Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderKopat budeš do obou stejně ![]()
Já chodila se stupátkem bokem u kočárku, ovladatelnost v pohodě.
Nějak jsem neměla možnost to nikde vyzkoušet a tak si říkám jestli není lepší sourozenecký kočárek než chodit bokem kočárku nebo si okopávat nohy
![]()
@pate81 píše:
Kopat budeš do obou stejně
Já chodila se stupátkem bokem u kočárku, ovladatelnost v pohodě.
No ono taky záleží, jak si vysoká.
Menším ženskejm to problémy nedělá.
A taky záleží, jak staré máš starší dítě, jestli by na tom mělo jezdit furt, tak je to jasně na pytel, ale na občasné popojetí to bohatě stačí. ![]()
No tak vysoká jsem proto jsem si pořídila Mutsy
… ale malému sice za měsíc budou dva roky a za měsíc rodím, ale momentálně vůbec nesposlouchá a za ruku chodit nechce, tak jsem si říkala že by ho stupátko mohlo nadchnout. Jezdíme ted hodně s funseatem a tam si občas klekne před řidítka a jede, ale stejně to stupátko bych využila možná až bude větší a rozumnější. ![]()
Jen co jsem ted tak četla, tak si chválí raději se dvěma kolečky, že se méně kopou, tak možná existuje nějaké lepší kde by člověk nemusel chodit stranou. ![]()
@pate81 píše:
No ono taky záleží, jak si vysoká.
Menším ženskejm to problémy nedělá.
A taky záleží, jak staré máš starší dítě, jestli by na tom mělo jezdit furt, tak je to jasně na pytel, ale na občasné popojetí to bohatě stačí.
No tak u dvouletáka je sourozenecký kočár podle mě už zbytečný.
Naučíš ho, že se má držet kočárku, nebo může jezdit na odrážedle.
A ten skate občas pro zpestření.
Já sem právě taky vysoká a kopala sem jak do mutsy boardu tak do dvoukolového skatu u kočáru kamarádky, přišlo mi to na stejno.
A hlavně ten uni dvoukolovej má úplně jiný uchycení a myslím že by na mutsynu ani nešel ![]()
No já si říkám, že 2-leté dítě je už dost velké, ale asi né to moje
Mám pocit že bych nezvládla s nim jít jen za ruku tady u nás - na náměstí a zpět 5km, nebo do obchodu a nemít ho někde uvázaného
… zatím je to těžká domluva. Tak asi půjdu do toho sourozeneckého, který je i lepší třeba pak na výlety do zoo, nebo delší výlety. Půl roku, rok ho si myslím určitě využijeme ![]()
@pate81 píše:
No tak u dvouletáka je sourozenecký kočár podle mě už zbytečný.
Naučíš ho, že se má držet kočárku, nebo může jezdit na odrážedle.
A ten skate občas pro zpestření.Já sem právě taky vysoká a kopala sem jak do mutsy boardu tak do dvoukolového skatu u kočáru kamarádky, přišlo mi to na stejno.
A hlavně ten uni dvoukolovej má úplně jiný uchycení a myslím že by na mutsynu ani nešel
Ahoj holky, máte zkušenosti s držáky na pití ke kočárkům? Nenašla jsem přímo od značky mutsy, nebo nějaké, které by na ně drželi..Myslíte, nebo máte zkušenosti s tímhle
?Sice ten první by měl byt ke kočárku JOOLZ, druhý k X-landru. Mám strach něco objednat a pak zjistit že mi nesedí. Navíc kostra kočárku mi příjde až za 14 dní
Deniso, já koupila termokapsičku na pití v Rosmannu a jde na všechny kočárky, neb se přichycuje suchým zipem a na zimu je to super. To pití ti aspoň nezmrzne
Stála mě 90 korun
Vozím ji na MUtsy i na Maclarenu a dokonce i na trojkolce s tlačkou tyčí ![]()
Holky PROSÍÍÍM o radu..Manžel chce vědět už konečnou částu za kočárek..Už máme koupenou 4rider kostru, korbu, sporták a autosedačku, ale pořád nevím jaké doplńky se vůbec vyrábějí a které jsou užitečné..Můj už chce všechno koupit v Babyparku příští týden ale ja jaksi pořád nevím co
..
Vím zatím o doplńcích:
Je ještě něco, na co jsem zapoměla???
