Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66
7.6.12 17:37
@Anielkha píše:
jj takova tyrkys… ale mam presne tuhle barvu pro holcicku ;)

já mam prave docela strach aby to nebylo už moc barevne když by vložka byla treba ruzova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.6.12 17:46
@nikolahlav píše:
já mam prave docela strach aby to nebylo už moc barevne když by vložka byla treba ruzova :lol:

Mam cernou s ruzovym motylem (no puvodne jsem chtela jinou barvu a mne se to uz enchtelo vracet) a myslim, ze to preplacany neni. Ona ta tyrkysova neni nejak moc videt…

• Citovat
  • Upravit
66
7.6.12 17:53
@Anielkha píše:
Mam cernou s ruzovym motylem (no puvodne jsem chtela jinou barvu a mne se to uz enchtelo vracet) a myslim, ze to preplacany neni. Ona ta tyrkysova neni nejak moc videt…

Děkuji :kytka: .. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
7.6.12 17:54

Já tu barvu měla taky na holčičku a doplňky jsem měla červené a bylo to taky hezké . Když zalistujes ve fotkách k tématu , určitě tam nejaké fotky pro inspiraci najdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
7.6.12 22:12

Ahojk holky, měla bych dotaz než začnu utrácet..K podvozku 4rider sedí všechny typy korbiček a sportáčků?kameńák mám daleko a paní už mi nabízí na netu korbičku ale mám strach aby seděla k podvozku :lol: díík za odpovědi :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.6.12 17:35

K podvozkům Rider sedí korbičky tzv. De Luxe - Team, Active, Cargo a Joey. Korbičky z kočárků Transporter, Slider, Evo apod. na Ridery nesedí. To jsou prostě jiné kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
8.6.12 17:49
@Mafina5 píše:
K podvozkům Rider sedí korbičky tzv. De Luxe - Team, Active, Cargo a Joey. Korbičky z kočárků Transporter, Slider, Evo apod. na Ridery nesedí. To jsou prostě jiné kočárky.

Ale jinak sporták uz kazdý,né?Já už v tom mám docela zmatek,pokaždé když se podívám na kočárek mutsy, prijde mi každý uplně jinačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.6.12 17:54
@Denisa313 píše:
Ale jinak sporták uz kazdý,né?Já už v tom mám docela zmatek,pokaždé když se podívám na kočárek mutsy, prijde mi každý uplně jinačí :)

Neee, zas musis ten, ktery jde na 4rider a UR, transporter, slider, evo maji jine uchyceni.

• Citovat
  • Upravit
66
8.6.12 18:05

Waau to jsem taky nevěděla..já chci taky 4rider a myslela jsem že tam sedí všechny korbičky..holky a tenhle sportak je furt ten samy,nebo to je kazdy jinaci??nevím jestli ta striska je k tomu druhemu pridelana nebo je uplne jinaci sportacek :(
Omlouvám se,fotečka pouzita z netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.6.12 18:11
@nikolahlav píše:
Waau to jsem taky nevěděla..já chci taky 4rider a myslela jsem že tam sedí všechny korbičky..holky a tenhle sportak je furt ten samy,nebo to je kazdy jinaci??nevím jestli ta striska je k tomu druhemu pridelana nebo je uplne jinaci sportacek :(
Omlouvám se,fotečka pouzita z netu…

jj, to je 4rider se sportakem.

• Citovat
  • Upravit
66
8.6.12 18:12
@Anielkha píše:
jj, to je 4rider se sportakem.

Takže furt jeden akorát s/a bez stříšky (krytí)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.6.12 18:13
:oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.6.12 18:14
@nikolahlav píše:
Takže furt jeden akorát s/a bez stříšky (krytí)?

Presne tak… bouda jde sundat a nasadit misto ni treba letni strisku.

• Citovat
  • Upravit
1205
8.6.12 18:17
@nikolahlav píše: :oops:

Vůbec nic si z toho nedělej :hug: ..Já už jsem z toho taky blázen..Už za 2týdny budem vědět jestli je to holčička nebo chlapeček tak hned pojedem nakupovat do brna a hned se nechám o káčárcích informovat..Když na to hledím na netu tak mi to akorát blbne hlavu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.6.12 18:20

taky taky..nejblizsi prodejna je hroozne daleko a muj uz se vztekl a rekl ze to necha vsechno na me..pry uz ani v tech blbych korbickach se neorijentuje :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí