Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
19.7.12 21:47

Aha, já Urbana neviděla naživo a až teď při bližším pohledu vidím, že tam se pohybuje celá náprava. Tak teda už zas nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.7.12 21:49
@Jelika píše:
Aha, já Urbana neviděla naživo a až teď při bližším pohledu vidím, že tam se pohybuje celá náprava. Tak teda už zas nevím…

No tak teď už právě víš! :mrgreen:
Mi neříkej, že u vás žádnej nejezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.7.12 21:50

Tady je to samej polskej x-lander a podobný…
Ale máme ještě do prosince čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
19.7.12 21:53

Ahoj holky, jak dlouho vam mimca vydrzely v korbicce? Nase mala mela ve 3 mesicich 63cm, za chvilku ji budou 4 mesice, odhaduju ze ma uz tak 65-66cm a ze korbicka ji bude za chvilku mala a do sportaku s takhke malým mimcem je blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.7.12 22:03
@Jesterka21 píše:
Ahoj holky, jak dlouho vam mimca vydrzely v korbicce? Nase mala mela ve 3 mesicich 63cm, za chvilku ji budou 4 mesice, odhaduju ze ma uz tak 65-66cm a ze korbicka ji bude za chvilku mala a do sportaku s takhke malým mimcem je blbost…

já mám dítě v půlce září a první fotku ve sporťáku měla na čarodejnice…takže cca 7,5 měsíců (a to jsem jí tam dávala né kvůli délce, ale aby viděla). A to měla ve 2 měsících skoro 6 kilo, takže žádnej drobek a ještě se zimním fusakem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
19.7.12 22:13
@mooch píše:
já mám dítě v půlce září a první fotku ve sporťáku měla na čarodejnice…takže cca 7,5 měsíců (a to jsem jí tam dávala né kvůli délce, ale aby viděla). A to měla ve 2 měsících skoro 6 kilo, takže žádnej drobek a ještě se zimním fusakem.

No tak to je dobry. U nas bude problem dylka asi, mala bude dlouha, jinak je drobna. Snad ji tam nejak poskladam:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
19.7.12 22:28
@Jelika píše:
Aha, já Urbana neviděla naživo a až teď při bližším pohledu vidím, že tam se pohybuje celá náprava. Tak teda už zas nevím…

u UR se pohybují jen zadní kolečka. Původně jsem chtěla 4R, přítel UR. mám oboje, UR i 4R, oba kočárky po někom a upřímně…víc mi vyhovuje UR. Holkám co mají 4R se omluvuju.. 4R máme na chalupě hrozně mi nesedí, nadávám tam na něj nonstop.. na UR jsem si hodně rychle zvykla :-) Mám oba kočárky už po někom. Na 4R mi hlavně vadí najíždějí na obrubníky(hrboly) a při zatáčení se nám ta kolečka občas zaseknou, jakože proti sobě.. A v metru si to nedovedu predstavit vubec :-/ Ale 4R holky mají a jsou s ním dost spokojené. Mi nakonec sedí víc UR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.7.12 22:28

Tak jsem koukala na míry naší mladý a ve 4 měsících měla 65 cm a v 6 měsících 69,5 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
19.7.12 22:31
@Jesterka21 píše:

my meli ve 3m 63,5 ale spíš bych řekla 65(sestra nějak blbě meřila). má malý 3,5 měsíce a nohy mu čouhají z přebalováku, takže má něco těsně k 70.. Korbičku má akorát, ale je "vyčůraný, že sjede dolů a nohy si dá nahoru nebo na rukojet a je tak spokojený. Tak uvidíme jak do zimy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.7.12 22:32

@Broučkovka
Metro u nás moc často nehrozí, ale ta velikost všech koleček a odpružení u UR se mi líbí čím dál víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
19.7.12 23:02
@mooch píše:
Tak jsem koukala na míry naší mladý a ve 4 měsících měla 65 cm a v 6 měsících 69,5 cm.

Tak to na tom budeme podobne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.7.12 23:18

Malej šel do sporťáku v 5,5 měsících ne, že by se nevešel, ale že chtěl vidět, takže byl ve sporťáku a ještě s přizvednutými zádíčky a byl úplně v pohodě. Žádný zdravotní následky z toho nemá :-) Byl únor a mrzlo až praštělo, fusak měl a nánožník originál a vše proběhlo ke spokojenosti všech, jen mě bylo líto krásné korbičky :-) Ono se to nesmí všechno tak řešit :-)
Broučkovko, jsem ráda, že jsi nakonec spokojená s Urbanem. Pamatuju si, jak se tady zase strhla hádka, když jsem ti ho vychvalovala :-) Tak na má slova zase došlo :-)
Jeliko - Urbanrider je super kočárek. I kdyby se ti v obchodě zdálo, že ho nezvládneš uřídit, tak věř, že se to za jednu procházku naučíš. Ale ten první pocit v obchodě je děsnej. Já nezvládla s kočárkem zajet zpět do řady mezi ostatní, prostě jsem se tam nemohla trefit :-)
Já už naopak pomalu řeším, jestli kočárek v září prodám, nebo jestli si ho mám schovat na případné další dítě, o kterém zatím hlavně já nejsem úplně přesvědčená, že nějaké bude… :nevim: Možná, že bych do toho ještě jednou šla kvůli tomu kočárku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.7.12 23:24
@Mafina5 píše:
Já už naopak pomalu řeším, jestli kočárek v září prodám, nebo jestli si ho mám schovat na případné další dítě, o kterém zatím hlavně já nejsem úplně přesvědčená, že nějaké bude… :nevim: Možná, že bych do toho ještě jednou šla kvůli tomu kočárku :-)

Schovat a neprodávat. Nezapomeň, že ho přestanou vyrábět. V nejhoršim ho využije neteř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.7.12 23:35

Já si taky říkám. Po dlouho době jsem ho vzala k našim před týdnem pořádně umýt, dotáhnout a promazat a po vydrhnutí byl opravdu jako nový. Já si na něj tedy dávám pořádně pozor a fakt jsem sama koukala, jak je pořád krásný.
Teď zvažuju, že bvych podobnou ozdravnou (prací) kůru, poskytla také sportovní sedačce, které sice vypadá skoro jako nová, ale už je přece jen trošičku opatlaná :-) Ale bojím se, aby pak nebyla jiná barva sedačky a jiná boudy, protože tu prát nechci. Přžece jen mi pořád krásně drží a nijak neplandá, jak si tu některé holky stěžovaly. Říkám si, že to plandání může být tím, že už měly boudičku namočenou…

Nejste tu někdo, kdo podstoupil tu opravu nebo servis před ukončením záruky? Jak se to objednává, přes obchod? A ani mi to v Babyparku vezmou a pošlou na servis, když tomu nic není, jen chci, aby to někdo prohlídl a dotáhl apod???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
20.7.12 00:16

@Jelika jestli jsi jeste zvazovala Jane, tak bych mozna volila ten.. ja mam srovnani UR a concord fusion(skoro jane) a teda prave UR (sorry mafino) mi prijde ze ma latky hlavne na boude vsude moc, trci to, nejde to uplne sklopit, je hrozne tezkej, pri ceste po smeru jizdy male vsechno z kocaru pada, protoze neni nijak krytej poradne, concord je naopak lehkej, prostornejsi, lip se ovlada, nozicky sklopim nahoru tak mi z tama nic nepada, bouda je na zip na zadech, tak nikde netrci a da se zas uplne sklopit.. takze UR mam na spani na zahradce a do terenich vyletu a concord na vse ostatni(jane bude na tom podobne) :kytka: a to i do mensiho terenu, zvlada s trochou drncani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí