Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Anielkha píše:
Jo to celkem chapu, proc ten kocarek nemas rada, kdyz nevyuzivas jeho velkou prednost
protože jsem tomu nějak nepřišla na chut a jezdilo se mi s ním blbě ![]()
@kofola3 píše:
Jdu sdělit první prožitek z jízdy s 4riderem.
Mám porovnání s UR a teda…Za mě jednoznačně 4rider. UR řídil mě, ne já jeho - takový malý tank.
Ale jsme ve ěmstě, žádný terén ani nic podobného nesjíždíme
Ted s 4riderem chápu oslovení mercedes mezi kočárky.
takže spokojenost?
@kofola3 píše:
Anoo, velká
az budu mít chvilku, tak ti ještě napisu.. nestiham.. malý je marod a my byli na vikend na vinobrani ve Strážnici :-/ Jsem kantare..
@Broučkovka píše:
az budu mít chvilku, tak ti ještě napisu.. nestiham.. malý je marod a my byli na vikend na vinobrani ve Strážnici :-/ Jsem kantare..
super, budu čekat ![]()
Ahoj, nemáte někdo typ kde mají vystavené Hluboké lůžka k podvozkům Mutsy. Bojim se objednat barvu přes internet. V obchodě jsem našla jen Team Purple
, popřípadě nemáte někdo doma Active Coffee, Active Black, Active Champagne, Cargo Grey, Cargo Blue Jeans? díky za info ![]()
Ahoj Mutsyny
mam dotaz. Podědila jsem po sestřence kočárek urban rider cca 6 let starý. Koupila jsem si na něj adaptáry k autosedačce maxi cosi. Na maxi cosi mi nasadit dou, ale na kočárek ne. Má to uplně jiné přichycení. Je možné, že je ten kočárek moc starý? Dokážu je ještě někde sehnat? Nebo jsou různé typy adaptérů? Děkuji za radu. Mějte se krásně. Veru
@hatty1 píše:
Ahoj, nemáte někdo typ kde mají vystavené Hluboké lůžka k podvozkům Mutsy. Bojim se objednat barvu přes internet. V obchodě jsem našla jen Team Purple, popřípadě nemáte někdo doma Active Coffee, Active Black, Active Champagne, Cargo Grey, Cargo Blue Jeans? díky za info
Já mám doma sport v Cargo Grey…moc pěkná kombinace s tyrkysovým vnitřkem
. Mám v něm dceru, tak s růžovými doplňky krásnná kombinace. A pro kluka by se taky pěkně kombinovala. A hluboké jsem měla Cargo black (klasická černá, universální) Kupovala jsem jen z obrázků a zklamaná nejsem…reálně jsem viděla jezdit kde co a pokud bych vybírala pro holku i kluka, zůstanu u Cargo barviček, ty se mi líbí všechny! A řekla bych, že barvy odpovídají. V obchodě mi ukázali jen čtverečky s látkami, ale já už jsem měla stejně kočárek doma. Snad to pomůže…
Ja jsem v Malviku okukovala slunecniky a podle toho si delala predstavu
Jinak mne se treba libi jen Cargo kvuli tem zipum
Mam taky Cargo grey.
@Veru 30 píše:
Ahoj Mutsyny
mam dotaz. Podědila jsem po sestřence kočárek urban rider cca 6 let starý. Koupila jsem si na něj adaptáry k autosedačce maxi cosi. Na maxi cosi mi nasadit dou, ale na kočárek ne. Má to uplně jiné přichycení. Je možné, že je ten kočárek moc starý? Dokážu je ještě někde sehnat? Nebo jsou různé typy adaptérů? Děkuji za radu. Mějte se krásně. Veru
a máš opravdu adaptér na Urbana - přesně tenhle?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
..ještě jsou třeba adaptéry na Slidera http://www.mimibazar.cz/foto.php?… - nekoupilas ty?
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti se sportovním kočárkem Mutsy Evo? Měl by mít pěnová kolečeka vhodná i pro terén tak bych ráda věděla jak jste nebo nejte spokojeni - celkově se sporťákem. Moc děkuji!
@hatty1 píše:
Ahoj, nemáte někdo typ kde mají vystavené Hluboké lůžka k podvozkům Mutsy. Bojim se objednat barvu přes internet. V obchodě jsem našla jen Team Purple, popřípadě nemáte někdo doma Active Coffee, Active Black, Active Champagne, Cargo Grey, Cargo Blue Jeans? díky za info
Mám taky cargo grey, kdyby jsi chtěla, můžu ti poslat fotky..Jinak mě v baby parku taky prodavačka ukazala jen vzorník, a vůbec mi s tím nepomohla, vypadá to pak úplně jinak
Holky nevíte prosím, kdy se většinou začínají prodávat sportovní sedačky v barvách z kolekce 2013? A myslíte, že budou barvičky hodně rozdílné? Mě se prostě teďka žádná moc nelíbí a nevím, zda mám ještě čekat. Chtěla bych barvu světlonce modrou(ocean blue), ale již se nevyrábí:-( ![]()
Jo to celkem chapu, proc ten kocarek nemas rada, kdyz nevyuzivas jeho velkou prednost