- - - - - - - - - -
Koupila bych až co se ti bude v rámci provozu zdát, že potřebuješ. Kupovat něco dopředu o čem ani nevíš, jakou to má funkci, je blbost. Ale neprohloupíš, když koupíš nákiupní koš - nevím o nikom, kdo by si na něj stěžoval. Naopak na něj všechny holky pějí ódy. Pláštěna origo za mě je moc neskladná. Já bych takovou věc denně v kočárku propstě nevozila. POužívám Emitex ma nalé korbičky a měla jsem ji jak na korbu, tak na sporťák a sedí perfektně. Box je jen na 4Rider a já mám urbana, takže neporadím. Ale věci, které jsou někde dole a musí se rozepínat, pro mě nejsou
SLunečník doporučuji, stříšku také. Já mám obojí a obojí užiju. Někdy vezmu slunečník, někdy stříšku. Rukávník není věc pro mě. Já prostě nosím rukavice. Síťku proti hmyzu jsem používala doma na starý kočárek, který jsem měla na balkóně. Ale ven bych s tím asi nejezdila. Tedy neviděla jsem nikoho, kdo by jel po venku se síťkou. Podložka do spořťáku je super, ale tu v Babyparku nekoupíš. Skvělé dělá Pinkie nebo některé mamky na MMB, držák na pití mám z Rosmanna. Asi bych nechtěla mít na tom jednoduchém elegantním podviozku naplácnutou nějakou podivnou plastovou věc. Naopak doporučuji tašku - ale pro mě je třeba ta origo moc velká a asi bych ji nevyužila. Určitě pak časem využiješ nějaký organizér (minitaštička na pití a doklady a pár drobností místo velké tašky). Ale jak říkám. Spíše doporučuji kupovat věci, až když je potřebuješ, než nakoupit hafo blbin dopředu. Stejně budeš za dítko a jeho potřeby už od teď vynakládat měsíc co měsíc tisíce
Já si taky myslela, že jsem pořídila výbavičku a mám vše, ale chyba lávky. Už z porodnice jsem manžela poslala některé věci dokupovat a tak to jde až do dnečška. Prostě na dítě je potřeba pořád něco
Spíš pokud toho chcete koupit víc na starší dítě bych být vámi počkala na podzim na akci nákupy s MArianne, kdy mívá Babypark slevu na vše 25 procent. Jo a taky není od věwci fakt, že půlroku věci na sporťák nebudeš potřebovat a když je koupíš teď, tak ti na nich akorát zbytečně poběží záruční lhůta ![]()
@Mafina5 prosím na minulé stránce jsem psala dotaz ohledně sportovní korbičky, máte to taky tak?
Dobrý večer,
Bohužel nemám dostatek času k pročtení celé diskuze a proto nevím, zda už nědo můj problém řešil. Mám Mutsy Sportovní nástavbu Active rok 2011. Dnes jsem ji chtěla poprvé použít a protože moje sluníčko má teprve šest měsícǔ (hluboká korbička je nám už malá potřebuji ji dát úplně do lehu. Mezí zadní a sedací částí je i po posunutí „obou bočních koleček na seřizování“ stále hrbol. Takže plocha k lehntí není rovná a tlačí. Máte to taky tak? Předem moc díky za reakce. Nástavbu jsem kupovala přes internet a nemám k ní ani žádný návod.
@nikolahlav fusak tam nevidim… http://mutsy.com/…ingle-spoke/#… tady je seznam origo…
Ja zas jsem s origo plastenkou moc spokojena (at to vyvazim) ![]()
@ZdenkaKV píše:
@Mafina5 prosím na minulé stránce jsem psala dotaz ohledně sportovní korbičky, máte to taky tak?Dobrý večer,
Bohužel nemám dostatek času k pročtení celé diskuze a proto nevím, zda už nědo můj problém řešil. Mám Mutsy Sportovní nástavbu Active rok 2011. Dnes jsem ji chtěla poprvé použít a protože moje sluníčko má teprve šest měsícǔ (hluboká korbička je nám už malá potřebuji ji dát úplně do lehu. Mezí zadní a sedací částí je i po posunutí „obou bočních koleček na seřizování“ stále hrbol. Takže plocha k lehntí není rovná a tlačí. Máte to taky tak? Předem moc díky za reakce. Nástavbu jsem kupovala přes internet a nemám k ní ani žádný návod.
je to tu psaný v téhle diskuzi asi tak miliónkrát, stačí pohledat trochu zpět, nemusíš se ptát znova
@mooch Díky, bohužel není moc času na celou diskuzi, tohle mi moc pomohlo ![]()