Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1173
3.9.12 07:57

@Kešu Čauky, díky. ;) Hluboký bych asi taky neunesla, ale ten sporťák těch pár schodů vynesu. :lol: Podložku mám od této paní http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… a je z jedné strany růžová a z druhé zářivě zelená + medvídci me to you.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
3.9.12 11:40

@gabik19

Ahoj :mavam:
moc děkuji za dobrou recenzi, kočárek zatím nemáme, budu objednávat až přijde mateřská :lol: A předpokládám, že ho budu používat až později, tak prosinec, leden a to už bude malýmu 8,9 měsíců. Vím, že nejde do úplného placatého lehu, ale je to skoro do lehu..Ale chci ho objednat už teď aby měla dušička pokoj, jinak se zblázním z vybírání kočárků :mrgreen:

vypadá moc krásně, už se na něj těšíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
3.9.12 12:18

Mafino, Alexo, i holky ostatní :mrgreen: díky za reakce, ale jsou to potvory…dnes jsem se spojila s e-shopem a paní mi řekla, že však oni to udělali zdarma a že to nebylo vlastně tak myšleno, že se špatně starám…že prý ty vibrující kolečka, sjetá pěnovka a cloumavý pohyb při zpětném chodu byl jakože z běžného užití a to vykřivení bylo způsobeno tím uvolněným šroubem (tajně jsem se modlila, ať to je tím a ne že je podvozek vadný, pač jsem věděla, že mi ho nikdo nevymění :zed: ).
Tak jsem milé paní řekla, že to přijímám, ať mi kočár pošle, tak jsem zvědavá, až ho složím, jestli uvidím změnu, ale určitě ano. Nechápu, proč mi to ta baba tak napsala, jak kdybych bal úplné tele, které za chvíli zruinuje kočárek a řekne, že si za to můžu sama. :zed:
Tak snad to bude dobré a já opět vyměknu a budu si ho chtít nechat na další dítě :andel: i když mám roupy to dát pryč…ale už mám tolik doplňků a všeho, že je mi to zase líto, pod cenu.

Jinak k pumpičce, to je boj, nám se nikdy nepodařilo s ní nafoukat ta kola :mrgreen: Pumpujeme na benzině nebo šlapací na auto. Asi jsme leváci, no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3586
3.9.12 14:15

Stredulinko - jak tak koukám, to by nás tu leváků muselo být hodně :mrgreen: Pumpička se nám nepodařila zprovoznit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.9.12 19:39

Aha… Tak já hodně jezdím na kole, takže s pumpováním různými minipumpičkami, které se vejdou na rám kola mám zkušenosti a za mě tedy pumpička Mutsy zcela bez problémů.

Kočárek je třeba promazávat (Urbanrider) v místě kolejniček hlavního otočného šroubu a přímo v hlavním šroubu mazadlem WD40 nebo podobným a čepy koleček vazelinou. Je to tak myslím i v návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
4.9.12 11:44

@Broučkovka - tady je mazací schéma pro 3 Rider a UR. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
4.9.12 12:08

@A-lexa

díky :-) poslala jsem to chlapovi. My návod nemáme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.9.12 12:10
@Broučkovka píše:
@A-lexadíky :-) poslala jsem to chlapovi. My návod nemáme :andel:

já tam mazala snad všechno co se točí. :P

• Citovat
  • Upravit
2227
4.9.12 12:17

Jak casto se ma Mutsynka promazavat? My jezdíme od dubna a zatim jsme žádnou udrzbu neprovadeli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
4.9.12 13:21

Ahoj holčiny, tak jsem se po vybírání kočárků a rohodování mezi 4riderem a urban riderem rozhodla pro urbana a mám takovou otázečku :D chci si koupit zatím podvozek a pak mám domluveno od jedné paní hlubokou korbičku, je lepší to kupovat takhle zvlášť nebo dohromady? Nejsem na mutsy odbornice :oops: Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
4.9.12 13:24

@Evulin

určitě zvlášť. My koupili z druhé ruky komplet celý kočárek. Ale kdybychom kupovali nový, tak podvozek nový, korbičku z druhé ruky a sportovní nastavbu dokoupili novou nebo když by někdo prodával, at na ni neběží záruka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Andr__20
4.9.12 13:43

