Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
12.11.12 20:36

Cargo pacific, ani nánožník už jsem bohužel nesehnala v téhle barvě :-(
a to jsem kupovala kočárek letos v lednu, jenže jsem prt věděla, co všechno budu potřebovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.11.12 21:06

Tak jsem objevila, že je to fakt pro typ kočátku Mutsy Evo. :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
12.11.12 21:14

@Ramana ja mam ten z prvniho odkazu a co me fakt stve, je jednocestny zip, bud celej fusak odepnout nebo zapnout, nejde ohrnout :pocitac: ten od evo vypada stejne. bych sla mozna do nejakeho univerzalniho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.11.12 21:23

xreni Díky, ještě jsem objevilo tenhle a kdesi tu někdo na něj píše chválu.
Já bych právě radši chtěla nějakej originál Mutsy, pač se bojím, že pak budu mít problém, aby malá mohla být připásaná..
Dostala jsem letitý fusak, kterej ale nevyužiju, protože v něm nemám jak holčičku v kočárku připoutat..
http://www. babypark. cz/fusak-mutsy-rider-eskimo#variants=317443

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.11.12 21:23

To Cargo Pacific se myslím dělalo jen jeden rok, tak toho asi nebudou plné bazary, ale pokud bys ráda tu barvu, tak se zkus podívat po na polské Aukro www.allegro.pl. Tam Mutsy docela jede, třeba budeš mít štěstí… Jen oni tam těm barvám málo kdy říkají jejich jmény, tak to chce vybírat spíše podle obrázků…
Jinak taky tón v tónu není špatný - já koupila Fusak Team Brown a kočárek mám Active Coffee a stejnou barvu jsem ani nechtěla. Ten tón v tónu vypadal podle mě zajímavěji. Jen k tomu Cargu Pacific se jen tak něco nehodí, co? To je ta petrolejová barva, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
12.11.12 21:27

Mafina5 Jojo, petrolejová. Nánožník jsem koupila Cargo Blue Jeans.
Mně to zas nijak extrémně nevadí, že to nemám všechno ve stejné barvě, beztak jezdím s kočárkem jen v lese a po poli, ale tak snahu jsem měla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
12.11.12 22:10

@Ramana dneska uz vsechny universalni fusaky maji diry na pasy, takze toho se vubec neni potreba bat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michahora
13.11.12 10:22

Holky, jakej máte rukávník na koičárek, se kterým jste fakt spokojený a nepotřebujete rukavice? Já jsem si koupila od Lilinky a spokojená vůbec nejsem. A to ještě nezačlo mrznout.

• Citovat
  • Upravit
11408
13.11.12 14:08

Mám emitex a super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
13.11.12 17:51

Ahoj holky,.. jdu ke zkušeným na radu - dnes mi přišel podvozek 4 rider, tak jsem ho hned sestavila samozřejmě a jak to tak pořád okukuju, tak nemůžu přijít na to, jak se zaaretují ty přední kolečka?? Páčku dám dle návodu vlevo ale kolečka se stále točí, žádná změna.. :/ tak jsem z toho trochu v pasti..
Můžu poprosit o radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.11.12 19:02

Ta kolečka se zaaretují myslím až ve chvíli, kdy přejedou tu středovou polohu. Prostě zacvaknou sama až jsou nasměrovámna přesně dopředu. Pokud se ti ale protáčí stále i když máš páčku na straně, kde se aretuje, tak bude asi něco špatně… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.11.12 19:36
@kenikim píše:
Ahoj holky,.. jdu ke zkušeným na radu - dnes mi přišel podvozek 4 rider, tak jsem ho hned sestavila samozřejmě a jak to tak pořád okukuju, tak nemůžu přijít na to, jak se zaaretují ty přední kolečka?? Páčku dám dle návodu vlevo ale kolečka se stále točí, žádná změna.. :/ tak jsem z toho trochu v pasti..
Můžu poprosit o radu?

máš je správně nasazené (pravé a levé???)
Mně to dělalo totéž, až jsem si uvědomila, že jsem je dala opačně.

• Citovat
  • Upravit
2396
13.11.12 19:39

@Mafina5 @kofola3 díky holky! Chtělo to jen přehodit kolečka pravý X levý… a už to chodí parádně.. Akorát jsem teda fakt naštvaná - mám píchlý jedno zadní kolečko, teď jsme na to s manželem přišli, tak to teda fakt dobře začíná… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
13.11.12 19:45
@xreni píše:
Mám emitex a super

já taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.11.12 19:56
@kenikim píše:
@Mafina5 @kofola3 díky holky! Chtělo to jen přehodit kolečka pravý X levý… a už to chodí parádně.. Akorát jsem teda fakt naštvaná - mám píchlý jedno zadní kolečko, teď jsme na to s manželem přišli, tak to teda fakt dobře začíná… :/
:palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí