Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo já zbytečné věci kupovat nechci, ale nákupní koš, sluneční stříšku, podložku, fusak a takové věci které vím že využiju si koupím tedka, dokud ještě můžu
..A nejake jinači podložky krom pinkie nesedí do mutsyny?
Holky z okolí Hodonína, nevíte jestli v HO se dá koupit v obchodě mutsy??Má mě v týdnu přijít domů korbička barvě cargo grey, ale pořád váhám..Chtěla bych vidět i active black..Prosíím poradte
@nikolahlav určitě sedí.. dají se koupit krásné i na mimibazaru - jen teda co jsem tady pochopila od maminek které už tuto vložku mají doma - je lepší koupit tu co má takové ty postranice nebo jak to nazvat.. u hlavičky - protože když jí pak dáš i do sporťáku tak tam jsou po bokách „fuky“ a díky těmto postranicím to vychytáš a na miminko nefouká ![]()
Nemyslela jsem to tak,. že bys kupovala zbytečné věci, al ze zkušenosti nezkušené prvorodičky vím, že před tím, než s kočárkem začneš jezdit a používat ho denně, tak fakt nemáš představu, co bys opravdu potřebovala a využila a co ne. Ale možná, že to máš víc promyšlené, než jsem měla já ![]()
Fusak mám Aesthetic - úžasný, měkoučký, vejde se v něm mimčo i do korby ve více než půl roce. Originál Mutsy - jde zase krásně kombinovat. POkud máš originál fusak, tak asi nebudeš na korbu používat mnánožníček, tak se pak asi taky v pohodě vejde, ale s tím zkušenost nemám. Já ho měla až na sporťák. Super sedí, protože uje na sporťáček opravdu ušitý, takže padne dokonale. Já ho mám v Team Brown a kočárek Active Coffee, takže mám kočárek na zimu tón v tónu a je to moc hezké. A pak mám také fusak Fillikid a ten také dobře sedí. HOlky tu hodně používají také Lodger nebo Emitex.
Jo možná se divíš, proč tři fusaky, ale uvidíš právě při používání sama, že se ti bude časem hodit mít víc kočárků - hlubokou, sporťák a golfky a přehazovat mezi nimi fusaky je opruz
Jo a kvalitní golfky doporučuji už od miminka. Kdybych bývala věděla, co vím teď, tak bych je koupila hned na pojíždění po obchoďákách. Přece jen se tomu člověk občas nevyhne a v autosedačce jsem měla vždy výčitky, že malému ničím zádíčka, kdežto v golfkách (opravdu kvalitních do úplného lehu, které jsou schválené pro děti už od narození) by si to s námi taky užil a nehonili bychom se, už abychom byli doma a mohli ho vyndat z autosedačky… Pokud potřebuješ už teď uvalit nějaký prachy, protože máš pocit, že pak budeš toho svého těžko přesvědčovat k dalšímu výdaji, tak si raději promysli golkfy a kup je hned ![]()
Obecně doporučuji nekupovat vše v jedné barvě. Líp je si kočárek různě nakombinovat a doplnit. Já třeba měla korbu Team Ocean (nádherně tyrkysová) a k tomu slunečník, který používám i teď ke sporťáku Active Coffee a vložku mám také tyrkysovou a vypadá to moc dobře a stříšku sluneční mám Ice Blue a také se k tomu krásně hodí… Kdybych měla stříšku nebo slunečník v Active Coffee, tak to určitě taková paráda nebude
Ale samo, každý máme jiný vkus.
Zdravim, neporadily byste nejaky servis, dovozce Mutsy? Zkrivilo se mi zadni kolecko a potrebovala bych koupit nove nebo jej nechat opravit, kdyz odaretuji, kocarek nefunguje tak, jak ma. Dekuji
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli budete některá vědět. Mám možnost koupit kočárek mutsy 4 rider + hlubokou korbu za velmi slušnou cenu, ale ať měřím, jak měřím nemůžu se doměřit, jestli se nám vejde do kufru auta. Nemáte některá octávku normálně sedana, ne kombi, ale tu normální a vejde se vám do kufru složený podvozek, aniž byste sundavali kolečka + vedle toho hluboká korba?
