Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridertak to neodpružení bych přežila, ten x-lander co mám je taky dost tvrdý..ale ta velikost sporťáku no… O víkendu jsem viděla u nás ten černý sporťák a co se designu týká tak je opravdu nádherný…Tak jsem se snažila získat nějaký informace od tý maminky, ale bohužel ho měla 2 dny…Ale k tý velikosti…měla v něm 9ti měsíční dítě a kočárek mu byl tak akorát, s malou rezervou a to byl letně oblečený…Takže jsem ho už asi zavrhla…v zimě by se tam asi nevlezl…
@vesper Jestli jeste neco vymyslis, dej vedet, mne se moc libi Mamas Papas Sola, ale ty recenze taky nejsou uplne kladne. (Ja mam teda druhy kocarek zakazany
nevejde se nam do bytu, ale musim mit neco v zaloze, kdyby to prece jen bylo potreba) ![]()
koukám, že se nám líbí stejné kočárky
Sola se mi taky líbí..ale ta cena už je moc, protože já už mám dva kočárky
a řeším třetí…a doma pro to není pochopení. A to teprve jezdím s korbou
Jenže mě se ten sporťák co mám prostě nelíbí
Mám x-landera xq, pak jsem měla nějaký záchvěv a koupila i přes negativní recenze použitý casualplay s4,ale když už jsem ho měla doma, tak jsem našla dost věcí co mi vadí a i nějaký vady, kterých jsem si nevšimla hned..tak jsme ho dali na chatu, abysme nemuseli tahat pořád kočár…Docela mě zaujal i navington cadet, ale nikdo ho nemá, to mi přijde divný…
Zase ten transporter ikdyž designově nic extra, tak vypadal bytelně a kvalitně, což muum působil trochu rozhrkaně už na krámě ![]()
@vesper píše:
@AnielkhaZase ten transporter ikdyž designově nic extra, tak vypadal bytelně a kvalitně, což muum působil trochu rozhrkaně už na krámě
já můžu porovnat Transporet a UR ve sněhu - já kopec v pohodě vyjela a paní s Transporterem s sebou musela mít doprovod a kočár vynášeli
@mooch píše:
já můžu porovnat Transporet a UR ve sněhu - já kopec v pohodě vyjela a paní s Transporterem s sebou musela mít doprovod a kočár vynášeli
Mne nejde ani o snih, na to mam UR… slo mi o druhy mestsky kocarek… ![]()
Ja mam UR rada, ale je to strasny tank. ![]()
@vesper Ja chci ten otocny sportak, bez toho si to nedokazu predstavit.
@mooch
tak to věřím… ale já právě nepotřebuju terénní kočárek, potřebuji něco lehčího a skladnýho…
A pokud nám nebude muum sedet s Dorotkou, pujdu opět do nomada.
a co ten britax-b smart 4? Ten jsem ale neviděla zatím naživo..ale taky se mi líbí..recenze na něj jsou opět různý
@Mafina5 píše:
Ani, ty řešíš další kočárek? Pro mimi? Něco mi uniklo?
Neresim, mam to doma zakazany
(ja to rozumem vim taky, protoze fakt neni kam dat). Ale ano, cekame dalsi miminko. ![]()
@Mafina5
A jaký jsi teda měla nebo máš kočárek, že se tam dal otočit ten sporták do protisměru?? @
vesper
jj, to video jsem už viděla, ale musím kouknout ještě jednou a pořádně se zaměřit na tu boudičku
a ty máš teda ted ten xlander, jo??
Ani, tak moc gratuluju. My to taky zvažujeme, ale já se pořád trochu bojím toho malého rozdílu věku. Mám pocit, že se ještě musím dost starat o Štěpánka a kdyby do toho mělo přijít další dítě… Navíc se pořád neumím srovnat s tím, že bych měla mít někoho jiného (druhé dítě) stejně nebo dokonce víc ráda, než Štěpánka. Zažila jsem to (sice zprostředkovaně), kdy moje starší sestra nebyla to oblíbené dítě a bojím se toho. Na druhou stranu bych Štěpánka o sourozence nechtěla ochudit. A čím víc se zbavuju těch miminkovskejch věcí, tím víc si uvědomuju, že si asi nedovedu představit, že už bych to nikdy nezažila. Poprvé mě to napadlo, když jsem začla řešit, že prodám sporťák a zrovna se snad urban přestal vyrábět ![]()
A to je taky odpověď pro ppetuli - mám Urbanridera a z pohledu mých požadavků a zkušeností ho považuji za nejlepší kočárek na světě ![]()
@Mafina5 U nas v tomhle vyrostl manzel.. on byl ten doma posledni, takze my si sakra dame pozor, aby se to nestalo. Tohohle se nebojim, ja se bojim, ze to nebudu zvladat, pracuju doma a je to takova moje nocni mura, jak to budu zvladat. Puvodne jsem chtela druhe, az zacne Viky chodit do skolky, ale pak mi to najednou prislo za dlouho… uz ted je takovej sobecek a i dost rozmazlena pozornosti a laskou, takze ona potrebuje sourozence jako sul.. U nas bude prcek az na jare, tak doufam, ze se hodne ta samostatnost zlepsi (teda ona je sikovna na tohle celkem, sama se naji, oblikam ji, ale vim, ze to umi sama, plenky pres den nema uz dlouho), takze v tom problem nevidim… snad nebude moc zarliva, i kdyz si myslim, ze teda jo
uvidime
ja nikdy deti blizko k sobe nechtela..
![]()