Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Mafina5
Díky
to jsem nevěděla, že to jde u něj taky přetočit proti směru… ale asi je to tím, že jsem tento kočár moc nezkoumala… ![]()
a ted, když jsem koukala, tak ten kočár ale vyjde dost draho, co?? když budu chtít hluboký, sporták plus ještě vajíčko, tak jsem asi na 20tis…
@Anielkha píše:
Mne nejde ani o snih, na to mam UR… slo mi o druhy mestsky kocarek…![]()
Ja mam UR rada, ale je to strasny tank.
@vesper Ja chci ten otocny sportak, bez toho si to nedokazu predstavit.
Ja mam 4R, jezdim prevazne jen ve meste a nemenila bych. Vim, ze do terénu je lepsi UR, ale ja brala kocarek taky podle vzhledu, UR mi vzhledove vubec nesedel. Nejlepsi budes mit, kdyz si oba vyzkousis a rozhodnes se na miste
Holky, doporucite na zimu nejaky opravdu dobry fusak? Bez ohledu na cenu
mala mi pujde uz na zimu do sportaku, tak nechci koupit nejakej neosvedcenej smejd ![]()
Diky
@Jesterka21 píše:
Ja mam 4R, jezdim prevazne jen ve meste a nemenila bych. Vim, ze do terénu je lepsi UR, ale ja brala kocarek taky podle vzhledu, UR mi vzhledove vubec nesedel. Nejlepsi budes mit, kdyz si oba vyzkousis a rozhodnes se na miste
4R urcite nechci… zezacatku jsem uvazovala, ze bych ho koupila jako druhy podvozek z druhy ruky, ale je proste hrozne tezky…
@Jesterka21 píše:
Holky, doporucite na zimu nejaky opravdu dobry fusak? Bez ohledu na cenumala mi pujde uz na zimu do sportaku, tak nechci koupit nejakej neosvedcenej smejd
Diky
Ja byla spokojena s lodgerem.. ale ted vim, ze je mezi fusaky velky vyber. ani nemam prehled ![]()
Já mám aesthetic a byla jsem spokojená. Nejspíš u něj zase zustanu
@Anielkha píše:
Ja byla spokojena s lodgerem.. ale ted vim, ze je mezi fusaky velky vyber. ani nemam prehled
No me prijde lehoucky, ale mam srovnani jen s kocarkama co maji holky a to jsou vesmes polsky bebeta apod ![]()
Já mám Aesthetic (na golfky), Fillikid (na sáňky) a originál Mutsy na Mutsynu a byla jsem spokojená se všemi třemi. Ale samozřejmě Aesthetic je asi nejlepší…
Jo original mutsy mam taky, ale z toho nejak unesena po lodgeru nejsem, byl takovy tvrdsi.. a ne tak teply, ale mozna mam nejakou starou kolekci.
Ja bych nejradsi takovej fusak, abych uz nemusela davat nanoznik
. V pripade snezeni
. Ale to bych asi. chtela moc nebo?
@Jesterka21 píše:
Ja bych nejradsi takovej fusak, abych uz nemusela davat nanoznik. V pripade snezeni
. Ale to bych asi. chtela moc nebo?
Nanoznik jsem nikdy nemela
![]()
@Jesterka21 píše:
Jaky typ toho lodgeru mas?
http://www.malvik.cz/…r-Collection - Mam ten sedivy - fairy… taky jsem slysela chvalu na fusaky od gessleinu.. ale zkusenost nemam.
@Anielkha píše:
http://www.malvik.cz/…r-Collection - Mam ten sedivy - fairy… taky jsem slysela chvalu na fusaky od gessleinu.. ale zkusenost nemam.
Diiiky
Já kupovala Mutsy také proto, abych nemusela dávat nánožník a taky jsem ho nikdy nedávala. Fusak je ze stejného materiálu jako kočárek, takže zcela nepromokavý, ale to jsou asi všechny fusaky. Na golfkách, kde mám Aesthetic, jsem taky nikdy nánožník neměla a na saňích, kde je Fillikid, samozřejmě také ne.
@Mafina5 píše:
Já kupovala Mutsy také proto, abych nemusela dávat nánožník a taky jsem ho nikdy nedávala. Fusak je ze stejného materiálu jako kočárek, takže zcela nepromokavý, ale to jsou asi všechny fusaky. Na golfkách, kde mám Aesthetic, jsem taky nikdy nánožník neměla a na saňích, kde je Fillikid, samozřejmě také ne.
Tak my jednou chytili poradnej slejvak a plastenka na kocarek doma a musim rict, ze kocarek promoka. Boudicka nacucana a ta priklopka na korbicku prochcana ![]()