Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJá mám vložku od PINKIE http://www.pinkie.cz/…polstrovana/
na délku je 72cm (opěrka 46cm, sedák 26cm)
opěrka v nejširším místě 26cm + 2× 10cm bočnice
sedák v nejširším místě 34cm
Ahoj, tak od včera máme doma taky Mutsy Urban Rider Next-hluboké lůžko Active Coffee + Fusak Eskimo - který si myslím že není vhodný do hlubokého lůžka
kamarádka tvrdila že jde jak do hlubokého tak na sporťák, ale nám se tam ten fusak nevejde korba je mála? Máte někdo prosím zkušenosti? ![]()
Holky máte někdo mutsy evo jako sporták? a postřehy..doporučujete či ne?
Holky tady v minulosti uváděly, že ten Eskymo měly a chválily si ho. Mě se ale v obchodě zdál dost tvrdý. Ale vejít by se podle nich měl bez problémů… ![]()
Mě se Eskimo do korby vešlo bez problémů a s ním i osmiměsíční dítě ![]()
no dobrá, včera jsem to ještě zkoušela a když ten vršek eskyma opřu vzadu o boudičku a spodek ohnu tak se tam vejde…
snad to bude pohodlné
bych si tam nejradši vlezla taky…
- díky holky za uklidnění já už myslela že to poletim vrátit…sice kočárek nemá bejt doma dřív než mimčo, ale já nemám jinou možnost… tak je skovanej v krabicích. Už se těším až budeme drandit…
@hatty1 tak at se dobře jezdí a neboj, spokojená budeš určitě.
Jen mimčo do eskima moc neoblíkej, je fakt hodně teplej.
Malou sem v něm v mrazech měla jen v punčoškách a mikče a byla teploučká až až.
@pate81 píše:
@hatty1 tak at se dobře jezdí a neboj, spokojená budeš určitě.
Jen mimčo do eskima moc neoblíkej, je fakt hodně teplej.
Malou sem v něm v mrazech měla jen v punčoškách a mikče a byla teploučká až až.
Děkuji, to je dobrá informace díky
už se nám to krátí
zrovna peru oblečky.
JInak vzhledem k tomu že Eskymmo je ze stejného materiálu jako kočárek (a nejspíš ho máš i ve stejné barvě), tak nutně nemusíš mít ještě ten jakoby nánožník, kdyby se ti zdálo, že je v tom mimčo moc nacpané. Ale ono nebude, ono to mimčo, je ze začátku děsně malinké
Ani si to už nedovedu představit, že to moje mělo taky kdysi 3,5 kila ![]()
Ahoj holky, asi už se tu na to někdo i ptal, ale trochu se v tom ztrácím
. Mám Mutsy 4Rider a jsem s ním děsně spokojená
. Jen teď řeším problém s přechodem do sporťáku. Malému je 6 měsíců a ještě nesedí a s fusakem, už se do hlubokého lůžka nevejdeme
, mám problém, ale nastavit sporťák, bez malého ho dám sice do lehu, ale když tam malého dám, propadne se mi jakoby mezi tím zádovým dílem a dílem na nožičky do mezery, nevíte jestli to nemám třeba špatně nastavené nebo je tohle normání??? ![]()
Díky moc za rady!!!
Máš to špatněě nastavené. POkud máš sedačku proti směru musíš mít připnutý středový suchý zip (zezadu vytáhneš ze středu sedačky), pokud po směru, musíš mít zaháklé ty háky, co dole čouhají ze sedačky. POkud to nebudeš mít zaháklé, tak po směru nesložíš kočárek s nasazenou sedačkou.
Máš to špatněě nastavené. POkud máš sedačku proti směru musíš mít připnutý středový suchý zip (zezadu vytáhneš ze středu sedačky), pokud po směru, musíš mít zaháklé ty háky, co dole čouhají ze sedačky. POkud to nebudeš mít zaháklé, tak po směru nesložíš kočárek s nasazenou sedačkou.
@klarazitova píše:
Holky jde složit podvozek s korbou?
jestli máš ten typ hluboké korby, kde jsou ze spodu táhla, tak jo.