Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@mooch píše:
koukám odkud jsi - já korbu mám schovanou
Korbou to určitě není. Je to podvozkem. Když mám korbu na UR, tak se houpe jak houpačka a když na 4R, tak krásně drží a skoro se nehne ![]()
@Broučkovka píše:
Korbou to určitě není. Je to podvozkem. Když mám korbu na UR, tak se houpe jak houpačka a když na 4R, tak krásně drží a skoro se nehne
Super.¨
Tak snad se povede ji přivézt
Ahoja, tak jsem tu po delší odmlce, ale kdo si vzpomíná ví, žejsem řešila reklamaci s podvozkem 4R. Jednalo se o zkřivený podvozek, sjetou pěnovou rukojeť, vibrující odaretovaná kolečka a cloumající pohyb kočárku při zpětném chodu se zaaretovanými kolečky. Podvozek jsem poslala přes celou ČR do e-shopu a ti mi napsali vyjádření servisu (zda to byl Libfin nevím přesně, ale asi ano).
Napsali, že vyměnili a opravili, co jsem žádala, ale nevztahuje se to do reklamace, protože jsem si to způsobila sama nedosttečnou údržbou (psáno špatnou) a problémy jsou způsobeny běžným užíváním. Zatím netuším, zda to chtějí zaplatit
To teprve zítra zjistím, až do e-shopu zavolám.
Ale chci se zeptat, jak jednat. Nepřijde mi to normální, aby podvozek za 7tis, který je používaný 1,5roku na střídání s druhým sporťákem byl na odpis díky mému užívání…já, která co 5měsíců jak pako dělám generálku, leštím plasty, čistím kola uchošťourkama, promazávám, dokonce nemám prasklý ani koš, škráblou jedinou trubku, sjetá kola, aby mi někdo tvrdil něco takového a nedej bože to chtěl ještě zaplatit ![]()
Budu se s nima klidně hádat, ale chci se zeptat, zda jste někdo zažil něco podobného s vyjádřením… Nechci si to nechat líbit. Bohužel pěnovka na rukohjetoi sjela hned po užívání, kolečka vibrovala taky do půl roku a zpětný chod mi nešel dá se říct odjakživa dobře, ale neměli jsme náhradní kočárek a nechtěla jsem to posílat ze Zlína až do Chebu…až teď se toho tolik nakupilo i s uvolněnými šrouby na podvozku, že jsem se prostě naštvala a poslala jim ten krám, ať s tím něco udělají
Díky a omlouvám se za překlepy, píšu honeeeem ![]()
@vesper Ahoj, teď jsem pročítala tuhle diskuzi a všimla jsem si, že jsi řešila Transporter. Vím, že už ho máš, jen chci přidat svoji zkušenost.
Je naprosto skvělý, skladný, dobře ovladatelný, lehký (i s malou ho vynesu po schodech), do košíku se vleze celkem dost věcí. Pláštěnka je perfektní a zcela účelová (což se nedá říct o všech). Ještě nevím, jak v zimě, ale věřím, že to bude bez problémů. Co bych ti doporučila, přikoupit zadní nafukovací kola (pokud už je nemáte), líp se s nimi jezdí, kočár tak nedrncá a je celkově „měkčí“ ježdění.
No, a poslední věc, sice nejde do úplného lehu, ale malou v něm vozím od půl roku(sice nesedí, ale na rehabce to dovolili s tím, že pokud to není na půl dne, dítěti to neuškodí) a moooc se jí to líbí.
Přeji, ať jste taky tak spokojení jako my. Gabča a Leontýnka. ![]()
P. S.: Přikládám foto spokojeného dítka.
![]()
@stredulinka Mě napsali úplně to samé. A to jsem s kočárem jezdila 5 měsíců a kolečka rachotily od začátku. Zaplatit nic nechtěli ![]()
Ahoj, tak konečně máme koupený kočárek 4rider, ale bude dva měsíce u našich tak jsem zvědavá jak budem spokojení, ale určitě dáme hned vědět..Zatím s ním jezdíme po bytě, a na ovládání je super
, použitá korbička na nové kostře taky sedí (nakloněná není, jak jsem tu četla, z toho jsem měla hrůzu) tak doufám že vše bude v pořádku..jen si zatím nevím rady s pumpičkou k nafukovacím kolečkám, máte s tím někdo zkušenost??
