Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
916
13.9.12 13:36
@kofola3 píše:
třeba jim to nevadilo, tak neměly duvod to komentovat :mrgreen: :mrgreen:

Nebo se pohoršil výrobce! :think: Z každé výroby vznikají zmetci. Nehledě na to, že Libfin uvádí: v náklonu korby je určitá tolerance již od výrobce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.9.12 13:37
@Anielkha píše:
Jj, urcite je vic naklonenej.. ale i s tim 4riderem sklon ma.. (takze je to i v korbe :/ )

Ano, i tam je nakloněný.
Libfin mi psal, že je to už vule v podvozku i korbě.
Ještě dneska budu zkoušet od švagrové její švagrové korbu jestli to bude podobné. Ale ta mi ji nepujčí, to vím jistě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Any11
13.9.12 13:40
@A-lexa píše:
Nebo se pohoršil výrobce! :think: Z každé výroby vznikají zmetci. Nehledě na to, že Libfin uvádí: v náklonu korby je určitá tolerance již od výrobce. :nevim:

Bebka to tu resila nekdy 2010… :nevim: Jestli si to pamatuju.. mozna zacatek 2011.

Mne to jen mrzi, protoze mi proste ten kocarek prijde uzasnej, ten super kos, vsechno projel.. jen ta vaha… to je jeho minus. A vsude ho ted vsichni pomlouvaji.. fnuk fnuk :,( :lol: A jeste ho prestavaji vyrabet. :(

• Citovat
  • Upravit
kofola3
13.9.12 13:41
@Anielkha píše:
Bebka to tu resila nekdy 2010… :nevim: Jestli si to pamatuju.. mozna zacatek 2011.Mne to jen mrzi, protoze mi proste ten kocarek prijde uzasnej, ten super kos, vsechno projel.. jen ta vaha… to je jeho minus. A vsude ho ted vsichni pomlouvaji.. fnuk fnuk :,( :lol: A jeste ho prestavaji vyrabet. :(

v bazarech jich je na prodej mrtě.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
13.9.12 13:42

A ta váha je teda mazec.
Už ted je 16 kilo kočár, + 6,5 kila dítě, taška má taky tak kilo. A když tam dám nákup, už ho nezvednu ani s mužem do mhd - respektivě já na to nemám sílu.

• Citovat
  • Upravit
Any11
13.9.12 13:44
@kofola3 píše:
A ta váha je teda mazec.
Už ted je 16 kilo kočár, + 6,5 kila dítě, taška má taky tak kilo. A když tam dám nákup, už ho nezvednu ani s mužem do mhd - respektivě já na to nemám sílu.

To ale bohuzel vsechny tyhle terenni 4kolky.. staci se podivat na Icoo.. ten ma snad k 20kg. :zed:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
13.9.12 13:46
@Anielkha píše:
To ale bohuzel vsechny tyhle terenni 4kolky.. staci se podivat na Icoo.. ten ma snad k 20kg. :zed:

ten se mi ani nelíbí

• Citovat
  • Upravit
13903
13.9.12 13:46

Jo jo, ICoo je jedinej sroVnatelnej a má 21kilo. Já taky neVim, na Co si VšiCHni stěžujou.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
13.9.12 13:55
@Anielkha píše:
Bebka to tu resila nekdy 2010… :nevim: Jestli si to pamatuju.. mozna zacatek 2011.Mne to jen mrzi, protoze mi proste ten kocarek prijde uzasnej, ten super kos, vsechno projel.. jen ta vaha… to je jeho minus. A vsude ho ted vsichni pomlouvaji.. fnuk fnuk :,( :lol: A jeste ho prestavaji vyrabet. :(

Mě se také líbí :hug:. No pravdou je, že po čtyřech měsících ježdění by měl vypadat jinak než ten můj - a to byl kupovaný celý nový - ale asi špatný kus. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
13.9.12 14:00

Mě se ještě líbil Quattro Move a ten má 17 kg. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.9.12 15:35

Kdo jste se tu ptal na aretování koleček u 4Ridera, tak to se dělá touz páčkou ve středu podnožky - na jednu stranu jeou uvolněném na druhou zaaretované. POkud ti to nic nedělá, tak je něco špatně…

Na urbanu je náklon korbičky normální, ale samozřejmě mírný náklon. Korbička také nemá být upevněna na podvozku napevno, ale mírně se pohupuje - to je v pořádku a dělají to i nové kočárky. Asi být tebou bych si zkusila kočárek skožit a vioděla bys, zda není nějaký problém v mechanismu skládání - ale pozor, složit jde sice velmi lehce, ale musíš přesně vědět jak. Netlač při skládání madlo k zemi, ale jen ve směru nosné tyče podvozku - tzn. rukama proti sobě (neb pravou rukou držíš tlačítko pro skládání na madle a levou rukou taháš nahoru objímku na levé straně podvozku). Zduk jak aretuje, zda zaaretovaný drží a jak hladce se klopub podvozku pohybuje a jinak snad ani v ničem být problém nemůže. Já koupila původně jetý kočárek po dvou dětech a pak mi mamka přidala peníze, tak jsem ten jetý prodala a koupila si nový, ale ten jetý byl naprosto v pořádku, žádná vada, žádné škrábance, nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.9.12 09:38

Jdu sdělit první prožitek z jízdy s 4riderem.
Mám porovnání s UR a teda…

Za mě jednoznačně 4rider. UR řídil mě, ne já jeho - takový malý tank.
Ted s 4riderem chápu oslovení mercedes mezi kočárky.

Ale jsme ve ěmstě, žádný terén ani nic podobného nesjíždíme

• Citovat
  • Upravit
3150
14.9.12 10:37
@kofola3 píše:Za mě jednoznačně 4rider. UR řídil mě, ne já jeho - takový malý tank. .

To je dobrý :mrgreen: já mám teda taky srovnání, i s 3riderem a UR pořád vede, ale musí se na to kápnout. Mamka z něho taky nestíhá když vozí, musí mít kola zaaretovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.9.12 10:56
@Srnečka píše:
To je dobrý :mrgreen: já mám teda taky srovnání, i s 3riderem a UR pořád vede, ale musí se na to kápnout. Mamka z něho taky nestíhá když vozí, musí mít kola zaaretovaná.

Já tak jezdila taky, tudíž absolutně postrádal smysl.

• Citovat
  • Upravit
1637
14.9.12 10:59

Děkuji moc za rady určitě vše vyzkouším aby to bylo v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat