Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
916
19.1.13 20:34
@Anielka píše:
dostal se nam tam sutr… stacilo to fakt dobre vycistit.

Tak to jsi mě potěšila - už jsem také vyčistila, ale ještě jsem nestihla ho protáhout. Snad to bude také nějakým fujtajblem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
19.1.13 20:34

@A-lexa jj pekne na placku, ale hluboky to zabere stejne jak Mutsy, kdyz je k tomu korba zvlast :-) sportak to uz je jina, to je jak bez te nastavby :palec: kazdopadne v nasem mondeu je mi zrovna tohle sumak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
21.1.13 12:29

Mutsy pro dvě děti

Ahoj holčinkyy, jdu si k vám pro radu, vzhledem k tomu, že to vypadá, že čekáme druhý miminko a našemu prvnímu je teď teprve 8 měsíců, chtěla jsem se zeptat - nevíte, jestli existuje nějaká verze Mutsy pro dvě děti? Máme Mutsy transporter a jsem s ním moc spokojená, že bysme aspoň třeba kobričku využili? Nebo jednu sport. sedačku nebo aspoň kola nebo nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.1.13 12:35

@Kešu Dela se tohle http://www.aaakocarky.cz/…at-2011.html ale to neni na transportera, ale na ridery.

• Citovat
  • Upravit
13903
21.1.13 12:36

@Kešu
nevím jak na Transportera, ale na 4R a UR existuje Duoseat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.1.13 12:49

Videla jsem i na mimibazaru, ze prodavaji starsi duoseat.
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenosnakocena
21.1.13 14:12

Ahoj, prosím o radu-nemáte některá mutsyho (konkrétně mě zajíma UR) a k tomu malé dítě, co rádo tlačí kočárek? až se narodí mimino, bude mít malá 2 a určitě bude chtít tlačit, myslíte, že jde dát madlo tak nízko, aby dosáhla a mohla tlačit?

• Citovat
  • Upravit
13903
21.1.13 14:49
@lenosnakocena píše:
Ahoj, prosím o radu-nemáte některá mutsyho (konkrétně mě zajíma UR) a k tomu malé dítě, co rádo tlačí kočárek? až se narodí mimino, bude mít malá 2 a určitě bude chtít tlačit, myslíte, že jde dát madlo tak nízko, aby dosáhla a mohla tlačit?

moje 2letá v něm tlačí svou sestřenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
21.1.13 15:51

@lenosnakocena
dcerka 2 roky, 86 cm na madlo dosáhne. Musí se dát úplně dolů a v pohodě. Zkoušela jsem teda jen se sporťákem (tlačila prázdný kočárek). Ale nevidím důvod, proč by to nemělo jít i s hlubokou korbou, zavazet by neměla.
Taky s tím tlačením na jaře počítám… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
21.1.13 17:28

Eivlis, ty ses mě ptala na ten úplný sed. Tak jestli ti malá sjíždí, nemáíš špatně upevněnou sedačku? Jak jezdíš po směru nebo proti?
Jinak tedy ergonomický sed není 90 stupňů, ale o něco více asi 100 až 110 stuipňů a zhruba tak to má i mutsy sedačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
21.1.13 17:45

@Mafina5 teď jezdí po směru. Jakou chybu bych mohla udělat při upevnění sedačky? Jedině dát špatně háky ne? Nebo i něco jiného?

Sklon opěrky je větší než 90 stupňů, to jo. Kolik přesně nevím, musím kouknout.. :)

Nevím, co by tam mohlo být „špatně“. Možná si jen malá dělá pohodlí a tak se tam tak rozplácne… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
21.1.13 20:24

Pokud jsi po směru a neměla bys ty háky správně, tak by ti sedačka ujížděla, tak jsem myslela, jestli není problém v tom… Ale asi ne, když o hácích víš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenosnakocena
21.1.13 20:40

Děkuju za odpovědi s tlačením! malé je rok a půl a těch 86 už má teď, tak prima, můžu mutsyho zařadit mezi favority:)

• Citovat
  • Upravit
11408
21.1.13 21:24

@lenosnakocena no jen teda nevim, jestli ho utlaci (cca 12kg podvozek, cca 3kg korba + mimi), prece jen to neco vazi :think: jinak moje mala taky rada tlaci a nejradsi se chytne za kos ;-) jde to taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenosnakocena
21.1.13 21:29

No je sveřepá a má sílu… jde mi o kočárek, který půjde tlačit. teď mám babyjogger summit xc a ten prostě tlačit nemůže. nějak to zvládáme, jezdí se mi s ním ligově a ona docela běhá, ale až bude mimino, musí mít možnost tlačit a jet na skatu… snad ho někde potkáme a prohlídneme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4