Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo já to ale chápu, že je to teda vina korbičky, ne podvozku, takže v tom případě by to u sportáku dělat nemuselo. Až přijedu domů, tak možná vyzkouším. Nebo budeš to zkoušet? máš tu nastavbu?
@Broučkovka píše:
No já to ale chápu, že je to teda vina korbičky, ne podvozku, takže v tom případě by to u sportáku dělat nemuselo. Až přijedu domů, tak možná vyzkouším. Nebo budeš to zkoušet? máš tu nastavbu?
Mám, ale zabalenou a zariglovanou ve sklepě. Nebudu to teď tahat nahoru.
Uvidíme, co to bude dělat pak.
Stejně budu kupovat nový sporták - kvuli váze.
tak ja ji mam ve sklepe po ruce a podvozek davame do sklepa, tak to vyzkouším, až přijedeme.
Osobně bych ale než druhý sporták koupila golfky.
@Broučkovka píše:
@La kofolatak ja ji mam ve sklepe po ruce a podvozek davame do sklepa, tak to vyzkouším, až přijedeme.
Osobně bych ale než druhý sporták koupila golfky.
golfáče enchci. Potřebuju větší nákupní koš. nemáme auto a nákupy vozím v kočárku. Do toho ty starší dva rarachy.
A vybraný sportáček má váhu mnoha golfek, tak to neřeším.
@Broučkovka píše:
@La kofola
jo? ukažAt vím, co případně přát k Vánocům
jane muum
Tak jste mi nasadily brouka do hlavy, že jsem šla zkoumat kočárek a zjistila jsem, že mám ty úchyty adaptérů na konstrukci každý jinak vysoko
- u takového kočárku bych tedy čekala jinou kvalitu
.
PS: a to jsem z něho byla tak nadšená. ![]()
Ahoj. Ten náklon mám u korby také. Tak aspoň teď vím čím je to.
A nasadila jsem sportovní a jde to dobře.
Jinak děkuji za radu. Jen je mě to divný. Je tam nápis široký a ouzký a jde to stlačit.
Jak veliký náklon té korby máte? Když změříte od podlahy ke spodku korby u nohou a pak u hlavy - jaký je rozdíl v cm. ![]()
@Broučkovka - právě že ho mám nový. ![]()
Mamo08, nemyslíš ty nystavení hloubky sedu? To samozřejmě jde…
Jinak když se bavíte o podvozku, tak ten můj je celý šejdrem, ve snu by mě nenapadlo, že když několikrát sjedu schodky po zadních kolečkách, tak se mi madlo stočí šejdrem stylem do pohybu spirály…chtěla jsem si kočár nechat na druhé, ale s takto šiblým kočárem se s ním asi rozloučím
Jsem celkem zklamaná, že je tohle schopný kočárek udělat.....mi neříkejte, že schody jsou takový ořech!
Tak nevím co s tím, už jsem se snažila to nějak citlivě rovnat, ale moc to nepomohlo
Nemíáte s tím někdo zkušenost… ![]()