Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@La kofola píše:
Vleze se do lodgeru opravdu i rok a půl staré dítko???POřád nad ním přemýšlím a nějak váhám. Opravdu je dostatenčě teplý i ted na miminko??
Ja jsem mela rijnove dite… prvni zimu byla jen v nem, nikdy studena nebyla (spise naopak), i druhou zimu se krasne vesla… myslim, ze by se klidne vesla i ted tu treti, ale to uz nebude chtit byt v kocarku.
Ja funkcnosti nic vycist nemuzu, jedine, co mne zklamalo, kdyz prisel, bylo to ne uplne dokonale zpracovani (sem tam lezla nitka), coz bych u fusaku za tyhle penize necekala.
@Anielkha píše:
Ja jsem mela rijnove dite… prvni zimu byla jen v nem, nikdy studena nebyla (spise naopak), i druhou zimu se krasne vesla… myslim, ze by se klidne vesla i ted tu treti, ale to uz nebude chtit byt v kocarku.Ja funkcnosti nic vycist nemuzu, jedine, co mne zklamalo, kdyz prisel, bylo to ne uplne dokonale zpracovani (sem tam lezla nitka), coz bych u fusaku za tyhle penize necekala.
a nepromoká???
@La kofola píše:
a nepromoká???
Ne nepromoknul mi.. ale jako v lijacich jsem s nim teda fakt nelitala. On ma nejakou upravu, aby to odpuzoval vodu. Ale jak rikam nanoznik jsem nikdy nemela a krasne jsme to zvladli. Popravde vic mi vzdycky navlhnul ten mutsy co mam. (Ale ten je z druhy ruky, takze impregnace tam asi vubec nefunguje.)
Tak ted jsi mě nahlodala ještě víc.
Kdyby šel koupit pak v listopadu s maminkou ve slevě.
Ten aesthetic mě totiž vadí, že jak je venku šus´ták, tak ve sportáku mi strašně klouže a sjíždí
@La kofola píše:
Tak ted jsi mě nahlodala ještě víc.
Kdyby šel koupit pak v listopadu s maminkou ve slevě.Ten aesthetic mě totiž vadí, že jak je venku šus´ták, tak ve sportáku mi strašně klouže a sjíždí
Abych nasla nejake minus, tak tady zase pada v sedu ten naraseny vrsek, pak jsem to nejak prichytila ramennima popruhama, ale hrozne mne to rozcilovalo.
Mne na tech sustakovych fusacich vadi, ze jsou takovy tvrdy, vubec nejsou takove zamuchlavaci pro miminko ![]()
@Anielkha píše:
Abych nasla nejake minus, tak tady zase pada v sedu ten naraseny vrsek, pak jsem to nejak prichytila ramennima popruhama, ale hrozne mne to rozcilovalo.Mne na tech sustakovych fusacich vadi, ze jsou takovy tvrdy, vubec nejsou takove zamuchlavaci pro miminko
tak ten aesthetic má stahovací kapucku. A jak je vevnitř měkounký flees, tak se to dá, ale lodger je lodger
Tady par fotek, ja je zas pak smazu, abys mela vic predstavu… Tady jsou ji necele tri mesice.
Je krásný…
Akorát mi fakt přijde krátký na to, aby v něm pak byla třeba další rok ve sportáku.
Asi ho budu muset někde vyzkoušet.
@La kofola píše:
Je krásný…
Akorát mi fakt přijde krátký na to, aby v něm pak byla třeba další rok ve sportáku.
Asi ho budu muset někde vyzkoušet.
on je tam zahrnuty.. je do tri let.. a i ted se mi tam skoro dvouleta dcera vejde s prehledem. Fakt to chce videt nazivo
Tohle je rocni, lepsi fotku jsem nenasla. ![]()
@Anielkha píše:
on je tam zahrnuty.. je do tri let.. a i ted se mi tam skoro dvouleta dcera vejde s prehledem. Fakt to chce videt nazivoTohle je rocni, lepsi fotku jsem nenasla.
super. Díky
A jsem na ně naprdlá.
Od května mám objednaný nánožník na hlubokou korbu a pořád nic.
Dodavatelé nějak nefungují, mě jebne. Podzim za dveřma a nánožník nikde.
@La kofola píše:
A jsem na ně naprdlá.
Od května mám objednaný nánožník na hlubokou korbu a pořád nic.
Dodavatelé nějak nefungují, mě jebne. Podzim za dveřma a nánožník nikde.
S tim souhlasim, ja jsem chtela tu slunecni strisku.. a dodavatel ji vubec za dva mesice nedodal. Tak jsem tu objednavku zrusila.
@Anielkha píše:
S tim souhlasim, ja jsem chtela tu slunecni strisku.. a dodavatel ji vubec za dva mesice nedodal. Tak jsem tu objednavku zrusila.
On mi psal, že je urgovali třikrát, vždycky slíbí a nic.
Sporťák - máte někdo fotečku, do jakýho maximálního lehu vám jde dát sporták? Ted jsem ho namontovala a přijde mi, že ty záda jsou furt dost nahoru, na to že tam chci lupnout 5měsíční dítě ![]()
Jinak fusak objednán Aesthetic, takže moooc díky za rady ![]()
Vleze se do lodgeru opravdu i rok a půl staré dítko???
POřád nad ním přemýšlím a nějak váhám. Opravdu je dostatenčě teplý i ted na miminko??