Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTo nevím, my jsme to koupili za 10 tis, myslím i z autosedačkou od jedné paní po jednom dítěti, vypadal dobře, byli jsme nadšení, ale pak už ne…Matýsek prostě jezdil dolů ![]()
Tak to ti ho paní prodala s vadou, bohužel jsi měla smůlu. Já měla kočárek nový, zcela v rovině a když jsem před půlrokem prodávala samotnou korbičku (již rok nepoužívanou a zabalenou) a nasadila ji paní kupující (aby viděla jak vypadá) na rok a půlstarý denně používaný podvozek, tak byla stále v rovině. Takže není to používáním, je to prostě vada z výroby.
No, tak jsem ráda, že nejsem sama, komu nešel složit kočárek…taky jsem tlačila dolů, a silou, úplně jsem s tím rumplovala a vždy jsem ho složila, zpocená a vytočená..až na to přišel přítel, jak jednoduše to jde..myslím, že jsem měla i štěstí, že jsem ho nepoškodila ![]()
Na netu jsem našla videa jen od výrobce, že mě nenapadlo se mrknout sem, mohla jsem si ušetřit nervy.
Ovšem s nánožníkem tedy spokojená nejsem, přijde mi absolutně k prdu, uchycuju ho kde to jde, protože v návodu je jen uchycení, když je prcek ke mně zády a i tak je děsně volnej a když ji mám k sobě čelem, tak o tom tam není ani zmínka. Taky ho uchycuju až bůhví kde a už se mi i utrhlo jedno poutko, tak už ho radši nepoužívám ![]()
@Ramana píše:
No, tak jsem ráda, že nejsem sama, komu nešel složit kočárek…taky jsem tlačila dolů, a silou, úplně jsem s tím rumplovala a vždy jsem ho složila, zpocená a vytočená..až na to přišel přítel, jak jednoduše to jde..myslím, že jsem měla i štěstí, že jsem ho nepoškodila
Na netu jsem našla videa jen od výrobce, že mě nenapadlo se mrknout sem, mohla jsem si ušetřit nervy.
Ovšem s nánožníkem tedy spokojená nejsem, přijde mi absolutně k prdu, uchycuju ho kde to jde, protože v návodu je jen uchycení, když je prcek ke mně zády a i tak je děsně volnej a když ji mám k sobě čelem, tak o tom tam není ani zmínka. Taky ho uchycuju až bůhví kde a už se mi i utrhlo jedno poutko, tak už ho radši nepoužívám
Nanoznik fakt nevychytali… Mam ve sportaku 8měsíční dite, ktery nesedi a nanoznik davam jeste pres fusak pro svuj lepsi pocit, ale je fakt volnej a konci dost daleko od boudicky…takze do sportaku pekne fici ![]()
@Jesterka21 píše:
Nanoznik fakt nevychytali… Mam ve sportaku 8měsíční dite, ktery nesedi a nanoznik davam jeste pres fusak pro svuj lepsi pocit, ale je fakt volnej a konci dost daleko od boudicky…takze do sportaku pekne fici
Já nánožník uchycuji až nahoře - jakoby za boudičkou. Akorát se musí pořádně upravit u nožiček a dávat pozor aby se někde pod kočárkem za něco nezaháknul, protože potom nejde natáhout až nahoru. Nemůžu vložit foto - mám kočárek v autě, ale určitě tady někdo už fotku vkládal. Jinak souhlasím, že nánožník není nic moc. Na MBB ženský šijou daleko lepší, a vychytanější.
Fotky s nánožníkem jsou na straně 535, nebo 502. Také jsou tu fotky s neorigo-nánožníkem na str. 479.
Ahoj holky, taky když jsem kupovala sporťák (z druhé ruky), měla jsem podmínku, aby byl i s origoš nánožníkem. Pak jsem doma zjistila, že je nějak moc vykrojenej a nevím kam ho upevnit. To pak i manžel nadával, co jsem to koupila za kočár na ho…
a to nemluvím o skládání
.Ještě se nám ho složit nepodařilo, manžel mu sundal kolečka, aby ho narval do auta. Malá má půl roku, bylo by lepší, kdyby byla na zimu ještě v korbě, ale bohužel už se tam nevejde. Tak musíme pořádně chumlat
.Jinak jsem s ním zatím spokojená. Kdyby mohl někdo z vás nafotit kam zapíná nánožník, ráda bych se přiučila. Díky moc a hezký předvánoční čas všem
Ahoj holky,
nemáte někdo zkušenost s píchnutým zadním kolečkem u 4Ridera? Mně se asi podařilo píchnout obě dvě naráz a teď to potřebuju nějak rychle spravit. Nevíte, jestli se to dá zalepit nebo novou duši nebo snad nová
kolečka???
@Jenye Já jsi nechala opravit kolo u prodejce kol. Tak jsi obvolej prodejny jízdních kol a uvidiš.
@mama08 Díky, to budeme muset. Ono to není asi píchlé, uchází to kolem ventilu, tak jsem zvědavá, co s tím nakonec bude ![]()
Nová duše se dá koupit v každé cykloprodejně a stojí asi 70 korun. Vem s sebou tu starou a oni ti poradí.
S nánožníkem jsem taky nebyla ze začátku spokojená, ale pak jsem za začala zapínat až kolem tyček opěradla a pak kryl miminko krásně (po i proti směru) a když malý vyrostl, tak druhý podzim jezdil již se standardně upevněným nánožníkem, protože jinak by se mu nevešly nožičky (už byl moc velký na to upínání za opěrku), ale taky už nepoptřeboval být nijak moc zachumlaný. TAkže nakonec jsem s nánožníkem spokojená. Používala jsem ho tedy jen na jaře a na podzim. V zimě jsem měla fusak, který bohatě stačil sám o sobě.
Pokud jde o skládání podvozku, už jsem to tu psala asi stotisíckrát a znovu se mi nechce. Zkus to pohledat pár stránek zpátky ![]()
HOLKY, CHTĚLA BYCH VYPRAT BOUDlČKU U KORBlČKY, JAK JI SUNDÁM?
Asi to tu už bylo stokrát, ale nových zkušeností není nikdy dost…
Jaké máte tašky na UR? Originál se mi vůbec nelíbí, tak pokukuji po jiných. Zatím se mi docela líbí tato http://www.malvik.cz/…lovaci-taska jen jestli není moc velká