Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
14.9.12 11:04
@kofola3 píše:
Já tak jezdila taky, tudíž absolutně postrádal smysl.

Jo to celkem chapu, proc ten kocarek nemas rada, kdyz nevyuzivas jeho velkou prednost :)))

• Citovat
  • Upravit
kofola3
14.9.12 11:07
@Anielkha píše:
Jo to celkem chapu, proc ten kocarek nemas rada, kdyz nevyuzivas jeho velkou prednost :)))

protože jsem tomu nějak nepřišla na chut a jezdilo se mi s ním blbě :oops:

• Citovat
  • Upravit
15710
14.9.12 14:39
@kofola3 píše:
Jdu sdělit první prožitek z jízdy s 4riderem.
Mám porovnání s UR a teda…

Za mě jednoznačně 4rider. UR řídil mě, ne já jeho - takový malý tank.
Ted s 4riderem chápu oslovení mercedes mezi kočárky.

Ale jsme ve ěmstě, žádný terén ani nic podobného nesjíždíme

takže spokojenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.9.12 18:21
@Broučkovka píše:
takže spokojenost?

Anoo, velká

• Citovat
  • Upravit
15710
17.9.12 13:22
@kofola3 píše:
Anoo, velká

az budu mít chvilku, tak ti ještě napisu.. nestiham.. malý je marod a my byli na vikend na vinobrani ve Strážnici :-/ Jsem kantare..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
17.9.12 13:23
@Broučkovka píše:
az budu mít chvilku, tak ti ještě napisu.. nestiham.. malý je marod a my byli na vikend na vinobrani ve Strážnici :-/ Jsem kantare..

super, budu čekat :lol:

• Citovat
  • Upravit
35
24.9.12 10:24

barva

Ahoj, nemáte někdo typ kde mají vystavené Hluboké lůžka k podvozkům Mutsy. Bojim se objednat barvu přes internet. V obchodě jsem našla jen Team Purple :zed:, popřípadě nemáte někdo doma Active Coffee, Active Black, Active Champagne, Cargo Grey, Cargo Blue Jeans? díky za info :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru 30
24.9.12 13:36

Ahoj Mutsyny
mam dotaz. Podědila jsem po sestřence kočárek urban rider cca 6 let starý. Koupila jsem si na něj adaptáry k autosedačce maxi cosi. Na maxi cosi mi nasadit dou, ale na kočárek ne. Má to uplně jiné přichycení. Je možné, že je ten kočárek moc starý? Dokážu je ještě někde sehnat? Nebo jsou různé typy adaptérů? Děkuji za radu. Mějte se krásně. Veru

• Citovat
  • Upravit
1939
24.9.12 13:38
@hatty1 píše:
Ahoj, nemáte někdo typ kde mají vystavené Hluboké lůžka k podvozkům Mutsy. Bojim se objednat barvu přes internet. V obchodě jsem našla jen Team Purple :zed:, popřípadě nemáte někdo doma Active Coffee, Active Black, Active Champagne, Cargo Grey, Cargo Blue Jeans? díky za info :mavam:

Já mám doma sport v Cargo Grey…moc pěkná kombinace s tyrkysovým vnitřkem :dance:. Mám v něm dceru, tak s růžovými doplňky krásnná kombinace. A pro kluka by se taky pěkně kombinovala. A hluboké jsem měla Cargo black (klasická černá, universální) Kupovala jsem jen z obrázků a zklamaná nejsem…reálně jsem viděla jezdit kde co a pokud bych vybírala pro holku i kluka, zůstanu u Cargo barviček, ty se mi líbí všechny! A řekla bych, že barvy odpovídají. V obchodě mi ukázali jen čtverečky s látkami, ale já už jsem měla stejně kočárek doma. Snad to pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.9.12 13:41

Ja jsem v Malviku okukovala slunecniky a podle toho si delala predstavu :) Jinak mne se treba libi jen Cargo kvuli tem zipum :) Mam taky Cargo grey.

• Citovat
  • Upravit
13903
24.9.12 13:41
@Veru 30 píše:
Ahoj Mutsyny
mam dotaz. Podědila jsem po sestřence kočárek urban rider cca 6 let starý. Koupila jsem si na něj adaptáry k autosedačce maxi cosi. Na maxi cosi mi nasadit dou, ale na kočárek ne. Má to uplně jiné přichycení. Je možné, že je ten kočárek moc starý? Dokážu je ještě někde sehnat? Nebo jsou různé typy adaptérů? Děkuji za radu. Mějte se krásně. Veru

a máš opravdu adaptér na Urbana - přesně tenhle?
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
24.9.12 13:42

..ještě jsou třeba adaptéry na Slidera http://www.mimibazar.cz/foto.php?… - nekoupilas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.9.12 14:09

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti se sportovním kočárkem Mutsy Evo? Měl by mít pěnová kolečeka vhodná i pro terén tak bych ráda věděla jak jste nebo nejte spokojeni - celkově se sporťákem. Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
24.9.12 18:11
@hatty1 píše:
Ahoj, nemáte někdo typ kde mají vystavené Hluboké lůžka k podvozkům Mutsy. Bojim se objednat barvu přes internet. V obchodě jsem našla jen Team Purple :zed:, popřípadě nemáte někdo doma Active Coffee, Active Black, Active Champagne, Cargo Grey, Cargo Blue Jeans? díky za info :mavam:

Mám taky cargo grey, kdyby jsi chtěla, můžu ti poslat fotky..Jinak mě v baby parku taky prodavačka ukazala jen vzorník, a vůbec mi s tím nepomohla, vypadá to pak úplně jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.9.12 08:58

Holky nevíte prosím, kdy se většinou začínají prodávat sportovní sedačky v barvách z kolekce 2013? A myslíte, že budou barvičky hodně rozdílné? Mě se prostě teďka žádná moc nelíbí a nevím, zda mám ještě čekat. Chtěla bych barvu světlonce modrou(ocean blue), ale již se nevyrábí:-( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí