Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@hanakut - také počítám s nánožníkem - už ho mám koupený. Myslím, že byl zádrhel v tom, že nánožník na kočárku vůbec neseděl. To se ale týkalo nějaké starší kolekce - myslím r. 2010
. Teď by to již mělo být v pohodě. A taky záleží na tom, jak ho na kočárek upevníš - každý ho dává jinak. Mě se nejvíc líbil, když byl upevněnej a vytaženej hodně vysoko - koukni do diskuse (např. str.: 95,134) Nebo potom koupit nánožník na MBB-taky tam šijou moc pěkný. ![]()
Ahoj, já to měla taky. Jirka v korbě vydržel 3 měsíce. Koukali mu nohy, když sjel dolů.
@A-lexa píše:
Tak to je děs!!
To jsem tedy zvědavá, jak vyřeší naklonění u mé reklamace.
No jelikož psal, že je to vada podvozku a nedá se nijak vyřešit, ai nový podvozek
@La kofola píše:
No jelikož psal, že je to vada podvozku a nedá se nijak vyřešit, ai nový podvozek
Kéž by, ale moc s tím nepočítám - kočárek nemám již týden a zatím se nikdo neozval. Ikdyž v obchodě prodavačka říkala, že to řeší rychle - během týdne je to většinou prý vyřešeno.
Už mě to bez kočáru doma nebaví když je tak hezky. ![]()
@mama08 píše:
Ahoj, já to měla taky. Jirka v korbě vydržel 3 měsíce. Koukali mu nohy, když sjel dolů.
A to šel ve 3 měsících do sporťáku?? ![]()
@A-lexa píše:
Kéž by, ale moc s tím nepočítám - kočárek nemám již týden a zatím se nikdo neozval. Ikdyž v obchodě prodavačka říkala, že to řeší rychle - během týdne je to většinou prý vyřešeno.Už mě to bez kočáru doma nebaví když je tak hezky.
Moožná jsem to přehlédla, ale v jakém obchodě to bylo, že ti nedají náhradní, to jsou teda služby ![]()
@Jelika píše:
Moožná jsem to přehlédla, ale v jakém obchodě to bylo, že ti nedají náhradní, to jsou teda služby
Mám z obchodu zapůjčený náhradní podvozek
, ale já jsem reklamovala i korbičku a tu z hygienických důvodů není možné zapůjčit
. Takže podvozek používám k autosedačce, ale v té je malej zkroucenej a hned zpocenej, takže ho v ní nechci moc mučit. Používám ho jen na ježdění po obchodě. Na nákupní vozík ho nechci dávat, protože se bojim že se zvrhne a když ho dám dovnitř, tak do vozíku zase nic nedám
. Takže tak. Jinak jsem kupovalal a reklamuji v Babyparku v Praze.
Bohužel tam musel. Ale mám půjcený ještě jeden kočár. Máme maxi mimi, tak se ani do korby nevešel ve 3 m.
Jestli máš sporťák, tak mimčo klidně voz ve sporťáku. Náš Štěpánek šel natvrdo do sporťáku v 5,5 měsících protože v korbě už prostě nchtěl být, neviděl ven… Vůbec žádný problém v tom nebyl. Tady v Česku se ty korby hrozně řeší. Venku se mnohdy vůbec nepoužívají. Mejo golfky (maclaren Techno XT)ú jsou schválené pro mimi od narození a klidně bych v nich novorozence vozila. Zvlášť v létě, kdy není co řešit ohledně tepla. Sporťák je pro mimčo určitě pohodlnější a lepší, než autosedačka. Kup si tu molitanovou vložku a pak to má mimčo ve sporťáku jako v peřince. Sundej mu ty ochrany raměnních pásů, protože ty jsou poměrně velké a tvrdé a malému tedy vadili a dej mu tam nějaké menší, třeba z autosedačky a máš to vyřešeno. Přece nebudeš jen doma čekat na reklamaci… Mají na to 30 dní a klidně se může stát, že to tak dlouho bude trvat.
Nebo to taky někdo tady řešil tak, že se tu poptal a nějaká hodná mamka z okolí mu korbičku, kterou má schovanou na druhé mimi, půjčila. Já bych nabídla, ale už ji nemám.
@Mafina5 - já se právě ještě bojím do sporťáku
, počítala jsem že půjde kolem 6m. Přece jen nejde do úplného lehu
,tak jsem chtěla ještě počkat. No asi vyzkouším něčím vypodložit ten „schod“
. A ty ochrany ramenních pásů vyměnit za ochrany z autosedačky - je dost dobrý nápad
- časem jsem stejně chtěla nějak doladit s podložkou.
@mama08 - Jsme už vlastně za 4,5
. Ale ne daleko od vás - 24.3. ![]()
My pujdem do sporťáku počítám listopad, prosinec…zrovna na tu největší zimu, ale co už.
Uvidíme jestli pořídíme to janéčko nebo vydržíme s tímto.