Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@LeniJM píše:
Ahojky maminy, váhám mezi Mutsy (Evo nebo Transporter) či Jané Slalom pro. Mám už z toho hlavu velkou jak balon a termín porodu se pomalu blíží. Prosim prosim..nějaká rada?? děkuji
Leni, řešila jsem to samé, nakonec máme Slalom sporťák a spokojenost. Prostorově se to nedá srovnat. Písni kdyžtak do zprávy, napíšu ti více.
@LeniJM píše:
Ahojky maminy, váhám mezi Mutsy (Evo nebo Transporter) či Jané Slalom pro. Mám už z toho hlavu velkou jak balon a termín porodu se pomalu blíží. Prosim prosim..nějaká rada?? děkuji
Tak pokud jde o sporťák, tak určitě prostornější a podle mě pohodlnější pro dítě je určitě jané slalom pro, mám Janéčko a Mutsy UR a ten rozdíl je veliký - myslím v prostoru, třeba u Mutsy mě rozčiluje, že má malá furt špinavé ponožky, jak strká nožku na kolo, ale zase jde úplně do sedu, což janéčko nejde - jde jen do takového polosedu, ale u většího dítěte je to v poho… jenom taková jedna nevýhoda u Janéčka je, že nejde otočit k Tobě- sporotvní sedačka je tam napevno, takže už na podvozek nenasadíš už ani vajíčko, ale stejně většinou je ve sporťáku už větší dítě, které už není ve vajíčku:-)) ale zase Mutsy je super do terénu - to je jeho velké +, ale Evo nebo Transporter to netuším… Tak snad jsem trošku pomohla…
Holky zkoušela jsem nasadit sportovní část na podvozek a mám dotaz.
Pod nožičkama jsou takové dva háky, za které když potáhnu nebo je potlačím zpět, hýbe se sedací číst - to je normální nebo to má nějakou funkci???
Protože když je potlačím směrem k nohám, celá ložná plocha je taková nějaká šikmá…
Visí mi tam ten sucháč zespod a já marně přemýšlím, kam ho zachytit (nevím co je myšleno křížovým spojem.
Nemohla by jste mi to některá nafotit?
A ještě jeden otravný dotaz.
S tou prasklou slídou v okýnku na boudičce se asi nedá dělat nic, že??
Mám úplně stejné dotazy jako ty, akorát já už s ním jezdím asi 3 měsíce ![]()
@Srnečka píše:
Mám úplně stejné dotazy jako ty, akorát já už s ním jezdím asi 3 měsíce
no já to zkoušela a rozladěná jsem ještě víc, než z té hluboké.. ![]()
nebo jsem blbá a neumím to správně pozapínat.
Když za ty háky pod nohama zatáhnu, celé ležení je jakoby ze šikma, to je hrozné
Pokud máš mimčo otočené směrem k sobě, je vzadu pod boudičkou suchý zip, který připneš na ty tenké tyčky. Až pak korbičku otočíš od sebe, zaháhneš tam ty háky.
@ZdenkaKV píše:
Pokud máš mimčo otočené směrem k sobě, je vzadu pod boudičkou suchý zip, který připneš na ty tenké tyčky. Až pak korbičku otočíš od sebe, zaháhneš tam ty háky.
![]()
já jsem asi fakt blbá.
Mafi dávala do fotogalerie -teda aspoň myslím, fotku jak to má vypadat.
@ZdenkaKV píše:
jo a je to tady asi milionkrát vysvětlený, stačí pohledat. ještě je druhej způsob upevnění, taky tady popsanej, ten jsem třeba používala já.
@ZdenkaKV píše:
tak jdu hledat
@mooch píše:
jo a je to tady asi milionkrát vysvětlený, stačí pohledat. ještě je druhej způsob upevnění, taky tady popsanej, ten jsem třeba používala já.
zpusoby jsem četla, ovšem v reálu nevím co k čemu připínat.
@kofola3 píše:
A ještě jeden otravný dotaz.S tou prasklou slídou v okýnku na boudičce se asi nedá dělat nic, že??
Můžeš si jí nechat opravit - ta nová slída, co tam dávaj, tuším už nepraská. Nebo pokud jsi šikovná, tak si tam všij síťovinu.
@kofola3 píše:
zpusoby jsem četla, ovšem v reálu nevím co k čemu připínat.
sedmá stránka, první fotka