Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
235
29.10.12 20:35

Zimní fusal v Mutsy

Maminky jak jste na tom s fusaky v Mutsyně? my máme 1 rok tak jsem nám koupila fusak Lodger moc jsem si ho přála ale ted zjištuji že jsme v kočárku pěkně napreslí a malej je v kočárku díky tomu protivný? tedy myslím si že díky tomu :O( má ted období vstekání a kňourání :zed: Máte někdo v Mutsy také lodgera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
29.10.12 20:38
@ZandaU píše:
Maminky jak jste na tom s fusaky v Mutsyně? my máme 1 rok tak jsem nám koupila fusak Lodger moc jsem si ho přála ale ted zjištuji že jsme v kočárku pěkně napreslí a malej je v kočárku díky tomu protivný? tedy myslím si že díky tomu :O( má ted období vstekání a kňourání :zed: Máte někdo v Mutsy také lodgera?

Já a zadny problém. Vešel se krasne.

• Citovat
  • Upravit
235
29.10.12 22:23
@Anielkha píše:
Já a zadny problém. Vešel se krasne.

a jak jste řešila špinavé botky do fusaku lodger?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3586
30.10.12 09:17

Já mám taky Lodgera a v klidu. Malá je v kočárku celkově nerada, ale myslím, že u nás to fusakem není. Až bude chodit, asi to budu řešit návlekama na botičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.10.12 12:28
@ZandaU píše:
a jak jste řešila špinavé botky do fusaku lodger?

Nijak, u nas se chodi nebo se jede v kocarku… loni jeste moc nechodila a ted uz nejezdi kocarkem :-) Hlavne se ten lodger fakt moc nespini.

• Citovat
  • Upravit
35
1.11.12 11:32

Ahoj holky, co říkáte na universalní Rossman pláštěnku na hlubokou korbičku? Máte jí někdo na Mutsy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
1.11.12 11:40

Já myslím, že bude v pohodě. Já mám pro změnu univerzál z DM, podle mě mezi nimi zas až takový rozdíl nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
1.11.12 14:15

Potřebuju netradiční radu.. měli jsme ve sklepě sportovní nastavbu (i přesto, že jsem ji chtěla nechat doma).. a co myslíte, že se s ní stalo? Ano, samozřejmě oplesnivěla.. potah jsem sundala a projela pračkou, ale co s boudičkou.. Máte tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
1.11.12 14:42

@hatty1 funguje i na sportovni i na hlubokou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
1.11.12 15:28
@hatty1 píše:
Ahoj holky, co říkáte na universalní Rossman pláštěnku na hlubokou korbičku? Máte jí někdo na Mutsy?

Já mám uni.od emitexu a myslím si že je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
1.11.12 15:54

Holky díky za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
2.11.12 09:18

@ZandaU Koupila jsem návleky na botičky…i když ještě jsme je nepoužili, buď chodíme nebo jedeme, ale co zatím nebylo, může být…

S plísní jsme měli problém ve strém baráku, tam už naštěstí nejsme…tip na vyprání boudičky nemám, ale určitě se to bude moct dát nějak ručně. Ale můžu říct, že vše, co jsme měla chytlé plísní a vydrbala to pořádně, tak jsem ji stejně pořád cítila :roll: Spostu věcí jsme museli oželet, ale ono to bylo i načuchlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.11.12 14:34
@stredulinka píše:
@ZandaU Koupila jsem návleky na botičky…i když ještě jsme je nepoužili, buď chodíme nebo jedeme, ale co zatím nebylo, může být…S plísní jsme měli problém ve strém baráku, tam už naštěstí nejsme…tip na vyprání boudičky nemám, ale určitě se to bude moct dát nějak ručně. Ale můžu říct, že vše, co jsme měla chytlé plísní a vydrbala to pořádně, tak jsem ji stejně pořád cítila :roll: Spostu věcí jsme museli oželet, ale ono to bylo i načuchlé.

Já bych s plísní v boudičce hupla do čistírny oděvů a zeptala se tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
2.11.12 16:48

@ZandaU

jenže to se musí s celou nastavbou:( zkusím to vzít desinfekcí, co mám doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
2.11.12 21:16

@Broučkovka Bacha ať ti ta desinfekce nevyšisuje barvu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie