Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTak existovala barva Team Silver, ale už je to nějaký čásek. Jetou jsem ji viděla spíše na polském aukru než v Česku. JInak Team Eco jetou nekoupíš, neb je to nová kolekce letošního roku, která se začala prodávat někdy v dubnu.
Mutsynky prosím poraďte, kde se dají koupit nálepky na kola UR? V bebycentru v Budějcích o nich nic nevědí, ani paní Vinterová na stránkách kocarkov. Je to originál výrobek mutsy nebo to vyrábí někdo jiný? Díky
@augina píše:
Mutsynky prosím poraďte, kde se dají koupit nálepky na kola UR? V bebycentru v Budějcích o nich nic nevědí, ani paní Vinterová na stránkách kocarkov. Je to originál výrobek mutsy nebo to vyrábí někdo jiný? Díky
nálepky na kola? ![]()
Jako na co? Někdo tu kola stříkal stříbrnou barvou, ve fotogalerii bude i fotka tý barvy.
@augina píše:
My máme z hornbachu
Augyna myslí takové hvězdičky, které překryly skoro celé kolečko a byly přesně v barvě toho disku a tak nebylo vidět poškrávání disků u Urbanridera. Bohužel neporadím, kde se to dá koupit. Zkus projít diskusi někdy tak kolem strany 100. Já jsem před porodem přečetla diskusi celou a měla 160 stran a tehdy se o tom tam psalo
Nebo si to zadej do vyhledávače…
@Broučkovka píše:
My máme z hornbachu
Já si nechala udělat takové tlapky a jsou super
můžeš je nalepit na cokoliv
je to reflexní samolepka na auta
![]()
holky, prosim, ktera mate ten Cups´n Cool zaves na kocarek? dost ho zvazuju, ale neumim si predstavit, jak vhodne drzi na te zkosene rukojeti…? diky!
@hanakut píše:
holky, prosim, ktera mate ten Cups´n Cool zaves na kocarek? dost ho zvazuju, ale neumim si predstavit, jak vhodne drzi na te zkosene rukojeti…? diky!
uplne normalne jsou tam na kazde strane dva uchyty, takt o drzi bez problemu, ale na nunu mi to treba neslo.
Ahoj,konečně mám ten skvělý obří nákupní košík a vznikl problém:Když tam dám nákup a nemusí toho být ani tak moc, zaklapává mi to tu páčku aretace /na UR/…Přijde mi, že umístěný ho mám podle návodu.Jsem zvyklá jezdit s pohyblivým a vadí mi to. Máte to jinak?
@zoretka píše:
Ahoj,konečně mám ten skvělý obří nákupní košík a vznikl problém:Když tam dám nákup a nemusí toho být ani tak moc, zaklapává mi to tu páčku aretace /na UR/…Přijde mi, že umístěný ho mám podle návodu.Jsem zvyklá jezdit s pohyblivým a vadí mi to. Máte to jinak?
mě to dělá taky.. já vozim ještě věci v tašce kterou mám na tom spodním koši nacpanou,nebo na stupatku vepředu a tím ulevim košíku.
Takže ten koš zase není tak super? já sem si ho právě taky objednala a mám UR, tak to mě bude pěkně rozčilovat:-(((
Holky snad je na to nějaký fígl .. já ho mám teda doma taky - kočárek budeme vytahovat poprvé až za měsíc .. takže doufám že to tak opravdu není .. ![]()
Mne se to nedeje, vytahnete ty haky co nejvys..
ted jsme byli na celodennim vylete, tak si dokazete ten nervany kos a nedelalo to. ![]()
Je pravda, že mi to také koš dělal. Ale to jen v případě, že byl opravdu hodně naložen. U starších, nebo povolenějších podvozků se to stává asi častěji. Mě stačilo jen vytáhnout ty háky výš na konstrukci a byl klid.
Díky,háky jsem měla mezi těmi dvěma plasty dole,tak jsem je vytáhla o těch asi deset čísel nahoru, co nejvýš to šlo. Drží taky, myslela jsem, že budou sklouzávat. Vypadá to, že už bude vše ok, ještě vyzkouším s větší zátěží…