Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJéééé tak to se musím přidat k pochvale.. je opravdu moc hezký ![]()
@stredulinka - tak mi to nedalo a když zrovna prcek nespí v kočárku a mám chvilku klidu, lítám kolem kočárku a zkoumám
a zkoumám
. Musím bohužel konstatovat, že tu rukojeť mám také „šiblou“ jak píšeš.
@Wikky - mám to uplně stejně jako je na tvé fotce (dokonce i na stejnou stranu). A přesně jak píšeš - občaš se mi stalo že jsem nemohla „zacvaknout“ pojistku proti rozložení když tam mám ty háky, tak jsem ten jeden vždy různě posouvala.
Nový kočár!!! Jezdím 4 měsíce!!!
![]()
Jsem naštvaná a určitě budu reklamovat (ale tak za 14 dní - nemůžu být teď bez kočárku)
Petrdel, tak gratuluji k výběru. Urbanrider je dle mého ta nejlepší volba pro maminky, co hodně chodí, jak po městě, tak do terénu, ale hlavně pro miminko, co do pohodlí.
Ano je to barva Team Grey Cord a ta je moc krásná. Zdálky vypadá jako že je tmavě šedá a zblízka je vlastně pruhovaná jestli se nepletu. Vnitřek je hořčicový a je to celé moc a moc krásné ![]()
Jinak podvozek máš Urbanrider Next. Tedy ten luxusní s koženou rukojetí a světlým košíčkem. Myslím, že kočárek nemá doplňkový koš, což je věc, kterou určitě kup. Budeš s tím spokojená.
Neboj, jestli se ti napoprvé s kočárkem nepojede pohodlně. Chce to si na to zatáčení zvyknout. Po první bycházce už to budeš zvládat a už nikdy nebudeš chtít nic jiného ![]()
Jo a obdivuji tě, žes to celé přečetla. Já to tedy před porodem také celé přečetla, ale tehdy to mělo 160 stránek a většinou se tu řešily zajímavé věci a ne furt dokola stejné koniny.
Příspěvek upraven 02.08.12 v 20:58
Reklamovat teda tak brzo novej kočár, to je děs. My ho jedem zítra koupit a trošku mě to děsí, když to tu tak čtu. U polského šmejdu by mě to nepřekvapilo, ale toto…
@Jelika píše:
Reklamovat teda tak brzo novej kočár, to je děs. My ho jedem zítra koupit a trošku mě to děsí, když to tu tak čtu. U polského šmejdu by mě to nepřekvapilo, ale toto…
To je tak když člověk neví na co si dát při koupi pozor. A hlavně jsem byla nadšená a čekala jsem na něj cca 3 měsíce (byl na objednávku) a potom jsem si ho nechala v krámě jen vybalit z krabic, ale nenechala jsem si ho sestavit
. Jen jsem chtěla vidět jestli je v krabicích všechno. Měla jsem cca 30kg navíc a už jsem se viděla doma
.
Alespoň víš na co si dát pozor. Jinak kočár je super. Asi mám vadnej kus. ![]()
Pojedem do Malvika a když ho tam nebudou mít, tak dokoupíme zbytek v babyparku na Zličíně, tak to hned asi poskládáme, ať víme.
@Jelika píše:
Pojedem do Malvika a když ho tam nebudou mít, tak dokoupíme zbytek v babyparku na Zličíně, tak to hned asi poskládáme, ať víme.
Jj dám, v obchodě to nafotíme kdyžtak, doma samozřejmě ještě nějaký čas nebude ![]()
Alexa: Popravdě jsem zvědavá, co mi na to všechno řeknou…ale je těch vad teda dost. Posílat se mi to moc nechce, ale zase když vezmu, kdo by takový kočárek chtěl a prodávat to jako šunt pod cenu, když mě podvozek stál přes 7 litrů…tehdy stál urban 9, u nás tehdy rozhodovaly dost peníze a škoda že to není dnes, protože jsem urbany viděla za cenu 4R. Ale co, no…už je to.
Uvidím, co řeknou, ale platit opravy se mi nechce, snad to reklamačně uznají.
Petrdel_: Ten hořčicový vnitřek je kouzelná kombinace…jak tyto barvy nemusím, tak kočárek jako celý fakt pokocháníčko ![]()
Je to divné, že si na naklonení podvozku nikdo nestěžoval a najednou je nás tu více. Ale prostě to je chyba materiálu a Libfin to potvrdil posláním nového podvozku. Tak držím palce..
Ahoj holky, mam radost, ze chvalite mutsy urban rider, na prvni ditko jsem mela polaka danny sport od dorjanu a na prd, sice jse trefila kvalitni kousek, ale ta fuska v zime a nebo do kopce, no des a na druhe koukam po mutsynce, je rozkosny jinak emitex zimni fusak je parada, mala ho mela od miminka do 2.5let a super. Nikdy nebyla studena i letos v minus30 byla teploucka a dotaz na mutsy, ten kocarek se da skladat i s hlubokou korbou jako sportak, nebo se musi sundat? Diky
Gabko s hlubokou jdou skládat prý jen starší korbicky.. jinak si nemyslím, že bude mutsy lehčí jak Dorjan danny… ale teď jsem okukovala v babyparku ten nový Evo a to je ultralehky fakt paráda a konečně to má super polohovani sportaku zezadu a ne cudl na boku..
já se s URem vždycky hrozně namakam a nerada si ho beru, když nemusím ![]()
od zítra mají na víkend v malviku slevy 20% ![]()