Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderKlid, taky jsem to tady praně hledala a myslím, že zrovna mooch napsala číslo stránky. Ještě jsem řešila ten hup mezi sedačkou a opěrátkem.
@ZdenkaKV píše:
Klid, taky jsem to tady praně hledala a myslím, že zrovna mooch napsala číslo stránky. Ještě jsem řešila ten hup mezi sedačkou a opěrátkem.
no zatím bude v leže, tak to ještě řešit asi nemusím.
Už se těším na ten druhý podvozek.
Tak jsem to znova přecvakla, zapnula a je to jiná tedy.
![]()
Akorát nevím, malou tam asi dát nemužu.
Dala jsem prát vnitřek hluboké korby (neb manžel přebaloval tak, že kakání bylo i na kočáru) a to mi neuschne, abychom mohli ven
A když teda povolím ty dva sucháče po stranách, jak jsou na té fotce zakroužkované, tak bude sedačka více v lehu?
Wikky - Ahojky, děkuji za reakci. Určitě budu ráda, když mi písneš více info.
Věřim, že sporťák mají asi jeden z nej a jak si vyřešila hlubokou korbu?? Písni mi kdyžtak na mail ***@seznam.cz, nejde mi ti poslat soukromou zprávu-jsem nováček
pa Leni
@Marky13
děkuji za radu. Takže asi nejlepší kombinace by byla, hluboká korba od Mutsy a poté sporťák od Jané.. ![]()
@Wikky
Ahojky, děkuji za reakci. Určitě budu ráda, když mi písneš více info.
Věřim, že sporťák mají asi jeden z nej a jak si vyřešila hlubokou korbu?? Písni mi kdyžtak na mail ***@seznam.cz, nejde mi ti poslat soukromou zprávu-jsem nováček
pa Leni
Za mě je tedy sporťák od Jané jedna velká katastrofa a to hlavně kvůli tomu, že nejde dát do pořádného sedu a dítko si tak zvyká v kočárku nesedět, ale povalovat se. Nic jiného mu totiž ani nezbývá. Na mě to působí dost děsivě a myslím, že pro dítko, které se zajímá o věci kolem sebe to ani nemůže být pohodlné, prostě musí sedět bez jakékoli opory, což třeba při jízdě po terénu pohodlné určitě není. Navíc skoro vůbec žádné odpružení
Zlatá mutsyna
Ale chápu, že pro někoho, má tento kočárek kouzlo, proto jich tolik jezdí. Pro mě je nepřijatelný vizuálně, protože ta změť trubek pod kočárkem, to je prostě děsivé ![]()
@kofola3 píše:
Poradíte pls jak zaaretovat kola na 4rideru?
asi Ho musíš obejít dopředu ke kolečkům a zaaretoVat ručně každý zVlášť? Jinak teda neVim, jen Hádám ![]()
@mooch píše:
asi Ho musíš obejít dopředu ke kolečkům a zaaretoVat ručně každý zVlášť? Jinak teda neVim, jen Hádám
nevím právě čím.
Našla jsem tam jen čudl, kterým se kolečka vyndají.
Ahojky holky, prosím vás na co si mám dávat při koupi použitého UR
kamarádka ho bude prodávat a už je po 2 dětech, nechtěla bych hlavně aby hluboká korbička nebyla moc nahnutá, má to být přesně v rovině(vodováze)? a na co jiného mám koukat, moc se v tom nevyznám. Děkuji vám mocinky ![]()
@Macinaz píše:
Ahojky holky, prosím vás na co si mám dávat při koupi použitého UR
kamarádka ho bude prodávat a už je po 2 dětech, nechtěla bych hlavně aby hluboká korbička nebyla moc nahnutá, má to být přesně v rovině(vodováze)? a na co jiného mám koukat, moc se v tom nevyznám. Děkuji vám mocinky
ehhh manklonení noo. řekla bych, že po dvou dětech se té vuli na odvozk ua korbně asi neubráníš.
@kofola3 je to hodně znatelné? nebo je lepší koupit nový podvozek a použitou korbičku