Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
23.1.13 14:50

Ještě mě napadá, vy co máte pěnovou rukojeť, je to opravdu tak na prd? Zničí se rychle? Někde jsem snad i četla, že když zmokne, že se nacucne vodou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
23.1.13 14:53
@misule.j píše:
Ještě mě napadá, vy co máte pěnovou rukojeť, je to opravdu tak na prd? Zničí se rychle? Někde jsem snad i četla, že když zmokne, že se nacucne vodou 8o

Já z ní mám kousek (tak 0,5×2cm) „ukousnuto“, jinak jí nic není. A nikdy jsme s kočárem nezmokli tak, že by byla nacucaná. V zimě mám teda ještě „náručník“. Kočár mám přes 2 roky a byl už po jednom dítěti předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
23.1.13 15:15

@misule.j, taky mám pěnovou rukojeť, kočár už 3 roky (na 2. dítě) a pořád v pohodě. A ve sněhu si Mutsyho nemůžu vynachválit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.1.13 15:16
@mooch píše:
Já z ní mám kousek (tak 0,5×2cm) „ukousnuto“, jinak jí nic není. A nikdy jsme s kočárem nezmokli tak, že by byla nacucaná. V zimě mám teda ještě „náručník“. Kočár mám přes 2 roky a byl už po jednom dítěti předtím.

Hmm, takže by to mělo něco vydržet. Ona je ta pěnová rukojeť asi o 700,– Kč levnější než ta kožená, což není zanedbatelné. My na tom kočárku, co jsme prodali, měli koženou, ale teď budu honit každou korunu. A drží na místě nebo s ní jde kroutit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.1.13 15:19
@anecak píše:
@misule.j, taky mám pěnovou rukojeť, kočár už 3 roky (na 2. dítě) a pořád v pohodě. A ve sněhu si Mutsyho nemůžu vynachválit :-)

No tak fajn, tak ušetříme :potlesk: Mě se stejně víc líbí ten černý koš, než ten bílý, co je u Nextu.
Jo jo, taky na něj vzpomínám. Zrovna když napadl sníh, tak ho nemám, to mě ten nahoře potrestal, za to že jsem se ho zbavila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
23.1.13 15:20

@misule.j, nám drží na místě, kroutit s ní nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.1.13 15:21
@anecak píše:
@misule.j, nám drží na místě, kroutit s ní nejde

:palec: Tak super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
23.1.13 18:17

AHOJ HOLKY,
tuto diskuzi čtu cca rok. No a budu z těch co se zeptají na věc, která tu byla několikrát probírána. Prosím nezlobte se, snažila jsem se to najít v diskuzi, ale marně a celou přečíst nezvládnu.

Dnes jsme přesedlali na sporťák a mám několik dotazů.
1.když je sedačka po směru jízdy, jde složit spolu s konstrukcí?
2.kde mají být ty háky?
3.když je proti směru, tak se nějak používají nějaké suché zipy, když je v lehu, že? netším jak?
4.když je proti směru, tak se nedá používat velký koš, že?

snad je to vše.
mám ušitý nánožník od paní s mmb a je to dokonalé. malý je tam krásně schovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.1.13 18:25

@slunicko100 1) ano

1. mrkni tady do fotoalba, je to tam vyfocene (nevim jestli mas 4r nebo UR), haky maji jit mezi tycky
  2. dole je suchac, ktery pripnes k te jedne tycce.. urcite je to zase vyfocene ve fotoalbu
  3. da, ale je blbe pristupny, mne to treba vadilo.
  • Citovat
  • Upravit
5352
23.1.13 18:42

Holky s tím sjížděním ke straně při sezení jsem nad tím ještě dumala a prohlížela staré fotky. Myslíte takhle že sjíždí ke straně, jako je náš malý na fotce? To mu bylo asi sedm měsíců a seděl velmi krátce a ještě ne jistě.
Myslím, že právě na tuhle dobu je tam to polohování mezipoloh. Když dítko ještě nesedí jistě, tak bych mu spíše mírně snížila ta zádíčka tak, aby spíše pololežel, než aby se takto klátil. Ono totiž jindy už ty mezipolohy nevyužijete. Až bude dítko pořádně sedět, tak bude buď sedět, nebo ležet, když bude spát, ale polohy mezitím už pak jsou vlastně na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.1.13 18:43

Hmm tak ještě ta fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
23.1.13 18:44

@Anielka děkuji za odpovědi.
ano koš tam jde, ale víceméně sedí ta sedačka v něm.

do alba kouknu.
ty haky jsem narvala mezi, ale nejde mi teď nacvaknout. zkusím vše až malý usne.
jo a má 4ridera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.1.13 18:49

@slunicko100 Ja mam UR… a tam je to trochu jinak. Ale urcite to v tom albu najdes.

• Citovat
  • Upravit
5352
23.1.13 18:54

Jo a pro ty, kdo mají obavy z velikosti sporťáku… Tak dnes jsme vyrazili s naším Štěpánkem (2 roky a 4 měsíce - výška asi 98 cm, asi 15 kg) na procházku. Protože dobírá antibiotika, tak jsme vzali kočárek, hodně jsem ho oblékla a dala do hodně teplého fusaku a protože po obědě nespal, tak mi usnul hned, jak jsme vyrazili. No položila jsem mu opěrku na ležení a trochu mu tedy překážela bambule na čepici, ale spal celou procházku :-) I fotku jsem udělala, ale na mém chytrém telefonu, který si zatím nějak nerozumí s PC. Až se to naučím přenášet do PC, tak vám ji sem dám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
23.1.13 19:05

Mufi musím říct, že jsme dnes přešli na sportak a zatím dobré.
malý mi vydržel v korbě s fusakem 8měsíců a nebojím se, že sporťák bude malý.
jen chybami se člověk učí. zamilovala jsem se do 4ridera a stále se mi moc líbí.
nechtěla jsem slyšet o horších jízdních vlastnostech a reklamacich.
každopádně je to hnus. sníh, rovná zahrada atd. nic z toho nezvládá.
vyměnila bych podvozek, ale nechci nový a použity asi pěkný za rozumnou cenu nesezenu.
takže to vydržíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4