěpánek bude vážit asi tak 15 kg, ale už jsem ho nějakou dobu nevážila, tak jen odhaduju.
Fusak je to Fillikid a je pro velké dítko opravdu super. Mě ho koupila tchýně v sekáči za 250 korun a je jak nový, perfektně teplý. Mám ho jako třetí fusak (jinak mám ještě Aesthetic a origoš Mutsy a do žádného z nich se Štěpánek svou třetí zimu už nevešel). Výhoda je to zapínání uprostřed a hlavně odepínání té dolní části na nožky. Nicméně o víkendu malý nechtěl v poledne usnout a byl přitom evidentně unavený, tak jsem dala tento fusak do golfek (Maclaren Techno XT) a malého jsem do něj zabalila včetně nožiček - a vešel se. Samozřejmě že měhl hodně odhalené tělíčko, tak nahoru přišla ještě silná deka, ale vypsal se tak na balkóně perfektně :palec:

@slunicko100 prostřižená na správných místech je právě ta Emitex Tornádo. Někde tu bude v albu i fotka, jak to nějaká maminka na kočárku má. Myslím, že uvnitř toho kočárku měla něco růžového - asi vložku, jestli si to dobře vybavuji a kočárek byl snad Active Champagne, aby se ti to dobře v albu hledalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
29.1.13 22:27

@Mafina5 tak jsem ji nasla, ale zase je takova velka a moc tam vlaje. ta fotka s tou normalni je tvoje, ne? takhle to mam take. je to asi v pohode, ne?

jeste mi rekni, co jsou ty dva cudliky vzadu operadla? a jak manipulujes s operadlem? zmacknes to tlacitko a tlacis jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
30.1.13 14:29

@Mafina5 15 kg tak to je super :palec: snad se ještě příští zimu vlezeme. :think: Ten fusak mě právě zaujal kvůli tomu odepnutí spodní části a že asi musí být dost prostorný. Uvažovala jsem spíš, že nějaký ušiju - aby se příští rok pohodlně prcek vešel i v zimním oblečení - no uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
31.1.13 16:20

Holky, nevíte některá, jestli urban s pěnovou rukojetí (černým košem) má v košíku taky takovou tu kapsu, co má ten bílý košík na Nextu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
31.1.13 16:28
@misule.j píše:
Holky, nevíte některá, jestli urban s pěnovou rukojetí (černým košem) má v košíku taky takovou tu kapsu, co má ten bílý košík na Nextu?

má tam takovou síťovanou kapsičku a před ní suchej zip na držení pumpičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
1.2.13 11:42
@misule.j píše:
Holky, nevíte některá, jestli urban s pěnovou rukojetí (černým košem) má v košíku taky takovou tu kapsu, co má ten bílý košík na Nextu?

Jak psala mooch je tam na přední straně košíku přišitá síťka. Já v ní vozím pláštěnku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.2.13 12:07

Tak fajn, tak to je stejné jako u Nextu. Děkuji vám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.2.13 21:40

Tak už se mi podařilo prodat toho rozkejvanýho Slaloma a brzy budu znovu majitelka Mutsy :dance: No brzy… Nejdřív za 14 dní, protože jsem si vybrala barvu sedačky cargo grey, obvolala jsem snad všechny autorizované i neautorizované prodejny a nikde ji neměli skladem. Tak budu muset čekat. No a nakonec jsem stejně objednala koženou rukojeť. Ještě budu muset koupit nějakou tu podložku a doufám, že se tím vyřeší problém s tím sklouzáváním. Když ne, tak tam snad tu svojí holčičku přilepím nebo nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
4.2.13 23:29

Tento týden mají v babyparku slevy 15% na skladové zásoby, komu chybí třeba koš, super akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
5.2.13 02:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.2.13 11:06

Hm, tak koš zrovna není skladem, takže se na něj sleva nevztahuje… Škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.2.13 13:23

@misule.j jee no ja to nesleduju, ten me jen napadl, jednou jsem ho takhle koupila prave :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.2.13 14:20

@xreni Jinak super tip, přitom jsem včera na stránky babyparku koukala a vůbec jsem si toho nevšimla. Tak jsem si tam dnes objednala podvozek a místo 7.690 mě vyjde na 6500, což je super :palec: Chtěla jsem právě i ten koš, ale bohužel no. Tak snad příště :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
5.2.13 14:33

@misule.j tak aspon jsi usetrila :palec: na kocaru uz to udela pekny penizky.. taky koukam treba po letni striscce, ale zas ja mutsyho v lete moc nevozim a mam ho strasne starej a skaredej, tak to by byla asi skoda penez :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí