Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
20.8.12 15:37

@Marky13 jo? hmm takže to aby se tam stála fronta ještě než otevřou když je to jen na skladový zásoby co? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
20.8.12 15:41
@klarazitova píše:
@Marky13 jo? hmm takže to aby se tam stála fronta ještě než otevřou když je to jen na skladový zásoby co? :P

a nebylo to už loni i na eshop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
20.8.12 19:21

@klarazitova hm to možná jo, záleží asi na tom, co budeš chtít nakupovat.. já se tam určitě před otevíračkou nedostanu, mám to 100km a ještě hlídání atd… takže to risknu.. snad nemůžou mít všechno vyprodané:-)

@mooch já sem loni na této akci nebyla, letos poprvé, ale možná by mohla vědět Mafina:-) no uvidíme, co bude v časopise, kdyby to bylo na e-shop, tak by to bylo super! chci si určitě koupit ten koš na Mutsy, ale aby na mě zbylo:-) nevíte, jestli by se to nedalo dopředu zamluvit? to asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
20.8.12 21:38

Ups, teď jsem si všimla, že příspěvek je 3× - omlouvám se, psala jsem z mobilu a asi se to někde znásobilo. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
20.8.12 21:46
@michahora píše:
@A-lexa a k té nakloněné rukojeti se vůbec nevyjádřili?

Nevyjádřili - asi jim nepřipadala křivá :cert:, nebo je to v toleranci výrobce :think:. Když si na to vzpomenu, tak mám vztek. No hlavně, že personál prodejny byl soudný a dokázal to vyřešit :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.8.12 07:19

@Marky13 Kdyby to bylo na e-shop tak je to super no.. uvidíme. zítra letim koupit časák do trafiky, tak budeme všechny vědět víc :) Jinak já to mám taky 100 kiláků… Jsem liberecká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
21.8.12 13:11

@klarazitova Já Jihlavská:-) tak sem zvědavá, co tam bude, já nevím, jestli mám koupit jenom Betynku, nebo Marriane? ty jdeš pro Betynku, viď? Mar. vychází až v pátek:-) tak pak písni, sem taky zvědavá… já asi půjdu pro Marriane. tam budou slevy i do ostatních obchodů-ne jen dětských:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
21.8.12 15:26

Předloni byly nákupy s Marianne i s Maminkou jen na skladové zásoby a fronta děsná, ale šlo to poměrně rychle. Loni už to bylo při náupech s Maminkou jen na e-shop, nákupy s Marianne byly stále jen na skladové zásoby. Jak to bude letos, těžko říct. Nemá to Babypark na facebooku? Většinou to tam dávají dřív…
Když to bylo přes ten e-shop tak já tedy kupovala jen madlo na Maclarena, ale zavolala jsem si tam a ten den, kdy jsem to objdnala na e-shopu s platbou a převzetím na místě to už pro mě měli připravené v obchodě a manžel to jen vyzvedl cestou z práce… Bez fronty, pohodička… Mám někde doma fotku z nákupů s Maminkou z roku 2010 ale jsem na dovče, tak vám ji sem nehodím, ale myslím že už tu beztak někde bude viset. Koukněte do alba diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.8.12 16:54

@Marky13 já nevím kde jsem četla, že vycházejí oba časáky zítra. to nevadí. jestli je v betynce něco jinýho než v marianne, tak koupím oba :D
@Mafina5 je to v betynce :) tak ať si zbytečně nekoupíš maminku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
21.8.12 16:58
@klarazitova píše:
@Mafina5 je to v betynce :) tak ať si zbytečně nekoupíš maminku :P

Mafina ví, že nákupy s Maminkou jsou až někdy v listopadu. Ona ji jen zmiňovala v reakci na můj dotaz slevy přes e-shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.8.12 17:39

@mooch jo počkej.. to budou jako ještě jedny slevy v listopadu s maminkou jo? tak to já to špatně pochopila.. já myslela že v ty betynce budou slevy třeba do eshopu a marianne jen na krám… :P jsem blb no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
21.8.12 18:50

@klarazitova v Betynce a v Marriane budou stejné kupony, jen v Marriane toho bude víc, v Betynce jen pro děti… Betynka vychází 22.8. a Mar. 24.8. a je tam 25procent na Babypark. Pak v Listopadu budou dny s maminkou a to jsem někde vyčetla, že bude 15procent na e-shop v Babyparku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.8.12 22:05
@Marky13 píše:
@klarazitova v Betynce a v Marriane budou stejné kupony, jen v Marriane toho bude víc, v Betynce jen pro děti… Betynka vychází 22.8. a Mar. 24.8. a je tam 25procent na Babypark. Pak v Listopadu budou dny s maminkou a to jsem někde vyčetla, že bude 15procent na e-shop v Babyparku…

to je mi k ničemu bo babypark neprodává janéčka. škoda, chtěla jsem toho muuma nebo nomada.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
21.8.12 22:06

Leda bych si nechala sportáka mutsýka a šla do nuny

• Citovat
  • Upravit
1024
22.8.12 08:00

Mám Mutsy UR a přemýšlím ještě o golfáčích, líbí se mi taky Nuna a nebo Quinny zapp xtra:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí