Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3586
9.9.12 11:35

Klid, taky jsem to tady praně hledala a myslím, že zrovna mooch napsala číslo stránky. Ještě jsem řešila ten hup mezi sedačkou a opěrátkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.9.12 11:38
@ZdenkaKV píše:
Klid, taky jsem to tady praně hledala a myslím, že zrovna mooch napsala číslo stránky. Ještě jsem řešila ten hup mezi sedačkou a opěrátkem.

no zatím bude v leže, tak to ještě řešit asi nemusím.
Už se těším na ten druhý podvozek.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
9.9.12 12:28

Tak jsem to znova přecvakla, zapnula a je to jiná tedy. :D :D

Akorát nevím, malou tam asi dát nemužu.

Dala jsem prát vnitřek hluboké korby (neb manžel přebaloval tak, že kakání bylo i na kočáru) a to mi neuschne, abychom mohli ven

• Citovat
  • Upravit
kofola3
9.9.12 12:32

A když teda povolím ty dva sucháče po stranách, jak jsou na té fotce zakroužkované, tak bude sedačka více v lehu?

• Citovat
  • Upravit
3
10.9.12 10:44

Wikky - Ahojky, děkuji za reakci. Určitě budu ráda, když mi písneš více info.
Věřim, že sporťák mají asi jeden z nej a jak si vyřešila hlubokou korbu?? Písni mi kdyžtak na mail ***@seznam.cz, nejde mi ti poslat soukromou zprávu-jsem nováček :lol: pa Leni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.9.12 10:49

@Marky13
děkuji za radu. Takže asi nejlepší kombinace by byla, hluboká korba od Mutsy a poté sporťák od Jané.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.9.12 10:49

@Wikky
Ahojky, děkuji za reakci. Určitě budu ráda, když mi písneš více info.
Věřim, že sporťák mají asi jeden z nej a jak si vyřešila hlubokou korbu?? Písni mi kdyžtak na mail ***@seznam.cz, nejde mi ti poslat soukromou zprávu-jsem nováček :lol: pa Leni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.9.12 13:45

Za mě je tedy sporťák od Jané jedna velká katastrofa a to hlavně kvůli tomu, že nejde dát do pořádného sedu a dítko si tak zvyká v kočárku nesedět, ale povalovat se. Nic jiného mu totiž ani nezbývá. Na mě to působí dost děsivě a myslím, že pro dítko, které se zajímá o věci kolem sebe to ani nemůže být pohodlné, prostě musí sedět bez jakékoli opory, což třeba při jízdě po terénu pohodlné určitě není. Navíc skoro vůbec žádné odpružení :roll: Zlatá mutsyna :-) Ale chápu, že pro někoho, má tento kočárek kouzlo, proto jich tolik jezdí. Pro mě je nepřijatelný vizuálně, protože ta změť trubek pod kočárkem, to je prostě děsivé :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.9.12 13:01

Poradíte pls jak zaaretovat kola na 4rideru?

• Citovat
  • Upravit
13903
13.9.12 13:07
@kofola3 píše:
Poradíte pls jak zaaretovat kola na 4rideru?

asi Ho musíš obejít dopředu ke kolečkům a zaaretoVat ručně každý zVlášť? Jinak teda neVim, jen Hádám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.9.12 13:10
@mooch píše:
asi Ho musíš obejít dopředu ke kolečkům a zaaretoVat ručně každý zVlášť? Jinak teda neVim, jen Hádám :think:

nevím právě čím.
Našla jsem tam jen čudl, kterým se kolečka vyndají.

• Citovat
  • Upravit
1637
13.9.12 13:12

Ahojky holky, prosím vás na co si mám dávat při koupi použitého UR
kamarádka ho bude prodávat a už je po 2 dětech, nechtěla bych hlavně aby hluboká korbička nebyla moc nahnutá, má to být přesně v rovině(vodováze)? a na co jiného mám koukat, moc se v tom nevyznám. Děkuji vám mocinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.9.12 13:13
@Macinaz píše:
Ahojky holky, prosím vás na co si mám dávat při koupi použitého UR
kamarádka ho bude prodávat a už je po 2 dětech, nechtěla bych hlavně aby hluboká korbička nebyla moc nahnutá, má to být přesně v rovině(vodováze)? a na co jiného mám koukat, moc se v tom nevyznám. Děkuji vám mocinky :D

ehhh manklonení noo. řekla bych, že po dvou dětech se té vuli na odvozk ua korbně asi neubráníš.

• Citovat
  • Upravit
1637
13.9.12 13:15

@kofola3 je to hodně znatelné? nebo je lepší koupit nový podvozek a použitou korbičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.9.12 13:16
@Macinaz píše:
@kofola3 je to hodně znatelné? nebo je lepší koupit nový podvozek a použitou korbičku

U nekoho ano.. ja mam treba zatim po jednom prckovi a dobry.. Kdyz na to mas penize, tak tohle je samozrejme nejlepsi alternativa.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4