Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
8.9.12 20:27
@LeniJM píše:
Ahojky maminy, váhám mezi Mutsy (Evo nebo Transporter) či Jané Slalom pro. Mám už z toho hlavu velkou jak balon a termín porodu se pomalu blíží. Prosim prosim..nějaká rada?? děkuji

Leni, řešila jsem to samé, nakonec máme Slalom sporťák a spokojenost. Prostorově se to nedá srovnat. Písni kdyžtak do zprávy, napíšu ti více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
8.9.12 20:36
@LeniJM píše:
Ahojky maminy, váhám mezi Mutsy (Evo nebo Transporter) či Jané Slalom pro. Mám už z toho hlavu velkou jak balon a termín porodu se pomalu blíží. Prosim prosim..nějaká rada?? děkuji

Tak pokud jde o sporťák, tak určitě prostornější a podle mě pohodlnější pro dítě je určitě jané slalom pro, mám Janéčko a Mutsy UR a ten rozdíl je veliký - myslím v prostoru, třeba u Mutsy mě rozčiluje, že má malá furt špinavé ponožky, jak strká nožku na kolo, ale zase jde úplně do sedu, což janéčko nejde - jde jen do takového polosedu, ale u většího dítěte je to v poho… jenom taková jedna nevýhoda u Janéčka je, že nejde otočit k Tobě- sporotvní sedačka je tam napevno, takže už na podvozek nenasadíš už ani vajíčko, ale stejně většinou je ve sporťáku už větší dítě, které už není ve vajíčku:-)) ale zase Mutsy je super do terénu - to je jeho velké +, ale Evo nebo Transporter to netuším… Tak snad jsem trošku pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.9.12 08:53

Holky zkoušela jsem nasadit sportovní část na podvozek a mám dotaz.

Pod nožičkama jsou takové dva háky, za které když potáhnu nebo je potlačím zpět, hýbe se sedací číst - to je normální nebo to má nějakou funkci???

Protože když je potlačím směrem k nohám, celá ložná plocha je taková nějaká šikmá…

Visí mi tam ten sucháč zespod a já marně přemýšlím, kam ho zachytit (nevím co je myšleno křížovým spojem.

Nemohla by jste mi to některá nafotit?

• Citovat
  • Upravit
kofola3
9.9.12 09:10

A ještě jeden otravný dotaz.

S tou prasklou slídou v okýnku na boudičce se asi nedá dělat nic, že??

• Citovat
  • Upravit
3150
9.9.12 10:17

Mám úplně stejné dotazy jako ty, akorát já už s ním jezdím asi 3 měsíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.9.12 10:20
@Srnečka píše:
Mám úplně stejné dotazy jako ty, akorát já už s ním jezdím asi 3 měsíce :mrgreen:

no já to zkoušela a rozladěná jsem ještě víc, než z té hluboké.. :mrgreen:
nebo jsem blbá a neumím to správně pozapínat.

Když za ty háky pod nohama zatáhnu, celé ležení je jakoby ze šikma, to je hrozné

• Citovat
  • Upravit
3586
9.9.12 10:22

Pokud máš mimčo otočené směrem k sobě, je vzadu pod boudičkou suchý zip, který připneš na ty tenké tyčky. Až pak korbičku otočíš od sebe, zaháhneš tam ty háky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.9.12 10:26
@ZdenkaKV píše:
Pokud máš mimčo otočené směrem k sobě, je vzadu pod boudičkou suchý zip, který připneš na ty tenké tyčky. Až pak korbičku otočíš od sebe, zaháhneš tam ty háky.

8o 8o 8o
já jsem asi fakt blbá.

• Citovat
  • Upravit
3586
9.9.12 10:43

Mafi dávala do fotogalerie -teda aspoň myslím, fotku jak to má vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
9.9.12 10:49
@ZdenkaKV píše:

jo a je to tady asi milionkrát vysvětlený, stačí pohledat. ještě je druhej způsob upevnění, taky tady popsanej, ten jsem třeba používala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
@ZdenkaKV píše:

tak jdu hledat

• Citovat
  • Upravit
kofola3
@mooch píše:
jo a je to tady asi milionkrát vysvětlený, stačí pohledat. ještě je druhej způsob upevnění, taky tady popsanej, ten jsem třeba používala já.

zpusoby jsem četla, ovšem v reálu nevím co k čemu připínat.

• Citovat
  • Upravit
13903
9.9.12 10:50
@kofola3 píše:
A ještě jeden otravný dotaz.S tou prasklou slídou v okýnku na boudičce se asi nedá dělat nic, že??

Můžeš si jí nechat opravit - ta nová slída, co tam dávaj, tuším už nepraská. Nebo pokud jsi šikovná, tak si tam všij síťovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
9.9.12 10:53
@kofola3 píše:
zpusoby jsem četla, ovšem v reálu nevím co k čemu připínat.

sedmá stránka, první fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.9.12 11:07

Jo k těmhle tyčkám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To říkám, jsem debil. Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...