Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@La kofola píše:
Nejhorší je, že ho už nejspíš neprodám.
Zkusila bych prodat za nějakou přiměřenou částku s tím, že bych upozornila na chyby. Třeba to někomu vadit nebude
.
@A-lexa píše:
Zkusila bych prodat za nějakou přiměřenou částku s tím, že bych upozornila na chyby. Třeba to někomu vadit nebude.
Tak chybu má tu nakloněnou korbu. Co ale koukám, má to téměř každý druhý.
Co já vím jakou částku bych vůbec mohla chtít aby byla přiměřená?
Je to set + autosedačka MC cabrio, pláštěnka, síťka… ![]()
Přijde mi, že na bazarech je toho moc.
Kam se podívám (aukro, bazoš, mmb) je jich plno a docela dlouho a bez odezvy.
@La kofola píše:
Tak chybu má tu nakloněnou korbu. Co ale koukám, má to téměř každý druhý.
Co já vím jakou částku bych vůbec mohla chtít aby byla přiměřená?Je to set + autosedačka MC cabrio, pláštěnka, síťka…
Tak hlavne jestli je po trech detech, tak to je tak prodejny nekam na balkon.. a to si myslim o kazdem kocaru. Podle mne ty kocarky maji taky omezenou zivotnost.
@Anielkha píše:
Tak hlavne jestli je po trech detech, tak to je tak prodejny nekam na balkon.. a to si myslim o kazdem kocaru. Podle mne ty kocarky maji taky omezenou zivotnost.
nevidím důvod, proč by měl být na balkon.
Funkčně mu není vůbec nic.
@La kofola - přiznám se, že na kočárky v bazarech moc nekoukám, takže přehled nemám. Nakloněná korba určitě někomu vadit nebude - právě třeba kvůli refluxu
. Cenu bych dala dle ostatních kočárků stejného typu a výbavy. Nehledě na to, že nová autosedačka MC je celkem drahá.
@A-lexa píše:
@La kofola - přiznám se, že na kočárky v bazarech moc nekoukám, takže přehled nemám. Nakloněná korba určitě někomu vadit nebude - právě třeba kvůli refluxu. Cenu bych dala dle ostatních kočárků stejného typu a výbavy. Nehledě na to, že nová autosedačka MC je celkem drahá.
Nu uvidíme, jak se bude jevit spor´ták
@A-lexa píše:
Mám z obchodu zapůjčený náhradní podvozek, ale já jsem reklamovala i korbičku a tu z hygienických důvodů není možné zapůjčit
. Takže podvozek používám k autosedačce, ale v té je malej zkroucenej a hned zpocenej, takže ho v ní nechci moc mučit. Používám ho jen na ježdění po obchodě. Na nákupní vozík ho nechci dávat, protože se bojim že se zvrhne a když ho dám dovnitř, tak do vozíku zase nic nedám
![]()
. Takže tak. Jinak jsem kupovalal a reklamuji v Babyparku v Praze.
No my kupovali taky v Babyparku v Pze, ale použijeme až v prosinci, tak jsem na to zvědavá teda ![]()
Mě osobně sportovní vyhovuje. Miluji hlavně podvozek. Mám na dvoře kamenitou cestu.
Holky, já použitý kočárek koupila. hrozně mi učaroval 4rider, ale nechtěla jsem za něj dávat takové prachy. byl málo použitý a jěště v záruce, dala jsem za podvozek, korbu, sportak, plastenky a sítky na oboje + autosedacka MC 7000tis a byl fakt mimo pár škrábanců v pohodě. začali vibrovat kolečka, ale jak byl v záruce, tak jsme je vyreklamovali a je to ok.
ale jinak s jízdními vlastnostmi 4rideru je to hrozné. na zahradě nebo po trošku kamenitější cestě je to hrozné o terénu vůbec nemluvím, tam se ani nepouštím.
jsem z toho čím dál víc naštvanější. Nevím, jestli vydržím do sportáku, budu se snažit. Snad se to díky těžišti trochu zlepší, jestli ne, tak jde z domu.
S přitom ta jeho výška je naprosto dokonalá.
Jenže ani nevím, co jiného bych si pořídila za sporták, tak to možná vytrpím. ![]()
Teď je na mimibazaru za 3500kč. Id 371377. Ale najdou se možná levnější
Když ono je to těžké… Tady je přes 500 stran diskuse, kde se na každé druhé stránce řeší, že 4Rider prostě není kočárek do terénu a vy si ho přesto koupíte a pak jste logicky čím dál tím naštvanější, když se potvrdí, že to je opravdu tak ![]()
Ale klííííd… Ten sporťák je opravdu níž a pak ten kočárek jezdí jinak a hlavně dítko je čím dál tím větší a už nepotřebuje takové ohledy a nějaké to drncnutí časem možná i uvítá.
Nejhorší je, že ho už nejspíš neprodám.