Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Anielkha píše:
jj takova tyrkys… ale mam presne tuhle barvu pro holcicku
já mam prave docela strach aby to nebylo už moc barevne když by vložka byla treba ruzova ![]()
@nikolahlav píše:
já mam prave docela strach aby to nebylo už moc barevne když by vložka byla treba ruzova
Mam cernou s ruzovym motylem (no puvodne jsem chtela jinou barvu a mne se to uz enchtelo vracet) a myslim, ze to preplacany neni. Ona ta tyrkysova neni nejak moc videt…
@Anielkha píše:
Mam cernou s ruzovym motylem (no puvodne jsem chtela jinou barvu a mne se to uz enchtelo vracet) a myslim, ze to preplacany neni. Ona ta tyrkysova neni nejak moc videt…
Děkuji
..
![]()
Já tu barvu měla taky na holčičku a doplňky jsem měla červené a bylo to taky hezké . Když zalistujes ve fotkách k tématu , určitě tam nejaké fotky pro inspiraci najdeš ![]()
Ahojk holky, měla bych dotaz než začnu utrácet..K podvozku 4rider sedí všechny typy korbiček a sportáčků?kameńák mám daleko a paní už mi nabízí na netu korbičku ale mám strach aby seděla k podvozku
díík za odpovědi
![]()
K podvozkům Rider sedí korbičky tzv. De Luxe - Team, Active, Cargo a Joey. Korbičky z kočárků Transporter, Slider, Evo apod. na Ridery nesedí. To jsou prostě jiné kočárky.
@Mafina5 píše:
K podvozkům Rider sedí korbičky tzv. De Luxe - Team, Active, Cargo a Joey. Korbičky z kočárků Transporter, Slider, Evo apod. na Ridery nesedí. To jsou prostě jiné kočárky.
Ale jinak sporták uz kazdý,né?Já už v tom mám docela zmatek,pokaždé když se podívám na kočárek mutsy, prijde mi každý uplně jinačí ![]()
@Denisa313 píše:
Ale jinak sporták uz kazdý,né?Já už v tom mám docela zmatek,pokaždé když se podívám na kočárek mutsy, prijde mi každý uplně jinačí
Neee, zas musis ten, ktery jde na 4rider a UR, transporter, slider, evo maji jine uchyceni.
Waau to jsem taky nevěděla..já chci taky 4rider a myslela jsem že tam sedí všechny korbičky..holky a tenhle sportak je furt ten samy,nebo to je kazdy jinaci??nevím jestli ta striska je k tomu druhemu pridelana nebo je uplne jinaci sportacek ![]()
Omlouvám se,fotečka pouzita z netu…
@nikolahlav píše:
Waau to jsem taky nevěděla..já chci taky 4rider a myslela jsem že tam sedí všechny korbičky..holky a tenhle sportak je furt ten samy,nebo to je kazdy jinaci??nevím jestli ta striska je k tomu druhemu pridelana nebo je uplne jinaci sportacek
Omlouvám se,fotečka pouzita z netu…
jj, to je 4rider se sportakem.
@Anielkha píše:
jj, to je 4rider se sportakem.
Takže furt jeden akorát s/a bez stříšky (krytí)?
@nikolahlav píše:
Takže furt jeden akorát s/a bez stříšky (krytí)?
Presne tak… bouda jde sundat a nasadit misto ni treba letni strisku.
@nikolahlav píše:
Vůbec nic si z toho nedělej
..Já už jsem z toho taky blázen..Už za 2týdny budem vědět jestli je to holčička nebo chlapeček tak hned pojedem nakupovat do brna a hned se nechám o káčárcích informovat..Když na to hledím na netu tak mi to akorát blbne hlavu ![]()
taky taky..nejblizsi prodejna je hroozne daleko a muj uz se vztekl a rekl ze to necha vsechno na me..pry uz ani v tech blbych korbickach se neorijentuje ![]()