Středulinko, myslím, že takovou negativní odpověď asi píšou, ab odradili uživatele od častějších reklamací, ale dost pochybuju, že by něco chtěli zaplatit. Pokud ano, tak se s nimi hádám taky, neb to co píšeš je podle mě dostatečný argument. Nějak nechápu, proč tohle ti výrobci dělají. Přece si tím sami škodí, copak jim není jasné, že se to roznese? Kdyby bez řečí vše vyměnili, opravili a ještěě se omluvili, tak té pověsti svého výrobku přece prospějí mnohem lépe.
Deniso, nechápu moc dotaz. S čím si nevíš rady u pumpičky? Nasadíš, napumpuješ…
Já hustila kola velmi slabě - jezdila jsem skoro na vyfouklých a neměla jsem za dva roky denodenního používání na opravdu terénních cestách a v lese i mimo cesty (při sbírání hub apod.) defekt. Za celou dobu provozu jsem dofukovala jen dvakrát.
@Mafina5 píše:
Středulinko, myslím, že takovou negativní odpověď asi píšou, ab odradili uživatele od častějších reklamací, ale dost pochybuju, že by něco chtěli zaplatit. Pokud ano, tak se s nimi hádám taky, neb to co píšeš je podle mě dostatečný argument. Nějak nechápu, proč tohle ti výrobci dělají. Přece si tím sami škodí, copak jim není jasné, že se to roznese? Kdyby bez řečí vše vyměnili, opravili a ještěě se omluvili, tak té pověsti svého výrobku přece prospějí mnohem lépe.
Deniso, nechápu moc dotaz. S čím si nevíš rady u pumpičky? Nasadíš, napumpuješ…Já hustila kola velmi slabě - jezdila jsem skoro na vyfouklých a neměla jsem za dva roky denodenního používání na opravdu terénních cestách a v lese i mimo cesty (při sbírání hub apod.) defekt. Za celou dobu provozu jsem dofukovala jen dvakrát.
No právě, nasadila jsem, pumpovala a nic..A nešlo to ani tatkovi a ani přítelovi ![]()
Mafi, souhlasím s tebou. Říká se Mutsy - Mercedes mezi kočárky. Kdyby tohle dělal servis Mercedesu
teda aspň servisy, na které jsem zvyklá z Německa. Kdyby opravili, ano klidně v rámci zákaznického serVisu od výrobce, doporučili údržbu, ale takhle?
Pumpa - s originální od Mutsy jsme měli taky problém, pomohla obyčejná pumpička koupená v Globusu.
Vesper, Gabik, holky jsem moc ráda za kladný ohlasy na Transporter. Korbička zatím fakt super, takže už se taky těším na sporťáááák!
Gabik - co to máš prosím za vložku v kočárku pod malou? Mimochodem, moc jí to sluší! Uááá a taky máme fialovou barvičku! ![]()
Tak ted koukám, že barvička možná není fialová, ale prvně se mi tak zdála ![]()
A teda smekám, že kočárek uneseš i s malou do schodů!!! To já teda hlubokáč ne ![]()
@Denisa313 píše:
No právě, nasadila jsem, pumpovala a nic..A nešlo to ani tatkovi a ani přítelovi
Pokud máš origo. pumpičku, tak se musí nasadit a tou patkou dole zajistit - potom jde dofouknout. Bez zajištění mi to také moc nešlo. ![]()
@stredulinka-tak mám stejnou zkušenost
. Reklamovala jsem víc věcí-mimochodem i křivý podvozek (měla jsem úplně křivou rukojeť) a Libfin reklamaci NEUZNAL
, ale milostivě „opravil“ v rámci servisu tím, že dotáhl šroubky a informoval mě, že je nutné kočárek každých 14 dní promazat a dotáhnout!!!
Křivou rukojeť to pochopitelně nevyřešilo, ale v obchodě uznali mé argumenty a podvozek vyměnili. Jak tu čtu, tak mi to přijde jako „standardní“ řešení reklamací, což je dost smutný. Jinak platit pochopitelně nic nechtěli. Ani po tobě nic chtít nebudou - museli by tě o tom informovat předem a dohodnout se, že nebyla reklamace uznána a zda-li požaduješ opravu za poplatek.
@A-lexa a ostatní…
můžete mi říct, co se má kde promazávat? Chtěla jsem to po příteli a on na to koukl a prý to není třeba ![]()
Zlín.
Broučkovka mi bude podvozek posílat poštou na půjčení.