Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3586
28.7.12 20:49

Ano, na small je hrbol větší, napsala jsi to i předtím srozumitelně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.7.12 20:58

Ahojky.

Holky prosím jdu opět pro radu.
Konečně jezdíme s kočárkem, akorát mám problém.
Jak je ta hluboká korba nakloněná, tak mi malá pořád sjíždí.
Nedá se to nějak podložit, aby se nekinklala a nebyla ve sklonu???

• Citovat
  • Upravit
916
28.7.12 23:11

@La kofola - asi bych podložila tu podložku (matraci) v kočárku. Dala bych tam plínu nebo dvě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
29.7.12 06:41
@A-lexa píše:
@La kofola - asi bych podložila tu podložku (matraci) v kočárku. Dala bych tam plínu nebo dvě. :nevim:

nooo já bych radeji podložila něčím přímo tu korbu v tom mechanismu, kde se uchycuje

• Citovat
  • Upravit
7372
29.7.12 10:02

Ahoj. Mám taky dotaz. Dá se sporťák rozšířit. Včera jsem hledala pátrala a jsou tam 2 šrouby po stranách. Jde to.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
29.7.12 12:08
@La kofola píše:
nooo já bych radeji podložila něčím přímo tu korbu v tom mechanismu, kde se uchycuje

Já bych do toho mechanismu moc nevrtala, protože je to akorát na ten adaptér korbičky :think: A jestli máš kočárek nebo aspoň podvozek nový, tak bych zajela do prodejny, pač to bude asi vada, já jsem měla korbičku naprosto v rovině. Ale už jsem taky viděla foto, kde byla nakloněná, div se dítě nevyklopilo. Jinak taky asi poradím matraci podložit. Nic víc mě nenapadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
29.7.12 12:10
@mama08 píše:
Ahoj. Mám taky dotaz. Dá se sporťák rozšířit. Včera jsem hledala pátrala a jsou tam 2 šrouby po stranách. Jde to.?

A jak by jsi ho rozšířila? 8o O tom jsem teda neslyšela :think: Já myslím, že je to vyrobeno tak, aby to bylo jak to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
29.7.12 12:21
@stredulinka píše:
Já bych do toho mechanismu moc nevrtala, protože je to akorát na ten adaptér korbičky :think: A jestli máš kočárek nebo aspoň podvozek nový, tak bych zajela do prodejny, pač to bude asi vada, já jsem měla korbičku naprosto v rovině. Ale už jsem taky viděla foto, kde byla nakloněná, div se dítě nevyklopilo. Jinak taky asi poradím matraci podložit. Nic víc mě nenapadá :nevim:

no ne vrtat do mechanismu, ale když tu korbu ručně vyrovnám, tak to jen nečí vypodložit mezi korbu a ten mechanismus.
Ne kočárek není nový, jezdí v něm třetí dítko

• Citovat
  • Upravit
1939
29.7.12 12:28

@La kofola No však to jsem myslela…asi není místo to tam vypodložit :think: Myslím, že tam není moc prostoru…ledaaaa, teď mě napadlo…adaptéry zajedou do sebe, tak do těch dvou dírek nevrtat, ale jak se stýkají obě roviny korbičky a podvozku, tak tam něco dát jako mezi ty "čelisti těch rovin jak jsou napláclé na sobě…a to do té půlky blíž k tobě, k madlu. Nevím, zda jsem to srozumitelně napsala nebo se to dá pochopit…ale to by šlo, podle mě by stačilo něco jako filcová lepící podložka nebo 3D nálepka. Když to šikovně nalepíš, tak to zboku podle mě nepůjde ani vidět a podloží to, sice kousek, ale ve výsledku by to mohlo stačit :think: Zkus to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
29.7.12 12:34
@stredulinka píše:
@La kofola No však to jsem myslela…asi není místo to tam vypodložit :think: Myslím, že tam není moc prostoru…ledaaaa, teď mě napadlo…adaptéry zajedou do sebe, tak do těch dvou dírek nevrtat, ale jak se stýkají obě roviny korbičky a podvozku, tak tam něco dát jako mezi ty "čelisti těch rovin jak jsou napláclé na sobě…a to do té půlky blíž k tobě, k madlu. Nevím, zda jsem to srozumitelně napsala nebo se to dá pochopit…ale to by šlo, podle mě by stačilo něco jako filcová lepící podložka nebo 3D nálepka. Když to šikovně nalepíš, tak to zboku podle mě nepůjde ani vidět a podloží to, sice kousek, ale ve výsledku by to mohlo stačit :think: Zkus to :mrgreen:

právě je, kdž to zvednu do rovné polohy, je tam místa určitě kolem pul centáku

• Citovat
  • Upravit
kofola3
29.7.12 12:35

A tak jak to popisuješ, tak jsem to myslela.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
29.7.12 12:37

Pujčím si foto, tam kde sjem to zakroužkovala.
Mezi dno korby a ten adapter

• Citovat
  • Upravit
5352
29.7.12 18:36

Pokud máš korbičku nakloněnou je to vada podvozku - v tvém případě, neb je již po dvou dětech asi nemůžeš reklamovat, ale mohli by ti ho v LIbfinu spravit. Zeptej se tam na to.

Někdo jste se tu ptal na to skládání podvozku - pokud podvozek nejde složit, nebo jde velmi těžko, je to tím, že to děláte blb+ě. Je v tom takový fígl - ve chvíli, kdy zmačkneš pravou rukou tlačítko na středu madla a vytáhneš levou rukou kroužek kolem nosné tyče nesmíš tlačit podvozek k zemi, ale oba ty pohyby děláš proti sobě - tedy ve směru nosné tyče nikoli k zemi) dokud v podvozku necvakne a pak se začne skládat sám. Jde to jako po másle. Je tam nějaká pojistka proti tomu, aby se to nesložilo dřív, než je třeba a hodlě lidí to rve na sílu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
29.7.12 19:47

Uuuuf spravit v libfinu, to pro mě znamená minimálně 14 dnu bez kočárku. to nedám

• Citovat
  • Upravit
kofola3
29.7.12 19:50

Jinak jsem jim psala dotaz na servis, tak uvidíme.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4