Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHmm, ta na mě působí tak, že bude moc velká. Já mám zkušenost že takové ty dražší přebalovací tašky byly velké všechny. Já taky chtěla nějakou menší, vlastně jsem ji potřebovala minimálně. TAkže jsem pro dobu vození v korbičce koupila přebalovací tašku, která mě zaujala v Tescu barevně, že by se mohla hodit a také se hodila. Stála 245 korun a mám ji doteď na golfky edne úplně dokonale. Když byla pak doba (ve sporťáku, když začaly příkrmy a člověk vozil vše s sebou a nemohl nic moc spoléhat, že si pro dítko nakoupí na místě) koupila jsem tašku z DMka za 550 korun a ta je opravdu super, má uvnitř několik termokapsiček, do kterých se dá dát ohřáté jídlo ve flaštičce a vydrží a moc kapes a přitom není objemově moc velká a dělá se v černé barě, kterýá se mi hodila. No a když přiíšla doba, že už nám stačí jen peněženka, tak tžu duávám do kapsy na boudičce a na madlo mám jen termokapsičku na pití z Rosmanna za 99 korun ![]()
JInak moc doporučujui háky JJ Cole, které na madle Urbana udrží jakoukoli tašku. Jinak všechny neorigo tašky sjíždějí ![]()
Tak jsem ještě narazila na http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?… libi se mi design. Zatím jsme byli venku jen 2×, tak ještě pořádně nevíme, co budem potřebovat
Ale na ty háky se určitě podívám, když řikáš, že se tam neorigo taška neudrží. V tom Tescu se asi porozhlédnem taky…
Koukni na:
aesthetic, cz /doplňky kočárek / přebalovací tašky nejde vložit odkaz
s touhle taškou jsem na UR maximálně spokojená
@lissa píše:
Koukni na:
aesthetic, cz /doplňky kočárek / přebalovací tašky nejde vložit odkaz
s touhle taškou jsem na UR maximálně spokojená
Mrknu, díky.
Ve fotoalbu této diskuse na straně 14 je fotka obou mých tašek - ta z Tesca je černá s modrošedými kolečky (hodila se mi ke korbě Team Ocean - ale mají tam už asi jiné designy) a ta z DMka je černá s bílou výšivkou (obě na sporťáku v barvě Active Coffee). Obě jsou o hodně menší než většina přebalovacích tašek a bohatě jsem s nimi vyšla. Spíš byly poloprázdné. Teď se mi hodí, že se dají obě použít ke golfkám ![]()
Obě vypadají dobře. Ono není potřeba mít něco maxi, stejně na větší tůry dojedeme autem, a pak si vezmeme jen nutné sebou…
Manžel mezi tím, co si tady ověřuju zkušenosti objednal tuhle http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?… kterou jsem uváděla výše, tak snad bude dobrá, kdyžtak pak koupíme menší a tahle bude jen na parádu ![]()
Ono se ti stejně časem toho bude hodit víc. Pokaždé přeci vezeš něco jiného. Tak ať ti dobře slouží.
Díky, doufám, že bude. Až vyzkouším, tak uvidím, jestli budou nutné ty JJ cole háčky.
Jinak UR paráda, u nás, kde město sníh na chodnících moc neuklízí byla jízda paráda, s jiným kočárem bych nevyjela nic…
@Jelika píše:
Díky, doufám, že bude. Až vyzkouším, tak uvidím, jestli budou nutné ty JJ cole háčky.
Jinak UR paráda, u nás, kde město sníh na chodnících moc neuklízí byla jízda paráda, s jiným kočárem bych nevyjela nic…
Tak já mám 2 přebalovací tašky. Jednu origo – design nic moc, ale koupila jsem ji novou za 200,– Kč v akci. Je hodně veliká (čím je taška větší, tím víc krámů v ní mám), takže ji nosím jen na delší pochody a na plavčo (vejdou se 3 ručníky, plavky, jídlo ….atd). Uchycení tašky na kočárek je špatně řešeno a taška je stále nakloněná
, proto ji připínám JJcole háčkama. Těma také připínám jakoukoliv kabelku, když jedu třeba jen do krámu
. Háčky jsou potřeba na kočárky s koženou rukojetí, ze které většina tašek sjíždí. Pokud je rukojeť pěnová, tak tašky drží (měla jsem možnost vyzkoušet oboje). Druhou tašku jsem koupila v DM drogerii, je menší a tím pádem i lehčí a používám ji nejčastěji. Můj chlap má ještě „pánskou“ přebalovací tašku – dle mého vypadá jako chlebník, je ještě menší než ta z DMka, ale zkušenosti s ní žádné nemám
.
Ja mam tuhle a nemuzu si ji vynachvalit na vsechny kocarky, co jsem mela ![]()
http://www.obchodni-dum.cz/…ska/z193692/
Holky, já mám obyč tašku z DM a pohoda jazz! Ale mám Transporter - pěnovou rukojeť. Nicméně jsem jí použila zatím vždy jen když jsme někde byli mimo Prahu na dovče, jinak po Praze jsem ji za celých 8 měsíců zatím nepoužila, takže na tašku je času haba kuk ![]()
Nám ta objednaná ještě nepřišla, uvidíme, jak ji pak využijeme ![]()
… holky, prosím, nenarazily jste někde náhodou na levnější koš k mutsyně? dneska mi ho ukradli
, jsem strašně naštvaná a normálně jsem to obrečela, protože vím, že to dotyčnej leda vyhodí, bez těch háků je mu to na prd
… prošla jsem mimibazar a aukro, zatím nic.. na jaro jde teď dcera do sporťáku po směru a konečně by se víc využil, začala jsem ho používat nedávno i proti směru… mám šílenej vztek a porád je mi do breku…
Příspěvek upraven 07.01.13 v 19:14
@hanakut
možná zkusit najít někoho, komu zas ukradli kočár s hákama a zůstal mu koš ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je nejlepší podvozek kočárku mutsy. Na co si dávat pozor při koupi ojetého kočárku