Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
24.5.12 18:53

Tak existovala barva Team Silver, ale už je to nějaký čásek. Jetou jsem ji viděla spíše na polském aukru než v Česku. JInak Team Eco jetou nekoupíš, neb je to nová kolekce letošního roku, která se začala prodávat někdy v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
augina
25.5.12 07:11

Mutsynky prosím poraďte, kde se dají koupit nálepky na kola UR? V bebycentru v Budějcích o nich nic nevědí, ani paní Vinterová na stránkách kocarkov. Je to originál výrobek mutsy nebo to vyrábí někdo jiný? Díky

• Citovat
  • Upravit
13903
25.5.12 08:41
@augina píše:
Mutsynky prosím poraďte, kde se dají koupit nálepky na kola UR? V bebycentru v Budějcích o nich nic nevědí, ani paní Vinterová na stránkách kocarkov. Je to originál výrobek mutsy nebo to vyrábí někdo jiný? Díky

nálepky na kola? 8o
Jako na co? Někdo tu kola stříkal stříbrnou barvou, ve fotogalerii bude i fotka tý barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
25.5.12 18:09
@augina píše:
Mutsynky prosím poraďte, kde se dají koupit nálepky na kola UR? V bebycentru v Budějcích o nich nic nevědí, ani paní Vinterová na stránkách kocarkov. Je to originál výrobek mutsy nebo to vyrábí někdo jiný? Díky

My máme z hornbachu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.5.12 18:52

Augyna myslí takové hvězdičky, které překryly skoro celé kolečko a byly přesně v barvě toho disku a tak nebylo vidět poškrávání disků u Urbanridera. Bohužel neporadím, kde se to dá koupit. Zkus projít diskusi někdy tak kolem strany 100. Já jsem před porodem přečetla diskusi celou a měla 160 stran a tehdy se o tom tam psalo :-) Nebo si to zadej do vyhledávače…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
25.5.12 19:14
@Broučkovka píše:
My máme z hornbachu

Já si nechala udělat takové tlapky a jsou super :D můžeš je nalepit na cokoliv :D :D je to reflexní samolepka na auta :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
26.5.12 10:56

holky, prosim, ktera mate ten Cups´n Cool zaves na kocarek? dost ho zvazuju, ale neumim si predstavit, jak vhodne drzi na te zkosene rukojeti…? diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
26.5.12 11:45
@hanakut píše:
holky, prosim, ktera mate ten Cups´n Cool zaves na kocarek? dost ho zvazuju, ale neumim si predstavit, jak vhodne drzi na te zkosene rukojeti…? diky!

uplne normalne jsou tam na kazde strane dva uchyty, takt o drzi bez problemu, ale na nunu mi to treba neslo.

• Citovat
  • Upravit
598
1.6.12 18:48

Ahoj,konečně mám ten skvělý obří nákupní košík a vznikl problém:Když tam dám nákup a nemusí toho být ani tak moc, zaklapává mi to tu páčku aretace /na UR/…Přijde mi, že umístěný ho mám podle návodu.Jsem zvyklá jezdit s pohyblivým a vadí mi to. Máte to jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
1.6.12 22:21
@zoretka píše:
Ahoj,konečně mám ten skvělý obří nákupní košík a vznikl problém:Když tam dám nákup a nemusí toho být ani tak moc, zaklapává mi to tu páčku aretace /na UR/…Přijde mi, že umístěný ho mám podle návodu.Jsem zvyklá jezdit s pohyblivým a vadí mi to. Máte to jinak?

mě to dělá taky.. já vozim ještě věci v tašce kterou mám na tom spodním koši nacpanou,nebo na stupatku vepředu a tím ulevim košíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
2.6.12 10:21

Takže ten koš zase není tak super? já sem si ho právě taky objednala a mám UR, tak to mě bude pěkně rozčilovat:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
2.6.12 10:38

Holky snad je na to nějaký fígl .. já ho mám teda doma taky - kočárek budeme vytahovat poprvé až za měsíc .. takže doufám že to tak opravdu není .. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
2.6.12 11:45

Mne se to nedeje, vytahnete ty haky co nejvys.. :nevim: ted jsme byli na celodennim vylete, tak si dokazete ten nervany kos a nedelalo to. :)

• Citovat
  • Upravit
jatinka
2.6.12 11:47

Je pravda, že mi to také koš dělal. Ale to jen v případě, že byl opravdu hodně naložen. U starších, nebo povolenějších podvozků se to stává asi častěji. Mě stačilo jen vytáhnout ty háky výš na konstrukci a byl klid.

• Citovat
  • Upravit
598
2.6.12 12:00

Díky,háky jsem měla mezi těmi dvěma plasty dole,tak jsem je vytáhla o těch asi deset čísel nahoru, co nejvýš to šlo. Drží taky, myslela jsem, že budou sklouzávat. Vypadá to, že už bude vše ok, ještě vyzkouším s větší zátěží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí