Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNení na tom nic složitého - Musty dělá různé kočárky, které mají každý svůj podvozek, na který jde dát jen ten konkrétní typ korbičky nebo sporťáku. Jedinou výjimkou je Rider, který má dva typy podvozků - Urbanrider a 4Rider (dříve ještě 3Rider a existuje ještě speciální podvozek Freerider, ale to je dost unikát). Na tyto kočárky (Ridery) jsou právě a jen korbičky Rider a sportovní sedačky Rider, které mají různé střihy (nebo modely) - Team, Active, Cargo a Joey a každý model má pak i různé barvy. Není na tom nic k nepochopení. Transporter, Slider a Evo jsou úplně jiné kočárky které mají jiné korbičky a jiné sporťáky.
Jé to máš dobrý..Můj se mi zas do toho sere, pry kde jsem došla k takové sumě, na co děštník,na co stříška, na co taška..No furt něco nechápe, že podvozek bude jeden ale k tomu musi byt korba,sportak atd.No proste chlap.No i tátá si ze mě dělá srandu že to bude ferrari
![]()
@nikolahlav píše:
Waau to jsem taky nevěděla..já chci taky 4rider a myslela jsem že tam sedí všechny korbičky..holky a tenhle sportak je furt ten samy,nebo to je kazdy jinaci??nevím jestli ta striska je k tomu druhemu pridelana nebo je uplne jinaci sportacek
Omlouvám se,fotečka pouzita z netu…
Každy podvozek je jiný,
první má plastové disky kol s pěnovými pneumatikami a pěnovou rukojet (nejlevnější 4rider)
A druhý má kovové disky, nafukovací kola a koženou rukojet (nejdražší verze)
No já přemýšlím o singlespoke nebo lightweight ale stále se nemůžu rozhodnout..Kočárek budu mít hlavně do města, ale jezdíme často i na výlety a k moři..Jen nevím jestli se rozhodnout pro pěnové nebo nafukovací kola, jaké máte zkušenosti?
@nikolahlav píše:
já mam prave docela strach aby to nebylo už moc barevne když by vložka byla treba ruzova
Snad pomůže foto, máme z pimkie.cz koupenou růžovou vložku s květy, vypadá to fakt dobře, jen foto nemohu najít lepší, měla jsem někde kočárek nafocený bez malé…ale ten tyrkys jde krásně kombinovat, já jsem si jej pro holčičku vybrala záměrně ![]()
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s kočárkem Graco symbio. Tento kočárek mě zaujal, ale nikde jsem na něj nenašla žádnou recenzi ![]()
Za jakékoliv info děkuji.
@Blanka1907 píše:
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s kočárkem Graco symbio. Tento kočárek mě zaujal, ale nikde jsem na něj nenašla žádnou recenzi
Za jakékoliv info děkuji.
Našla jsem diskuzi tady na emiminu https://www.emimino.cz/…ymbio-50263/ , mě se teda taky libil ale odradila mě malá korbička, nějaké maminy si ho chválí tk nevím
…A není náhodou polský
?????
Ahoj holky, mám v podstatě stejný dotaz jako Denisa313, a pokud nejsem úplně vedle tak jsem nenašla odpověď…na konci září se nám má narodit holčička, takže koupě kočárku se blíží…v 90% budu jezdit ve městě a je tu jen rovina…v obchodě nás uchvátila velmi snadná manipulace s podvozkem Mutsy 4rider lightweight bohužel neznám nikoho od koho bych se dozvěděla zkušenosti, více lidí si pořizuje 4rider single spoke…má ho i moje švagrová a je celkem spokojená, nám se ale víc líbí lightweight jen mám trošku obavy z odolnosti plastových disků a pěnových koleček
Jinak u obou bychom asi volili verzi Next, máte zkušenost, že ta kůže vydrží víc než pěna? Moc vám děkuji za sdělené zkušenosti ![]()
Kočárek 4Rider není odpružený a pořídit si k němu i neodpružená pevná plastová kolečka to je myslím pro dítko opravdu velmi nepohodlné a to i pokud jezdíš po městě. Stačí najíždět na obrubník nebo z něj, najet do nějakého výmolu na chodníku, i zámková dlažba na tom jistě dost drnčí. Zkušenost osobní nemám, já bych svému mimču nikdy nic podobně nepohodlného nekoupila. Ale usuzuji na to z golfek, které mají plastová kolečka a jsou proti 4Rideru dokonale odpružené (MAclaren Techno XT) a přesto se ty otřesy na maého přenášejí. Ale malému je už 20 měsíců a to je samo něco jiného než čerstvě narozené miminko. Já měla Urbana, který je proti 4Rideru nádherně odpružený a přesto jsem pod malého ještě dala napůl složenou péřovou peřinku, neb se mi zdálo, že se tam příliš třese. Takže za mě Lightwieth ne. To je kočárek, který je vyroben pro zcela jiné země, než je Česko
V Holandsku na jejich dokonalých asfaltových cyklostezkách, chodníčích v parku i ve městě (s výjimkou dlažby tedy) použít jistě jde, ale v Česku… Ale samozřejmě každý máme na pohodlí miminka jiné požadavky. Já asi extrémní ![]()
Třeba tu někdo je, kdo ho má a je sním spokojen, ale dost o tom pochybuji. Spíš mám pocit, že ho tu někdo měl jako druhý podvozek k Urbanu a jezdil s ním jen do nákupních center.
Ja myslim, ze o to drncani zase tak nejde, taky jsem mela neodpruzeny kocar a Viky to naopak uspavalo, cim vetsi divocina na ceste, tim lip.. schvalne jsme jezdili pres ty slepecke tecky na chodnicich, takze tohle byt problem nemusi
kdyz se ti libi tak si ho kup ![]()
Ahoj, tak konečne mame objednanou kostru, vic se nam opravdu libila singlespoke..Kdyby náhodou některá prodavala korbičku cargo grey, prosim nabidnete ![]()
Ahoj milé Mutsy kolegyně
. Chtěla bych vás poprosit o radu - chceme si koupit kočárek Mutsy Evo, který nemá originál nánožník. Je k němu k dostání originál fusak http://www.babypark.cz/mutsy-fusak-evo. Můžete mi ze zkušenosti říci, zda takový fusak stačí nebo je lepší dokoupit nějaký univerzální nánožník? Dívala jsem se na Emitex - doporučily byste jej? Děkuji moc za info
.
@Naima píše:
Ahoj milé Mutsy kolegyně. Chtěla bych vás poprosit o radu - chceme si koupit kočárek Mutsy Evo, který nemá originál nánožník. Je k němu k dostání originál fusak http://www.babypark.cz/mutsy-fusak-evo. Můžete mi ze zkušenosti říci, zda takový fusak stačí nebo je lepší dokoupit nějaký univerzální nánožník? Dívala jsem se na Emitex - doporučily byste jej? Děkuji moc za info
.
Bohuzel tu asi nikdo jeste evo nema, ale za mne mam UR a nanoznik nemam a jezdila jsem jen s fusakem (origo i neorigo) a v pohode mi to stacilo.
Dobrý večer,
Bohužel nemám dostatek času k pročtení celé diskuze a proto nevím, zda už nědo můj problém řešil. Mám Mutsy Sportovní nástavbu Active rok 2011. Dnes jsem ji chtěla poprvé použít a protože moje sluníčko má teprve šest měsícǔ (hluboká korbička je nám už malá
potřebuji ji dát úplně do lehu. Mezí zadní a sedací částí je i po posunutí „obou bočních koleček na seřizování“ stále hrbol. Takže plocha k lehntí není rovná a tlačí. Máte to taky tak? Předem moc díky za reakce. Nástavbu jsem kupovala přes internet a nemám k ní ani žádný návod.
Máte někdo zkušenost se stupátkem Mutsy? Mám pocit že se musím kopat do kolečka
Není lepší stupátko, které má kolečka dvě od sebe? ![]()