Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
22.8.12 08:15

@Marky13 taky chci kupovat nunu :) přijde mi lepší než quinny, u qiunny mám pocit, že by se mohly převrátit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.8.12 09:39

Kdo se to ptal, jak to dopadlo s tím sjížděním, když jsem zvedla matraci pod nožkama.

Blbě - tak, že když najíždím na vyšší obrubník nebo vystupuju z MHD dítě mi málem vypadne. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
22.8.12 09:40
@Marky13 píše:
Mám Mutsy UR a přemýšlím ještě o golfáčích, líbí se mi taky Nuna a nebo Quinny zapp xtra:-)

Já nunu měla na prostřední dceru.
Byla užasná, skvělá. Lehounce ovladatelná.
Ovšem na zimu jako jediný kočár neee, nákupní koš taky nic moc…

Já vícero kočárku jaksi nemám kde uskladnit.

• Citovat
  • Upravit
2616
23.8.12 11:08

Ahoj holky, původně jsem myslela, že si něco přečtu, ale je tu toho tolik, že nemám sílu :-D
Tak snad mě neukamenujete, pokud se ptám na něco, co už zaznělo 8o
Vy tady máte skoro všechny mutsy UR nebo 4R?? Nebo máte některá i zkušenost s Evo nebo Transporter??
My nad E nebo T uvažujeme, viděli jsme kočár v Polsku a bohužel tady u nás v okolí ho nemají, abych se poptala a pořádně koukla…
Co jsem pochopila z obrázků, tak rozdíl je asi hlavně v těch kolečkách?? :nevim: a pak asi to Evo je myslím novinka, ne??
Budu ráda za jakékoliv info, děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
24.8.12 23:21

Má tu, prosím, někdo zkušenost s jinými vložkami do kočárku než pinkie? konkretne ivemababy se mi dost libi (www. malvik. cz/Doplnky-ke-kocarkum-132/barevne-vlozky/Ivemababy-VLOZKA-MAXI-limitovana-kolekce-COLOR), ale nenasla jsem nazory od mutsy-vlastniku :-)… a pinnkie nepise rozmery… diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
25.8.12 12:20

Zdravím odbornice na mutsy :D potřebovala bych poradit ohledně podvozku, líbí se mi nejvíc mutsy urban rider a pak mutsy 4rider? mohli byste mi doporučit, který bude asi nejlepší? kočárek budu používat přes zimu a pak v létě, budu mít tedy jen hlubokou korbičku. Budu jezdit ve městě i do lehčího terénu, vím, že do terénu je asi lepší mutsy UR, ale tam budu maximálně o víkendu, jinak asvaltky a tak…budu moc ráda, za každou radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
25.8.12 22:35

@ppetuli

Ahoj, taky se rozhoduji mezi Evo a transporterem. Ve středu jsem měla možnost vidět oba kočáry naživo v obchodě, ale zajímaly mě tedy jen sporťáky

transporter je určitě prostornější a vhodnější na zimu, nejde otočit sporťák proti směru…a babypark k němu teď dává jako dárek origoš fusak…

evo, sporťák lze dát proti směru jízdy, vypadá o něco líp, ale má hrozně malou boudičku a takovou blbě vykrojenou ze stran…

a ani jeden nejde do úplného lehu, to evo jde o něco víc položit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
26.8.12 20:13

@vesper
ahoj :-)
já jsem teda viděla naživo jen Evo… tu boudičku u sportáku jsem neměla s čím proovnat, tak mě to ani nenapadlo, že by byla malá…
TP mám prosinec/leden, takže první zima v hlubokém, pak sporták a druhá zima ve sportáku…
nevím, co mám více upřednostnit - jestli to, že jde ten sporták u Eva otočit, nebo to, jak píšeš, že má ten Transp. lepší tu boudičku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
27.8.12 09:35

Pro mě třeba byla možnost otočit sedačku v prvních měsících podstatná, neb malý nechtěl být v hlubokém, byť bvy se ještě vešel a do sporťáku jsme šli v 5,5 měsících a ty první měsíce si nedovedu představit, že bych na něj neviděla. Velikost boudičky bych neřešila. TAdy se to vše moc bere, že dítě musí být zababušené před větrem, ale to vše krásně vyřeší kvalitní fusak a navíc dítě chce vidět ven a ne být zastrčené někde hluboko v boudě. Ale je pravda, že to píšu jen teoreticky, boudičku Evo jsem naživo neviděla, takže těžko můžu posoudit. Třeba pokud je nějak extrémně malá, tak bych mluvila jinak… O víkendu na něj mrknu v Babyparku. Už mě taky ta novinka zajímá :-)

Někdo jste se tu ptal, zda jít do urbana nebo 4Ridera s tím, že se vám víc líbí urban. TAk to bych fakt neřešila. POkud se ti ten kočárek líbí, tak si ho kup, neb na 4Ridera jsou stále stížnosti, zatímco stížnost na urbana bys pohledla. Co vím, za celou dobu diskuse tu snad byli dvě lidi, kterým nevyhovoval a dvě nebo tři reklamace na nakloněnou korbičku. Tak doporučuji při koupi vyszkouošet podvozek, nasadit na něj korbičku a tuhle věc, ktrou sice minimum uživatelů, ale přesto reklamovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.8.12 09:41

K tomu evo, ja jsem cetla, ze se bohuzel polohuje cela sedacka (zadova operka) i s boudickou.. coz znamena, ze v leze dite vubec nebude chranene… to mi neprislo moc dobre vymyslene.

• Citovat
  • Upravit
5158
27.8.12 10:26

Já osobně taky velikost boudičky tak neřeším, ale tahle u toho eva je taková divně vykrojená a právě když je kočár do lehu, tak je to tam jako kdyby ani nebyla…a celkově je kočárek takový „mělký“ nebo jak to nazvat :-)

Já sporťák s otočnou sedačkou mám, tak pro menší mimčo to budu mít pořešený, zatím jezdíme v korbě..ale chtěla bych právě ještě jeden sporťáček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
27.8.12 10:30

Tady je hezké video o evu, akorát ta boudička..Dá se sice zvětšit rozepnutím, ale právě v poloze vleže se nedá skopit a v podstatě je jakoby za hlavou a ze stran vykrojená, nebo jak to nazvat…ale jinak je krásný! A já pořád nevím…evo,transporter nebo jané muum a nebo pak se mi líbí britax-bsmart 4

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.8.12 10:38

@vesper Mne se prave hrozne libil muum, ale nema skoro zadne odpruzeni (jeden tu jezdi a i na chodniku to strasne drnca) a jeste je pry sportak hrozne maly… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
27.8.12 10:45
@Anielkha píše:
@vesper Mne se prave hrozne libil muum, ale nema skoro zadne odpruzeni (jeden tu jezdi a i na chodniku to strasne drnca) a jeste je pry sportak hrozne maly… :nevim:

malý není. Už jsem ho zkoušela s tříletou dcerou a ok

• Citovat
  • Upravit
Any11
27.8.12 10:46
@La kofola píše:
malý není. Už jsem ho zkoušela s tříletou dcerou a ok

znama tam davala 30m a rikala, ze hruza.. tak ma asi vetsiho prcka.. ja ho videla jen s hlubokou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4