Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJe to na mariánský svátek, někdy kolem 8. září ale platí to jen jeden víkend
@pep - moc díky za info
Ještě popřemýšlím. Kočárek mám jako jediný-nějak nedokážu přesvědčit chlapa, že bych někdy v budoucnosti mohla potřebovat ještě další
, ale na kolečka bych ho snad ukecala
,
Loni byla sleva s Marianne jak v obchodě, tak přes eshop (jen pro zákazníky se zákaznickou kartou)- 25%. Časopis vycházel někdy koncem srpna a akce byla začátkem září - od 9-9-2011. Jak to bude letos netuším, protože Babypark psal na facebooku, že mají nějakou špatnou zkušenost se slevami přes net kvůli objednávkovému systému, kdy si zboží v jeden okamžik koupí více lidí a snad jim někdo hrozil při neuspěšné koupi obchodní inspekcí. Tak uvidíme, zda do toho půjdou letos.
LaKofolo: Ty jsi ze Zlína?
Tak to tě možná vídám, Mutsy se tu nějak rozmohl…
Ale povím vám, že jak mi kočárek dojde spravený, tak s ním odjezdím zimu (uvidím) a prodám ho opravený, už jsem celkem naštvaná natolik, že na další dítě mě ani nenapsadne ho schovávat, byť jsem moc chtěla a koupím si pak třeba to šílené trubkovité ojeté Janéčko ![]()
@stredulinka píše:
LaKofolo: Ty jsi ze Zlína?Tak to tě možná vídám, Mutsy se tu nějak rozmohl…
Ale povím vám, že jak mi kočárek dojde spravený, tak s ním odjezdím zimu (uvidím) a prodám ho opravený, už jsem celkem naštvaná natolik, že na další dítě mě ani nenapsadne ho schovávat, byť jsem moc chtěla a koupím si pak třeba to šílené trubkovité ojeté Janéčko
Joo ze Zlína. Ty taky??
@stredulinka píše:
LaKofolo: Ty jsi ze Zlína?Tak to tě možná vídám, Mutsy se tu nějak rozmohl…
Ale povím vám, že jak mi kočárek dojde spravený, tak s ním odjezdím zimu (uvidím) a prodám ho opravený, už jsem celkem naštvaná natolik, že na další dítě mě ani nenapsadne ho schovávat, byť jsem moc chtěla a koupím si pak třeba to šílené trubkovité ojeté Janéčko
mně se ten muum líbí hodně. Uvidím, až ho odzkouším s malou.
Kdyžtak koupíme nomada, v tom jezdil syn a byl perfektní - jen ta cena mno
@La kofola Tak Jané je moje volba v záloze, ale koupila bych už ojetý… Znova na nový už by se mi nechtělo hledat v prasátku. Uvidím, až to opraví, co bude, možná změním názor…
@stredulinka píše:
@La kofola Tak Jané je moje volba v záloze, ale koupila bych už ojetý… Znova na nový už by se mi nechtělo hledat v prasátku. Uvidím, až to opraví, co bude, možná změním názor…
já už nic ježděného nechci. pak vždycky jenom nadávám.
@La kofola Taky pravda…no ale když nebudou penízky, tak bohužel
Koupím si poláka
![]()
@stredulinka píše:
@La kofola Taky pravda…no ale když nebudou penízky, tak bohuželKoupím si poláka
![]()
Koupila jsem ojetý casualplay vintage - mazec, nadávala jsem kudy jsem chodila. Pak perega plika - totéž. Do třetice chicca sporták - totéž. Jako fáááákt už nikdy. JSem na tohle asi háklivá no.
A tenhle vozí třetí dítko, co bych po něm chtěla, že. Neskutečně mě vytáčí, jak malá furt sjíždí v té korbě - sjede dolu a jančí jak pominutá - furt ji vytahuju nahoru a tím pádem mi ani nespí.
Mít prachy, koupím si janéčko i s korbou a nazdar.
@La kofola píše:
Koupila jsem ojetý casualplay vintage - mazec, nadávala jsem kudy jsem chodila. Pak perega plika - totéž. Do třetice chicca sporták - totéž. Jako fáááákt už nikdy. JSem na tohle asi háklivá no.
A tenhle vozí třetí dítko, co bych po něm chtěla, že. Neskutečně mě vytáčí, jak malá furt sjíždí v té korbě - sjede dolu a jančí jak pominutá - furt ji vytahuju nahoru a tím pádem mi ani nespí.Mít prachy, koupím si janéčko i s korbou a nazdar.
hele a nemáš starou klasickou bílou zavinovačku?
když jí dáš místo prostěradla, tak ono to dětem po ní tak neklouže.
takže vychází v září a platí rovnou hned ten měsícM