Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Mafina5 Děkuji a kde se dají sehnat ty kuponky? nebylo to v nějakém časoupisu o dětech? ![]()
V časopise Marianne a taky Betynka myslím, koukni na stránky Marianne, tam to určitě bude.
Najdete se tu někdo, kdo objektivně posoudí, zda je možné s Mutsy Transporterem jet v terénu - polní cesty, nějaká ta lesní a turistická cesta? Popř. zda je nutno pořídit ty nafukovací zadní kola? Určitě s tím má někdo zkušenosti. Moc díky
@Wikky Ahoj, my máme Transporter s nafukovacími zadními koly. Teď přes léto jsme párkrát jeli přes les a polní cestu. Když se zaaretují přední kola, dá se to, ale nemyslím, že by to bylo na takové časté vycházky. Toť můj názor. ![]()
Ahojky maminy, váhám mezi Mutsy (Evo nebo Transporter) či Jané Slalom pro. Mám už z toho hlavu velkou jak balon a termín porodu se pomalu blíží. Prosim prosim..nějaká rada?? děkuji
@Mafina5 Můžu se ještě zeptat, jdou všechny korbičky na ty podvozky rider nebo jsou nějaké omezení tou kolekcí? jedna paní mi nabízí korbičku mutsy sport01, nevíš jaká je to kolekce a z jakého roku? aby mi šla na podvozek urban rider? ![]()
Evulin já se v tom moc nevyznam, ale mám kočárek 4rider z roku 2010 a kolekci team01,tak jestli to nebude stejné označení.
@slunicko100 A je to kupované nové nebo od někoho? Já právě váhám, paní mi nabízí nový kočárek mutsy urban rider s korbičkou mutsy sport 01 a tvrdí mi, že je to kupované letos v lednu? Dá se koupit i nově kolekce z roku 2010? ![]()
@Evulin píše:
@slunicko100 A je to kupované nové nebo od někoho? Já právě váhám, paní mi nabízí nový kočárek mutsy urban rider s korbičkou mutsy sport 01 a tvrdí mi, že je to kupované letos v lednu? Dá se koupit i nově kolekce z roku 2010?
Já teda toho moc nevím, ale na korbičku jsem se ptala paní v babyparku a říkala že už se neprodává
…Zkus se podívat na netu, jestli ji má nějaký obchod, nebo na nabídku tady http://www. babypark. cz/hluboke-luzko-mutsy-rider#variants=226492
Tak kolekce Sport01 je asi docela starší, ale nová klidně mohla být nedávno koupená. Třeba v Brně je velký obchod s kočárky (nespecializuje se na Mutsy a mají tam jen dva kočárky této značky) a tam jsem před časem viděla prodávat nový kočárek z této starší kolekce. Prostě ho mají dlouho na skladě, nebo ho někde koupili levně, když výrobce vyprodával nějaký sklad nebo byl vystavený…
Jen píšu své dnešní prostřehy z Babyparku na Černém mostě, kde měli již ode dneška 22% slevu na zboží pro zákazníky se zákaznickou kartou, jinak akce Marianne platí od zítra. Byla jsem tam ráno v 10h., otevírají v 9.30h. Byli jsme tam pouze 3 kupující. Kočárků a zboží měli plný obchod, autosedaček měli taky dost na zemi, co bylo dále skladem v zázemí netuším. Ale MC Tobi např. jen 10ks vystavených, ale ve vícero barvách než je napsáno na jejich netu Skladem na ČM… Tak pokud razíte zítra na nákupy, držím palce, ať úspěšně nakoupíte!
Ahoj holky, mám dotaz na 4ridera..dneska jsem si na nafoukala kola, a co se mi nestalo?!Hned rána a díra v duši, pán na opravu kol se na něj díval a říkal ze to způsobila díra, která je vevnitř disku, a doporučil nám, aby jsme ji zasilikonovaly, jinak to bude dělat často. Máte s tím někdo taky problémy? Mám strach že když to uděláme, až bude nějaký problém s kostrou a mi ji budem dávat na reklamaci, aby nám to libfin uznal..I když teda nevím jaký problém by s koly mohl někdy být.?Chtěla jsem první napsat na libfin, jestli by to byl problém, ale u jednoho kola už to tatka udělal, ale bylo mi doporučeno to tak udělat raději na všech čtyřech. tak posílám foto aby jste byly trošku v obraze, napsala jsem to asi trošku nesrozumitelně..Jen by mě zajímalo, jestli s tím má někdo problém, a je nutné, to dělat? Popřípadě, dají se dokoupit nové disky a za kolik (kdyby náhodou v budoucnu s tím byly nějaké problémy a nebyla uznaná reklamce)..
Děkuji za odpovědi ![]()
Chápala bych to, kdyby to byl problém u nevím jakého kočárku-ale za ty prachy?!, a kostru mám novou týden, neježděnou (miminko se narodí v listopadu), nebo kdyby byly kola přefoukané, což nebyly, a navíc nemám ani potvrzený záručák.. ![]()
Ahoj, také mám Mutsy UR. A můžu jedině doporučit, korbičku jsme používali pouze 4 měsíce, protože malá byla zvědavá co se okolo děje a nechtěla tam být, jinak je dost veliká i na fusak a vyšší, takže se nemusíš ohýbat. Bydlíme skoro na horách a v zimě v neprotažených chodnících je to uplná pohodička, projedeme všude a to i po zdejších horách. Je sice trošku těžší a rozměrný do kufru(chce to velké auto), ale jinak bych neměnila. Sporťák je veliký, malá je ve něm hrozně ráda, má tam veškeré pohodlí. Pořizovala jsem podvozek z druhé ruky a pořád je ve skvělém stavu. Je to kvalitní a super kočárek. Pokud nejezdíš jen po obchodních centrech nebo po Praze, tak se ti určitě vyplatí ![]()