Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@La kofola píše:
Ne nemám, ale klouže i v zavince, kterou jsem tam měla. Když jsou vedra, tak ji nedávám, byse mi upotila.
já nemyslela dát do zavinovačky, ale tu zavinovačku dát místo prostěradla (obepnout s ní matraci)a dítě položit navrch.
Ale chce to tu klasickou starou - ten materiál. Okoukáno u kamarádek (mně dítě neklouzalo)
@mooch píše:
já nemyslela dát do zavinovačky, ale tu zavinovačku dát místo prostěradla (obepnout s ní matraci)a dítě položit navrch.
No mívám ji tak a stejně sjíždí.
@mooch píše:
Ale chce to tu klasickou starou - ten materiál. Okoukáno u kamarádek (mně dítě neklouzalo)
Mám tam i hrubou plínu, taky jezdí.
Mno asi fakt složím pod matraci u nožiček ručník nebo já už nevím.
Ahojky, chtěla jsem se prosím zeptat jaký je rozdíl mezi Active, Team a Cargo od Mutsy, jestli je třeba nějaký materiál lepší, jestli máte zkušenosti? Objednávám si autosedačku traveller od Mutsy, je úžasná, tak ještě přemýšlím kterou tu verzi zvolit. Předpokládám že ten materiál je stejný jako na korbičkách, tak jestli poradíte, budu moc ráda! (Jo a korbičku budu mít Silver Joey, takže tam nic nevyzkoumám) Všem moc děkuji ![]()
Aha, díky. Takže teda to je asi jedno. No vezmu asi Cargo new black, taky se mi celkem líbí Activ champagne, ale zase aby to za chvíli nebylo jako čuně ![]()
Ahoj, už jste někdo majitel mutsy evo? Jde mi hlavně o sporťák, ale i o jízdní vlastnosti…děkuji ![]()
@La kofola píše:
Mám tam i hrubou plínu, taky jezdí.
Mno asi fakt složím pod matraci u nožiček ručník nebo já už nevím.
Tak jak jsi to vyřešila? Tím ručníkem?
@A-lexa píše:
Tak jak jsi to vyřešila? Tím ručníkem?
zatím nijak, jsme nemocní, tak ven jsme nejeli
@La kofola píše:
zatím nijak, jsme nemocní, tak ven jsme nejeli
Tak brzké uzdravení ![]()
@A-lexa píše:
Tak brzké uzdravení
Hmm, ale zkoušela jsem doma, potřebovala jsem ji uspat a strčit na balkon a stejně sjíždí. ![]()
@Carolline1 Active champagne mame korbu, uz se ale nedela… ja ted vybiram sportak a asi nakonec po dlouhym vahani koupim sportovni nastavbu na mutsinu, podobna je nejvic asi bezova, co jsem koukala, lisej se jen kapsou a u hluboky navic kapsou na popruhy… takze leda podle barvy ![]()
poprosim tu o radu, spousta z vas tu psala, ze nanoznik je na prd, ale mne pujde mala do sportaku koncem zari a prislo mi, ze to neni blby, pekne kreje… ale blbe se do nej leze mi pripada, jak jste na tom vy? fusak je pak do zimy samozrejmosi, ale na ten podzim/jaro se mi nechce cpat dite do spacaku, takze to vidim na nanoznik…
@La kofola píše:
Hmm, ale zkoušela jsem doma, potřebovala jsem ji uspat a strčit na balkon a stejně sjíždí.
Tak to je děs!! ![]()
To jsem tedy zvědavá, jak vyřeší naklonění u mé reklamace. ![]()
Ne nemám, ale klouže i v zavince, kterou jsem tam měla. Když jsou vedra, tak ji nedávám, byse mi upotila.