Lakyno, my nemáme sedana octavii, ale kufrem by to mohlo být stejně jako Toyota Auris, a do ní se 4rider vleze složený, ale protože máme třídveřák, tak to jedno největší kolečko vyvlékám. Ale je to jen zmáčknout a potáhnout jednou rukou a je to. Takže i kdyby ti to jedno vadilo, tak to sundání kolečka je minimální práce…byť myslínm, že do octavie se ti to vleze celé složené jak to je
Kdybysme neměly zadní sedáky tak moc na šikmo, tak to mám taky jen složené, chybí mi pár centíků. Tak snad ti to pomůže…
@stredulinka píše:
Lakyno, my nemáme sedana octavii, ale kufrem by to mohlo být stejně jako Toyota Auris, a do ní se 4rider vleze složený, ale protože máme třídveřák, tak to jedno největší kolečko vyvlékám. Ale je to jen zmáčknout a potáhnout jednou rukou a je to. Takže i kdyby ti to jedno vadilo, tak to sundání kolečka je minimální práce…byť myslínm, že do octavie se ti to vleze celé složené jak to jeKdybysme neměly zadní sedáky tak moc na šikmo, tak to mám taky jen složené, chybí mi pár centíků. Tak snad ti to pomůže…
no já ať měřím, jak měřím, mám pocit, že mi tam právě budou chybět cca 2 - 3 cm. Máme si jet zítra pro kočárek do Prahy k jedné paní a právě přemýšlím, jestli se to tam vleze, oni mají nějaké terénní auto, takže mi moc neporadila. Ty sedáky vzadu máme taky na šikmo, tak právě nevím nevím…
@Lakyna Tak uvidíš, třeba se ti to vleze akorát na chlup nebo zrovna o ten chlup ne
a sundáš kolečko…já nevím jak u Urbana, ale u 4R se jen zmáčkne střed kolečka (guma) a kolečko vysuneš. Dělám to jednou rukou a jde to v pohodě…samozřejmě už mám grif, ale to budeš mít taky po pár sundání… Ono totiž kdyby ty největší kolečka byly menší, tak se to vleze určitě i přes tu šikminu zadních sedáků.
Ahoj mamky.. můžu se zeptat? Máte některá zámek na kočárek?
Děkuji ![]()
Věřím, že štípačky nikdo běžně nenosí v kabelce, ale i tak si myslím, že pokud někdo chce odcizit kočárek, tak ho takové lanko asi neodradí…ale proč ne, když je k čemu ten kočárek připevnit. Chodila jsem do cvičení, ale nebylo k čemu ho připoutat
takže mě by to asi nepomohlo…
Ale ať už zámek koupíš, tak ho použiješ na to dětské kolo, jak uvádí výrobce.
@stredulinka no to máš pravdu, že se štípačkama nikdo jen tak nechodí ale když někdo chce tak se mu to povede chtě nechtě.. jen si říkám že třeba ne všechny obchody (ty menší) mají bezbariérový přístup a ne všude se dostanu.. a navíc do cvičení budeme taky chodit
tak to třeba využijeme - jestli bude kde připevnit jak říkáš..
@Barusatko Tak do tohoto bych šla asi spíš
Jednak nevypadá tak infantilně pro pozdější použití, využijete to třeba celá rodina na cokoliv a ten alarm…tak to bude pro někoho dobrý šoking
To je lepší než sebou vozit pod kočárem jedovatého pavouka
![]()
@stredulinka HiHi..
no já si právě že taky říkám že je to super věc.. kdo by čekal že začne houkat kočár že?
no hned večer to proberu s mužem a hned to objednám.. nakonec tahle částka mě oproti kočárku už zabít nemůže ![]()