Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTak podvozek dnes v babyparku na Černém Mostě vyměněn za nový, takže spokojenost (doufám, že vydrží déle než ten původní). Paní se sice trochu divila, že jsme se domluvili, že nám hned bez reklamace dají nový kus za kus, ale prý když jsme si to vykomunikovali, tak teda jo…
Dokonce máme tentokrát i rovně rukojeť ![]()
@Jelika píše:
Tak podvozek dnes v babyparku na Černém Mostě vyměněn za nový, takže spokojenost (doufám, že vydrží déle než ten původní). Paní se sice trochu divila, že jsme se domluvili, že nám hned bez reklamace dají nový kus za kus, ale prý když jsme si to vykomunikovali, tak teda jo…
Dokonce máme tentokrát i rovně rukojeť![]()
Také nám v bybyparku vyměnili kus za kus
- tedy až po reklamaci, s jejímž vyřízením jsem nebyla spokojená
, protože závada byla na kočárku stále. Nyní nějak hapruje kolečko, ale v zimě moc nejezdím, tak nemohu zkoumat jak moc je to vážné
. Tak snad bude ten nový podvozek O. K.
Holky, už jsem tu kdysi párkrát psala
Tak nakonec mám 4rider a spokojenost - až na jednu dost podstatnou věc. Začalo nám to dělat tak před měsícem - jezdíme tak cca necelé 3 měsíce - jak je rukojeť zasouvací, jelikož jsme oba vysocí, tak já využívám polohu 3-4 a dělá nám to, že se to samo zasouvá dolů. Stačí jen opravdu nepatrně zatlačit a je to. Už je to čím dál víc citlivé a dělá to skutečně pořád
Jedna strana je trochu líp zasunutelná. Dokonce jsem málého už několikrát málem vyklopila, vážně ![]()
Objednávala jsme ho až z Chebu - z eshopu Ondálek, máme to přes celou ČR skoro, tak nevím co dělat
Náhradní kočár nemáme ![]()
Nemáte někdo typ jak to třeba opravit doma?? Nebo jak to funguje s reklamacemi z eshopu??
Děkuji mockrát!
@Carolline1 řekla bych, že nejlépe bude jim napsat, a pak to poslat, blbé je, že nebudeš mít nic náhradního, pokud tam s tím nedojedeš. Pokud to máte blíže do Libfinu (Mělník), tak bych se zkusila domluvit přímo tam a třeba by i poskytli náhradu po dobu reklamace (měli by). Nějak se ty reklamace množí, ale zas je fakt, že u ostatních je to asi ještě podstatně horší, to nás musí trochu uklidnit…
My to do Prahy měli 100 km, tak to nebylo úplně hrozný, ale taky nás ta cesta štvala, ale aspoň hned vyměnili kus za kus (po předchozí domluvě).
Snad to vyřídíš k Tvé spokojenosti.
Ahoj holky! Jdu k vám s prosíkem o radu
Než bych prolezla 612 stran, tak bych měla asi už po porodu ![]()
Už mám doma nového mutsyho, jen mi chybí dokoupit pláštěnka a moskytiéra. Můžu poprosit především ty, které už je používají, o tipy, KDE a JAKÉ koupit??
Jaké se vám osvědčili? Jak vypadají na kočárkách a jak na ně pasují?
předem mockrát díky za rady, už to tu určitě někde bude, ale jak jsem psala, než bych to našla… - tak snad se nezlobíte ![]()
Ahoj holky. Máte někdo UR a skate k tomu? Jak to funguje? Je mi jasné, že by kolečka musela být zaaretovaná… Ale je tam dost místa pro dítě? Mně přijde madlo i na maximum vysunuté celkem blízko korbě, tak si nejsem jistá, jestli se tam skate s dítkem vleze tak, abych mohla ještě jít za nimi a tlačit pohodlně kočárek bez toho, abych do skatu kopala…
Co myslíte?
@eivlis, používala jsem Urbana i se skatem, jezdili jsme hlavně dokud byl malý v hluboké, teď už ho nepoužívám, Kája toho ujde docela dost. Kola jsem měla i odaretované, zatáčelo se to v pohodě, akorát jsem musela opatrněji, abych Káju ze skatu nevyklopila.
@eivlis Ted jsem ho koupila.. kdyz jsem to zkousela, odaretovane to slo… ale jeste ho nepouzivam.
Pláštěnku mám emitex na malé korby sedí na korbu dokonale a pro mě bohatě dostatečně i na sporťák, takže jsem si ji nechala na sporťák i když jsem prodala korbu. Navíc se vejde do té přední kapsičky v malém košíku a to i s mým skládacím deštníkem. Takže jsem na déšť připravena trvale a nikde mi nic v kočárku nepřekáží ![]()
Síťku jsem měla nějakou starou po mě. Ani mě nenapadlo se zabývat tím, jak vypadá. Měla jsem ji jen na balkón. Nenapadlo by mě s tím jezdit po venku a ani nikoho jiného jsem s tím venku neviděla jezdit a to jsem byla xenně v lese, ktsrý mám za domem jen kousek.
@anecak díky za odpověď. Jde mi hlavně o začátek teď s hlubokou korbou.
Je to tento?
http://www.detskezbozi.com/…tupatko.html
Nebo nebudeš prodávat??? ![]()
@anecak píše:
@eivlis, používala jsem Urbana i se skatem, jezdili jsme hlavně dokud byl malý v hluboké, teď už ho nepoužívám, Kája toho ujde docela dost. Kola jsem měla i odaretované, zatáčelo se to v pohodě, akorát jsem musela opatrněji, abych Káju ze skatu nevyklopila.
Taky jsme používali stupátko na UR, ale jen ze začátku, když byla malá v korbě, dokonce na něm i syn seděl a jelo se mi lépe ![]()
Jo jak tu holky píšete o těch vadách, tak mě trochu děsíte. Já mám urban podvozek z roku 2010 a asi to byla ještě nějaká výrazně lepší kvalita, protože bez téměř jakékoli údržby (asi dvakrát jsem ho umyla a naolejovala) jezdí už 2 a půl roku bez jediné chybičky zcela dokonale ![]()
Přemýšlela jsem, že na jaře kočárek prodám a kdybychom se ještě někdy rozhodli pro druhé dítko, tak pořídím pak případně nový. Ale když to tady tak čtu, tak jestli nebude líp si ho nechat.
Jo a jak jste tu někdo psal o tom nahnutém madle - myslím, že to je tím, že není dokonale zacvaknutý (rozevřený) podvozek. Jak ho máte složený a když ho rozložíte, tak se musí na obou stranách dokonale zacvaknout. Já po jedné z těch dvou údržeb, co jsem dělala, dotáhla vbšechny imbusy a asi až moc, takže když jsem kočárek rozevřela tak mi na jedn straně nazacvakl. Neuvědomila jsem si to a jezdila s tím nějakou dobu až mi to došlo, že se to kloní k jednéí straně, docvakla a bylo zase vše OK. Tak jestli s tím někdo máte problém, tak zkuste, jestli není zakopaný pes v tom…
@Mafina5 A tobě se nikdy nestalo, že by se ti zacvakávala sama ta rukojeť? Jsem z toho fakt docela zoufalá, nikde jsem o tom neviděla psát, že by to někdo měl, tak vůbec nevím…
A ten Libfin nějak vyřizuje reklamace na Mutsy?? Pro kohokoliv, ikdyž jsem to tam nekupovala?
@Carolline1, Libfin je oficiální firma, co opravuje Mutsy v Čechách