Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Macinaz píše:
@kofola3 je to hodně znatelné? nebo je lepší koupit nový podvozek a použitou korbičku
Je to znatelné dost.
zrovna nedávno jsem to řešila nadávala jak špaček, až jsem si tu vysomrovala od Broučkovkyp ujčení jiného podvozku, jak mě to vytáčelo a hlavně malá mi tam sjížděla do noh a furt řvala jak tarzan.
Není to ale jen o podvozku. Ta vule muže být i na korbě, chce to pozkoušet.
@Anielkha no moc jich není a nebo shánět podvozek málo jezděný, nebo po jednom prcíkovi
@Anielkha píše:
U nekoho ano.. ja mam treba zatim po jednom prckovi a dobry.. Kdyz na to mas penize, tak tohle je samozrejme nejlepsi alternativa.
nebo někomu ten náklon nevadí a je pro ně spíš plus
@kofola3 no tak to je docela dilema a na co bych jinak ještě měla dát pozor
@kofola3 Hledala jsem v navodu ale uplne moudra z toho nejsem, neni uprostred toho stupatka packa, kterou se to aretuje?
Je to zvlastni, ty si na to stezujes a s tebou holky.. jinak to tu driv zaznelo jednou… myslim od Bebky, ktera to taky mela hrozne teda…
Jinak s tim nikdo problem nemel. A to sem chodim pres dva roky.
@Anielkha píše:
@kofola3 Hledala jsem v navodu ale uplne moudra z toho nejsem, neni uprostred toho stupatka packa, kterou se to aretuje?Je to zvlastni, ty si na to stezujes a s tebou holky.. jinak to tu driv zaznelo jednou… myslim od Bebky, ktera to taky mela hrozne teda…Jinak s tim nikdo problem nemel. A to sem chodim pres dva roky.
třeba jim to nevadilo, tak neměly duvod to komentovat
![]()
@Anielkha uprostřed stupátka ze spodu je nějaké šoupátko. Je ve střdu a posouvá se s ním do stran. Ale nic to s kolečky neudělalo ![]()
@kofola3 píše:
třeba jim to nevadilo, tak neměly duvod to komentovat![]()
ne, resilo se to tu prave tenkrat s Bebkou a nikdo jiny to nemel… ![]()
http://3.bp.blogspot.com/…SC_0790.jpeg Podle mne tohle je korba v rovine
![]()
@kofola3 píše:
@Anielkha uprostřed stupátka ze spodu je nějaké šoupátko. Je ve střdu a posouvá se s ním do stran. Ale nic to s kolečky neudělalo
To by podle navodu, co jsem vygooglila melo byt ono..
Nemusi se ty kolecka nejdriv zaseknout? Jako u UR, ten se zaaretuje, az kdyz je rovne.
@kofola3 píše:
A muj
Jj, urcite je vic naklonenej.. ale i s tim 4riderem sklon ma.. (takze je to i v korbe :/ )
Je to znatelné dost.
zrovna nedávno jsem to řešila nadávala jak špaček, až jsem si tu vysomrovala od Broučkovkyp ujčení jiného podvozku, jak mě to vytáčelo a hlavně malá mi tam sjížděla do noh a furt řvala jak tarzan.
Není to ale jen o podvozku. Ta vule muže být i na korbě, chce to pozkoušet.