Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderjá teda nemám mutsy, ale x-landera xq a taky se mi ta korba naklání, byla jsem z toho nešťastná, ale teď to malýmu vůbec nevadí, vystrčí nohy ven a kope do tašky nebo do hrastítek
Ale vypadá to hrozně, jak když vozím přerostlý dítě v korbě do který už se nevleze ![]()
@vesper píše:
@La kofolajá teda nemám mutsy, ale x-landera xq a taky se mi ta korba naklání, byla jsem z toho nešťastná, ale teď to malýmu vůbec nevadí, vystrčí nohy ven a kope do tašky nebo do hrastítekAle vypadá to hrozně, jak když vozím přerostlý dítě v korbě do který už se nevleze
Mně to vadí a hlavně malé to vadí. Navcí to není moc bezpečné, když cyjíždím nebo sjíždím v mhd a je velký schod, málem se vysype z korby.
@La kofola Promiň, ale přemýšlela jsi, že prostě vyměníš kočár? Nevím, jak dlouho máš problém s korbičkou, ale přijde mi, že dlouho. A malá bude v korbičce ještě min. 3 měsíce. Celkem dlouhá doba na to, abyste se takhle trápily. Radši třeba kočár z druhé ruky, než každodenní trápení. A tvůj by se třaba hodil nějaké mamince, která má mimi s refluxem
Jen takový nápad. Já bych na to už asi nervy neměla. Nebo zkusit dát inzerát, jestli někdo nezpůjčí na pár měsíců jen korbičku. Třeba si ji někdo nechává pro druhé dítě a za nějaký obnos by j zapůjčil nebo za něco na výměnu… Jsou maminky, které vyměnily kočár i 3×, než byly spokojené.
@ZdenkaKV píše:
@La kofola Promiň, ale přemýšlela jsi, že prostě vyměníš kočár? Nevím, jak dlouho máš problém s korbičkou, ale přijde mi, že dlouho. A malá bude v korbičce ještě min. 3 měsíce. Celkem dlouhá doba na to, abyste se takhle trápily. Radši třeba kočár z druhé ruky, než každodenní trápení. A tvůj by se třaba hodil nějaké mamince, která má mimi s refluxemJen takový nápad. Já bych na to už asi nervy neměla. Nebo zkusit dát inzerát, jestli někdo nezpůjčí na pár měsíců jen korbičku. Třeba si ji někdo nechává pro druhé dítě a za nějaký obnos by j zapůjčil nebo za něco na výměnu… Jsou maminky, které vyměnily kočár i 3×, než byly spokojené.
z libfinu psali, že je to vada podvozku, ne korbičky.
V okolí nap ujčení kočárek nemá nikdo. kamarádky bud mají děti odrostlé nebo používají na své mimča.
Malá má dva měsíce a v korbičce vydrží tak do listopadu, prosince.
Momentálně na jiný kočárek finance nejsou, ale přemýšlela jsem o tom, to víš že jo. Ale bohužel - rozpočet to nedovoluje.
Ad hlavně jako sporták ho moc nechci. Kočárek je na moje ježdění mhd a tahání nákupu v něm pro mě docela těžký. Chtěla bych na jaro jen nový sporták nebo golfáče.
@vasilcie píše:
Na druhou stranu Mutsy je mi přijde hodně pohodlný pro dítě
Já jsem s ním taky maximálně spokojená. Mám za sebou také reklamaci - rachotící kolečko, špatně fungující skládání podvozku - pošrábala se mi hodně boční trubka, která zajíždí do spodní. A myslela jsem si, že je podvozek i nakřivo, stále mi kočárek zatáček jemně doleva. Ale bylo to posunutou hlubokou korbou. V Libfinu mi napsali, že reklamaci neuznávají, ale v rámci prodejního servisu mi dali kočárek dohromady - vyměnili kolečko- které tedy opravdu rachotilo hned odzačátku, vyrovnali, nebo spíše vyměnili spoj na skládání - teď to jde jako po medu a lehoučce, korbičku vyrovnali, jak to jen šlo. Úplně jiný kočárek. Sice teď už jezdíme ve sportovním, ale kdyby bylo druhé mimi, už se na hlubokou ťeším. Jen se sportovní nástavbou nějak bojujeme. Já s ní moc spokojená nejsem, ale taky teď nemáme finance na nový kočár, takže zůstaneme v Mutsy. Ale podvozek je výborný. Jen na sportovní nástavbu si nemůžeme zvyknout. Ani já, ani Ellinka
@La kofola
klidně bych ti půjčila podvozek, ale 4R. Máme ho na chalupě a korbička na něm sedí perfektně. Mi 4R nevyhovuje na ježdění:-) Odkud jsi?
@ZdenkaKV jako funkčně mu není vubec nic. Jezdí v pohodě, jen ta korba no.
Je sklon docela dost - ona sjíždí i když normálně jedu po silnici nebo kočičácích…
![]()
přece nebudu omezovat tři měsíce vycházky na minimum, kvuli kočáru.
Hergot.
@Broučkovka píše:
@La kofola
klidně bych ti půjčila podvozek, ale 4R. Máme ho na chalupě a korbička na něm sedí perfektně. Mi 4R nevyhovuje na ježdění:-) Odkud jsi?
psala jsem ti Sz.
Mně by výměna jiného podvozku vůbec nevadilo - stejně jezdím se zaaretovaným UR
Ahoj holky, mám takový hloupý dotaz..V listopadu čekám první miminko, koupila jsem kočárek mutsy, a zimní zavinovačku od emitexu. V čem jste jezdili na zimu? Mám teda ještě fusak mutsy tak přemýšlím jestli ho budu používat už ted, a nebo až na sporták? Chtěla jsem koupit polstárek a perinku do kočárku, ale nevim jestli nebude stacit ta zavinovacka s fusakem? Na rady moji mamky a babicky nemuzu spolehat, vidí pořád ty věci, které byly před 30 rokama ![]()
Mooc děkuji za odpovědi ![]()
My jsme jezdili v zavinovačce a ve fusaku, nabo měla malá svoji oblíbenou fleesovou deku a pak ještě fusak, ale to jen v těch hodně velkých mrazech. Pak nám stačil jen fusak od Lodgeru.
A ten nánožník na hlubokou mi chybí, ale tp není vada kočárku, ale naše, že se někde vytratil. Ale chyba dodavatele, že nejsou schopni náhradní díl poslat.
Holky já jsem z té korby neš´tastná…
to je nekloněné víc a víc. Malá je pořád sjetá dolu. Vyjet na sebemenší obrubník a je sjetá a skroucená dole v nohách.