Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Mafina5 píše:No tak nám se pomalu nevejde už jako 2,5měsíční a v létě…takže záleží na velikosti rodičů a miminka bych řekla. Mám naštěstí jiný větší a pohodlnější kočárek (i když teda je oproti Urban Rideru mnohem těžší
S prosincovýmk dítkem právě Jeliko nemusíš řešit velikost korby, neb se ti tam dítě čerstvě narozené ver fusaku určitě vejde ať budeš mít kobičku jakkoli malou a až povyroste tak, že by se nemohlo vejít, třeba ve 4 měsících, tak už bude tak teplo, že fusak nebudeš vozit.
@Mafina5 píše:
Jak jste tu někdo psal o tom, že byste kočárek neprali, tak korbu samozřejmě ne, ta na to není dělaná, ale potah sportovní sedačky je na to udělaný a počítá se s tím. Prostě ho sundáš, hodíš do pračky, usušíš a znovu natáhneš. Je ale třeba si pamatovat, jak jste sundavali, protože je to prý makačka na bednu to znovu správně navlíknout
Tak ty sucháče ani nevím, myslím, že v pohodě, ale taky mám kostru a vedle potah a budu muset popřemýšlet jak na to ![]()
@A-lexa píše:
Pokud reaguješ na můj příspěvek, tak se jedná o českou firmu (vedenou standardně v OR), proto mě to zaujalo.
Jj, bylo to na Tvůj příspěvek. Píšou „vývoj“ v ČR a je to nějak podezřele levné. Já bych se toho trochu obávala asi.
@Madla82 píše:
No tak nám se pomalu nevejde už jako 2,5měsíční a v létě…takže záleží na velikosti rodičů a miminka bych řekla.
To ani ne - jsme oba vysocí (178 a 192) a dítě máme zářijové, v hluboké byla do konce dubna.
@mooch píše:
To ani ne - jsme oba vysocí (178 a 192) a dítě máme zářijové, v hluboké byla do konce dubna.
No tak my jsme oba o něco vyšší
resp. já mám 189cm a partner je o něco menší, ale miminko je asi po mně…
Tak já jsem to taky myslela samozřejmě pro průměrné miminko, nikoli pro slůňátko ![]()
@Mafina5 píše:
Tak já jsem to taky myslela samozřejmě pro průměrné miminko, nikoli pro slůňátko
On je spíš teda žirafátko ![]()
Je to asi individuální, protože já mám 176, manžel 191 a malá se vlezla pohodlně do 4měsíce, byla veliká a to byla únorová, takže ještě bez fusaku. Ale naštěstí byla tak zvídavá, že uvítala sporťák a výhled, v hlubokém nikdy nechtělaa být, od mala mi v kočárku zásadně nespala
Takže na výšce rodičů to nutně být nemusí, jsou vyšší lidi jak my a mají drobky ![]()
Mě tu začíná připadat, že snad ty nový korbičky jsou menší ![]()
My jsme měli starší kolekci a dcera (červencová,53 cm a 4150 g)
se v pohodě vlezla do 8 měsíců)takže přez zimu a s fusakem Mutsy eskymo) ![]()
Ahojky, mohl by mi někdo poradit? Máme sporťák Musy 4rider. Nemáme auto a nikdy jsem nepotřebovala kočárek skládat a až tento týden, kdy jsem měla jet s kamarádkou autem pryč, jsme zjistili, že já ani přítel s ním nehneme. Když přišel, skládala jsem ho já. Sice to šlo taky těžce, ale nějak to šlo. On mi teď řekl, že jsem to určitě složila blbě, když to teď nejde.
No a dneska máme jet pryč a samozřejmě je zase oheň na střeše, že kvůli mně, která jsem to údajně blbě udělala, teď kočár neposkládáme do kufru…
Poradí mi někdo, jak na to? Myslím, že tak na 990 jsem to udělala dobře.
Holky v babyparku zlicin mají slevy na doplňky, mají fusaky za 199kc team lime, light grey a nakej pruhovanej nazev ‚no…‘ a slunečníky taky.. pak i na transporter, to jsem si koupila do concorda, červený, tm. modrý.. a tašky za 199 taky..
@xreni a nevíš prosím jestli se to vztahuje i na e-shop? jsme z Moravy.. takže bych toho využila ale jen na dálku
děkuji za případné info ![]()
Holky, mohla bych se zeptat na sportovní sedačku? Jak funguje small - large, jsem si už tady od Mafiny nastudovala i vyzkoušela, jak funguje.
Když dám sedačku na large do lehu, tak mě přijde, že tam mám taky trochu hrbol, teda pravda je, že mnohem menší než na large, je to tak normální?
@michahora píše:
Holky, mohla bych se zeptat na sportovní sedačku? Jak funguje small - large, jsem si už tady od Mafiny nastudovala i vyzkoušela, jak funguje.
Když dám sedačku na large do lehu, tak mě přijde, že tam mám taky trochu hrbol, teda pravda je, že mnohem menší než na large, je to tak normální?
Přesně tak to mám taky. Někdo mi tu radil vycpat plínkou a koupit vložku do kočárku - nechala jsem large a hrbol není vůbec cítit.
Jé, já to špatně napsala, chápu, že hrbol tam je, když to mám na small, ale já tam mám hrbol i na large, sice mnohem menší, ale je tam. Jinak, já jsem si to taky vycpala, páč to tady mám pečlivě nastudovaný
![]()