Ahoj holky-mutsinky, tak ode dneška patřím mezi Vás ;) Dorazil mi Mutsy Urban Rider Standart. Je z druhé ruky, ale v dobrém stavu, hluboký i sporťáček. Mám na Vás zkušenější pár otázeček: barva podle obrázku byla spíš béžová, jak jsme kočár rozbalili tak jsem zjistila že je takový „proužkovatý“-spíš světle béžový, tmavě béžový. Vzadu na korbě je velké „M“. Zaboha nemůžu najít na netu co je to za typ, poradíte? Chtěla bych si objednat nějaké doplňky a k objednávání to budu potřebovat :mrgreen: Jinak paní mi přibalila jestě originál batoh na mutsy, zase velké „M“ vepředu. Hledala jsem tady na miminu a nic moc info jsem k batůžku nenašla, jen že dnes se už moc nevyrábí. Moc se mi teda k té hlub. korbě nelíbí, šla bych do jiné tašky, jaká je nej? A jaké jiné doplňky bych si měla přikoupit? Díky za rady… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5352
4.9.12 13:47

Evu, také doporučuji koupit tak, jak to máš domluvené - nový podvozek (přece jen má hodně pohyblivých částí a taky ať máš na ni záruku) - ideálně teď o víkendu v akci nákupy s Marianne, ať tě vyjde výrazně levněji a pak korbičku jetou - po jednom dítěti je jako nová. Sporťák já tedy doporučuji také spíše nový, nebo jetý, ale pokud si ho můžeš prohlédnout. Přece jen ten sporťák se na rozdíl od korbičky používá asi tak třikrát tak dlouho a dítko také v něm již jí, leze po něm v botech apod… TAkže daleko víc trpí… A pokud nový sporťák, tak ho kupuj až ho budeš potřebovat, ať ti na něm zbůhdarma neběží záruka…
Gratuluji k výběru Urbana. Je to nejlepší kočárek na světě :kytka: Pokud jsi outdoorový typ a hodně času trávíš v lese apod. tak ho budeš milovat :-) A neděs se toho, že ho hned nezvládneš uřídit. Ale každý se to naučí během jedné dvou vycházek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
4.9.12 13:49

Že by sport verze z roku 2006?
http://www.babytime.cz/…y-sport-14-5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.9.12 13:59

Gratuluji k novému kočárku. Zkus sem hodit foto, třeba nás víc napadne, co to může být za barvičku, ale to velké M se dělalo docela dávko, někdy tak v letech 2006 myslím. Zkus prohledat polské aurko, prodávají tam hromady Mutsyn i těchto starších a třeba tam někdo název té tvé barvičky napíše.
Jinak z doplňků já doporučuji velký koš - je to geniální věc i pod korbičku. Pověsíš ho na koš, v obchodě sundáš, pověsíš si na ruku, nakoupíš, zaplatíš a i s nákupem bez jakékoli tašky opět pověsíš pod kočárek - prostě paráda :dance:
Mě se také moc líbí slunečí stříška, ale tu využiješ až na sporťák, není kam spěchat.
Do sporťáku si pořiď určitě vložku - šijí ji maminka na MMB nebo Pinkie a je to fajn věc - pro dítko je tak kočárek také pohodlnější. A můžeš díky tomu měnit vzhled kočárku, nebo si to nakombinovat tak, aby se ti ke kočárku (k vložce) hodila taška…
NUtně také vše nemusíš mít v té barvě (taky bys asi něco v té barvě těžko kupovala). Dá se to dobře kombinovat. Já mám třeba kočárek (sporťák) Active Coffee a vložku tyrkysově modrou a sluneční stříšku mám půjčenou v barvě, která je stejná, jako vložka a kryt na madlo…
Tašku doporučuji z DMka. Má skvělé členění, vnitřní dvě termokapičky na ohřáté příkrmy a nestojí majlant, takže až tě omrzí, tak si klidně můžeš koupit jinou. Ke korbě tašku skoro potřebovat nebudeš a když, tak malinkou nebo jen organizér nebo minitaštiču do košíku na doklady, peníze, telefon a jednu plínku na vycházku. Až příjde čas příkrmů a delších vycházek, tak tašku využiješ a pak, až dítko bude jíst vše, tak zase tašku odložíš… Takže tašku nutně nemusíš mít na kočárku pořád.
K tašce se mi moc a moc osvědčili úchyty JJ Cole, které jakoukoli tašku s kroužky po stranáích dokonale drží na rovném madle kočárku a ta nesjíždí…
Foto pro inspiraci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4