Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMyslím, že máme s Mooch stejnou www.lilinka com nebo cz - teď nevím…
Já tedy nevím , ale já neměla ani jedno a děti to přežily všechny
. Měla jsem pro děti kde co , ale tohle mi přišlo tedy zbytečný
, na úplně malý mimino jsem použila plenku … Ale Mutsyka jsem tunila jinak taky. ![]()
Resp. Přijde mi zbytečný mít všechno …
@Berynka píše:
Ahoj Mutsynkářky,
sleduji diskusi, ale stejně bych potřebovala poradit. Mám v plánu kupovat použitý UR. A chtěla bych se zeptat, zda jste některá přenášela miminko v korbičce? Bydlíme v domě kde není výtah a budu tahat korbu do 3. patra. Jak složité je nacvaknutí a vycvaknutí korby? Zvládne to jetý kořár, když to budu dělat denně?
Druhá věc je, zda někdo nepřišel na fintu,jak vypnout nakrabatěnou látku na korbě? Všimla jsem si, že některé použité korby to na fotce mají dost, jiné méně. Jsou typy korby, které se „skládají“ více?
Jak Mutsynky zvládají časté skládání podvozku?
A poslední věc, má někdo zkušenost s malými aretačními koly? Proběhla tady jen jedna nic moc zkušenost, tak třeba má ještě i někdo další.
Děkuji za odpovědi.
Korbu tahám 2× denně do 3. patra (teda na střídačku s manželem, on o něco víc) a zvládli jsme to. Já si pomáhám i lehce za boudičku nebo to netahám vůbec za ty popruhy a nesu to oběma rukama. Dá se to.
Holky poradíte prosím jak vycvaknu boudičku z hluboké korby??Ráda bych sundala a vyprala tu napínací vložku, co je vevnitř.
Děkuju
Ahoj holky, potřebuji taky radu ![]()
Máme autosedačku MaxiCosi, za prvé nevím, jak vycvaknout z té autosedačky adaptéry a za druhé se mi zdá, že ta autosedačka je po zacvaknutí na podvozku jakoby moc vleže… v autě ta autosedačka sedí jakoby na tom plastovym, ale na podvozku je víc naklopená nohama nahoru. Tak nevim, zda je to normální nebo jsem tam blbě nacvakla ty adaptéry ![]()
Za odpovědi předem děkuji
![]()
@Jesterka21 píše:
Ahoj holky, potřebuji taky radu
Máme autosedačku MaxiCosi, za prvé nevím, jak vycvaknout z té autosedačky adaptéry a za druhé se mi zdá, že ta autosedačka je po zacvaknutí na podvozku jakoby moc vleže… v autě ta autosedačka sedí jakoby na tom plastovym, ale na podvozku je víc naklopená nohama nahoru. Tak nevim, zda je to normální nebo jsem tam blbě nacvakla ty adaptéry
Za odpovědi předem děkuji![]()
Jestli si to pamatuju spravne, tak staci zmacknout ty knofliky na autosedacce.. kdyztak mne nekdo opravi.
A taky jsem to tak mela, ze mimco bylo vic vleze nez v aute, ale ja jsem za to byla rada.
Kofole neporadím, to už si nepamatuju ![]()
Ještěrko, adaptéry asi špatně nacvaknout nelze. Kdyžtak sem dej foto, uvidíme, jestli je to „moc vleže“.
Adaptéry se vycvakávají jedním ze stříbrných tlačítek na tom kolečku. Tuším, že to přední tlačítko je na sklápění madla a pak by tam mělo být ještě takové větší stříbrné tlačítko na spodu kolečka a tím se vycvakává adaptér.Musíš ho zmáčknou ve směru do středu kolečka.
@Anielkha píše:
Jestli si to pamatuju spravne, tak staci zmacknout ty knofliky na autosedacce.. kdyztak mne nekdo opravi.A taky jsem to tak mela, ze mimco bylo vic vleze nez v aute, ale ja jsem za to byla rada.
tak to jsem ráda, že to tak asi má být ![]()
@mooch píše:
Kofole neporadím, to už si nepamatuju
Ještěrko, adaptéry asi špatně nacvaknout nelze. Kdyžtak sem dej foto, uvidíme, jestli je to „moc vleže“.
Adaptéry se vycvakávají jedním ze stříbrných tlačítek na tom kolečku. Tuším, že to přední tlačítko je na sklápění madla a pak by tam mělo být ještě takové větší stříbrné tlačítko na spodu kolečka a tím se vycvakává adaptér.Musíš ho zmáčknou ve směru do středu kolečka.
tak to dneska hned vyzkouším jestli to budu umět vycvaknout ![]()
@Jesterka21 píše:
tak to jsem ráda, že to tak asi má být
podle mne to neni koleckem, ale tyhle stribrna tlacitka http://www.sbazar.cz/…611241_1.jpg
@Anielkha píše:
podle mne to neni koleckem, ale tyhle stribrna tlacitka http://www.sbazar.cz/…611241_1.jpg
jo tak to je ono, mam tam takový mini kolečka, tak jsem to zmáčkla a adaptéry vyskočily jedna báseň, holky, vy jste zlatý
a já blbka, že jsem si tam těch mini koleček dřív nevšimla ![]()
@mooch píše:
už jsem na to přišla ![]()
Ještě mám dotázek, mužu vyprat i tu podložku, na které mimčo leží???Nebo raději ne?
@mooch píše:
@mooch píše:
ted čtu o těch slunečních clonách, jak sem dávala Mafina odkaz, když sluníčko zrovna nesvítí, jde tu clonu odtáhnout ke korbičce aby tam držela? už na ní koukám a asi si jí objednám. Furt tahám plenu a kolíčky ![]()
@Anielkha píše:
jo máš pravdu, je to obráceně - tyhle jsou na adaptéry a ty zespodu jsou na sklápění madla. Holt jak to člověk dlouho nepoužívá…