Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
3.6.12 11:21

Mě to koš také nedělá a to vozím opravdu těžké nákupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.6.12 20:35

Mutsy pro ženu s 165 cm :-)

Ahoj, dnes jsme si byli s manželkou opět prohlédnout Mutsy 4rider. Už pomalu konvergujeme k rozhodnutí, ale zjistili jsme, že jí nevyhovuje ani jedna z možnosti nastavení délky madla.

Měří 165 cm, pozice 1 je už moc vysoko a pozice se zasunutým madlem příliš nízko (a u sporťáku ve směru jízdy úplně nepoužitelná). Navíc se bojí, že při přejíždění obrubníků bude těžké zvednout přední kolečka, když je madlo tak zasunuté.

Žena je sice malá, ale je snad někde kolem průměru. Jestli měříte taky tak nějak, mohly byste napsat, jestli s tímto máte nějaký problém?

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.6.12 20:40
@Lars píše:
Ahoj, dnes jsme si byli s manželkou opět prohlédnout Mutsy 4rider. Už pomalu konvergujeme k rozhodnutí, ale zjistili jsme, že jí nevyhovuje ani jedna z možnosti nastavení délky madla.

Měří 165 cm, pozice 1 je už moc vysoko a pozice se zasunutým madlem příliš nízko (a u sporťáku ve směru jízdy úplně nepoužitelná). Navíc se bojí, že při přejíždění obrubníků bude těžké zvednout přední kolečka, když je madlo tak zasunuté.

Žena je sice malá, ale je snad někde kolem průměru. Jestli měříte taky tak nějak, mohly byste napsat, jestli s tímto máte nějaký problém?

Díky.

a jakej tip chcete kupovat? protože já mám podvozek UR i 4rider a je fakt, že 4rider je vyšší, a já jsem taky prcek, je to na mě taky u pozice 1 moc vysoko, zatím s ním moc nejezdím a asi budu jezdit s tou nejnižší pozicí, ale UR je trošku nižší, takže tam je pozice 1 celkem oka, i když je fakt, že by níž mohla být.. já měřím cca 160cm..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.6.12 20:45

Určitě by to byl 4rider. S Urbanem neumí jezdit a bojí se, že by si nezvykla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.6.12 20:49

Tak to moc neporadím, tam je to fakt naprd řešený, zatím jsem s ním jela jen 1× a taky sem teda vůbec nevěděla, jak to nastavit, a nakonec jsem to nechala na té nejnižší poloze.. UR je fakt o zvyku, já mám ještě Janéčko a tam je to ovládání úplně suprové, ale zase je to trojkolka:-) on každej kočár má něco pro a něco proti a pak babo raď… Tak třeba některá poradí:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.6.12 21:00

Já myslím, že je to jen o zvyku. Dřív se jezdilo s kočárky tak, že měla žena ruce úplně dole a madlo bylo v podstatě někde ve výši třísel. Bylo to tak normální a měly to tak všechny kočárky. Dnes je zase spíše pro většinu lidí pohodlnější mít ruce výš a tak většina kočárků má maadla vysoká. Já mám Urbana a 167 cm a jezdím s plně vysunutým madlem na nějvyšší poloze a vyhovuje mi to ideálně, ale u našich mám starý kočárek po sestřiných dětech, který má to madlo, jako se dělalo dříve a taky jsem s tím zvládala jezdit bez problémů. Takže já bych byla v klidu v tom směru, že si žena určitě zvykne. Hlavně v úplně zavřené poloze myslím kočárek ovládat nelze.
Stejně tak by se určitě naučila jezdit i s urbanem. Když to zvládla moje 70 letá tchýně po mrtvici, tak není důvod, aby to mladá inteligentní žena nezvládla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.6.12 21:13

Já jí to s Urbanem říkám pořád :) A k tomu to pobavení, když se potom na chvilku půjčí kamarádkám nebo poprvé tchýni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru 30
3.6.12 22:45

Ahoj všechny mutsynky, chci se Vás poptat na náhradní aretovací kolečka k urban rideru. Má cenu je kupovat? děkuju

• Citovat
  • Upravit
5352
3.6.12 23:08

No veru nikdo je tady moc nepoužívá. Doporučuji koupit Urbana, chvíli s ním jezdit a pak sama uvidíš, jestli k němu něco potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
3.6.12 23:09

@Lars ja mam 160cm a teda UR, to polohovani me taky stve, jezdim vetsinou na polohu 3, protoze kdyz ji dam niz, kopu si do brzdy a do podvozku :nevim: je to sice vys, ale da se s tim jezdit.. joo kloubove polohovani je mnohem prijemnejsi.. ja mam jak marky taky 2 kocary UR a concord, takze podobny volby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
3.6.12 23:52

Já jsem taky přemýšlela,jestli bych neměla mít natáčecí kolečka,ale zjistila jsem,že je vůbec nepotřebuju,už mám řízení v ruce a vytočím se i mezi regály parádně.Bylo by to pro mě zbytečné.

Pokud jde o výšku,já jsem z těch větších-174cm a vyhovuje mi poloha 3 i 4 bez výhrad…Taky mám Jané a kloubová rukojeť mi nepřijde o nic lepší nebo horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.6.12 00:11
@Lars píše:

Díky.

Měřím 167 cm a jezdila jsem na „dvojku“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veru 30
4.6.12 19:11

děkuju za odpověď :-)

• Citovat
  • Upravit
veru 30
4.6.12 22:30

Ahoj mutsynky, ještě bych měla jeden dotaz, kupovaly jste kočárek v cizině nebo u nás? A nějaké zkušenosti s dobrým levným obchodem v Praze či okolí? Už sem byla v Krtečku a Slůnatku, ale ani v jednom mi toho páni prodejci moc neukázali :-( děkuju za rady

• Citovat
  • Upravit
5352
4.6.12 22:32

Na Mutsy je asi nejlepší Babypark. Myslím, že i cenově je na tom nejlíp. Já mám lepší zkušenosti s tím na Zličíně, ale záleží, na koho tam narazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí