Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
14.8.12 09:47

Nejhorší je, že ho už nejspíš neprodám.

• Citovat
  • Upravit
916
14.8.12 10:10
@La kofola píše:
Nejhorší je, že ho už nejspíš neprodám.

Zkusila bych prodat za nějakou přiměřenou částku s tím, že bych upozornila na chyby. Třeba to někomu vadit nebude :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.8.12 10:13
@A-lexa píše:
Zkusila bych prodat za nějakou přiměřenou částku s tím, že bych upozornila na chyby. Třeba to někomu vadit nebude :nevim:.

Tak chybu má tu nakloněnou korbu. Co ale koukám, má to téměř každý druhý.
Co já vím jakou částku bych vůbec mohla chtít aby byla přiměřená?

Je to set + autosedačka MC cabrio, pláštěnka, síťka… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
14.8.12 10:13

Přijde mi, že na bazarech je toho moc.
Kam se podívám (aukro, bazoš, mmb) je jich plno a docela dlouho a bez odezvy.

• Citovat
  • Upravit
Any11
14.8.12 10:15
@La kofola píše:
Tak chybu má tu nakloněnou korbu. Co ale koukám, má to téměř každý druhý.
Co já vím jakou částku bych vůbec mohla chtít aby byla přiměřená?Je to set + autosedačka MC cabrio, pláštěnka, síťka… :nevim:

Tak hlavne jestli je po trech detech, tak to je tak prodejny nekam na balkon.. a to si myslim o kazdem kocaru. Podle mne ty kocarky maji taky omezenou zivotnost.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
14.8.12 10:19
@Anielkha píše:
Tak hlavne jestli je po trech detech, tak to je tak prodejny nekam na balkon.. a to si myslim o kazdem kocaru. Podle mne ty kocarky maji taky omezenou zivotnost.

nevidím důvod, proč by měl být na balkon.
Funkčně mu není vůbec nic.

• Citovat
  • Upravit
916
14.8.12 10:21

@La kofola - přiznám se, že na kočárky v bazarech moc nekoukám, takže přehled nemám. Nakloněná korba určitě někomu vadit nebude - právě třeba kvůli refluxu :nevim:. Cenu bych dala dle ostatních kočárků stejného typu a výbavy. Nehledě na to, že nová autosedačka MC je celkem drahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.8.12 10:24
@A-lexa píše:
@La kofola - přiznám se, že na kočárky v bazarech moc nekoukám, takže přehled nemám. Nakloněná korba určitě někomu vadit nebude - právě třeba kvůli refluxu :nevim:. Cenu bych dala dle ostatních kočárků stejného typu a výbavy. Nehledě na to, že nová autosedačka MC je celkem drahá.

Nu uvidíme, jak se bude jevit spor´ták

• Citovat
  • Upravit
67
14.8.12 10:53
@A-lexa píše:
Mám z obchodu zapůjčený náhradní podvozek :palec:, ale já jsem reklamovala i korbičku a tu z hygienických důvodů není možné zapůjčit :nevim:. Takže podvozek používám k autosedačce, ale v té je malej zkroucenej a hned zpocenej, takže ho v ní nechci moc mučit. Používám ho jen na ježdění po obchodě. Na nákupní vozík ho nechci dávat, protože se bojim že se zvrhne a když ho dám dovnitř, tak do vozíku zase nic nedám :mrgreen: :mrgreen:. Takže tak. Jinak jsem kupovalal a reklamuji v Babyparku v Praze.

No my kupovali taky v Babyparku v Pze, ale použijeme až v prosinci, tak jsem na to zvědavá teda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
14.8.12 14:09

Mě osobně sportovní vyhovuje. Miluji hlavně podvozek. Mám na dvoře kamenitou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
14.8.12 14:31

Holky, já použitý kočárek koupila. hrozně mi učaroval 4rider, ale nechtěla jsem za něj dávat takové prachy. byl málo použitý a jěště v záruce, dala jsem za podvozek, korbu, sportak, plastenky a sítky na oboje + autosedacka MC 7000tis a byl fakt mimo pár škrábanců v pohodě. začali vibrovat kolečka, ale jak byl v záruce, tak jsme je vyreklamovali a je to ok.
ale jinak s jízdními vlastnostmi 4rideru je to hrozné. na zahradě nebo po trošku kamenitější cestě je to hrozné o terénu vůbec nemluvím, tam se ani nepouštím.
jsem z toho čím dál víc naštvanější. Nevím, jestli vydržím do sportáku, budu se snažit. Snad se to díky těžišti trochu zlepší, jestli ne, tak jde z domu.
S přitom ta jeho výška je naprosto dokonalá.

Jenže ani nevím, co jiného bych si pořídila za sporták, tak to možná vytrpím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
14.8.12 14:54

Já mam Urban

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
14.8.12 14:59

Teď je na mimibazaru za 3500kč. Id 371377. Ale najdou se možná levnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.8.12 16:49

Když ono je to těžké… Tady je přes 500 stran diskuse, kde se na každé druhé stránce řeší, že 4Rider prostě není kočárek do terénu a vy si ho přesto koupíte a pak jste logicky čím dál tím naštvanější, když se potvrdí, že to je opravdu tak :nevim:
Ale klííííd… Ten sporťák je opravdu níž a pak ten kočárek jezdí jinak a hlavně dítko je čím dál tím větší a už nepotřebuje takové ohledy a nějaké to drncnutí časem možná i uvítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
14.8.12 17:15

Přijdou jiné starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie