Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@ZandaU píše:![]()
![]()
Tu druhou ti mohu prodat
)))) ja si ji objednala i do Hl.Korby ale nám neladí je to jiná barva než mám v kočárku
(((( http://i.mimibazar.cz/…55416164.jpg
ZandaU: Já myslím, že už jsem někde na internetu narazila na tvůj inzerát.. porovnávala jsem tu tmavě hnědou a moc to nesedí.. do hlubokýho ještě třeba jo, protože tam ty hnědý nejsou vedle sebe, ale u toho sporťáku by to bylo vidět.. ale jsi hodná
@Jitka.A píše:
Dobrý den, prosím jdou někde ještě sehnat návleky na pěnovou rukojeť na kočárek? Nikde je teď nemohu najít. Poraďte mi. Děkuji Jitka
Já se snažila objednat je z toho Kočárkova,ale paní se mi pak ani po urgencích už neozvala.
Jo a ještě něco=) co se týká tý plandající střechy tak teda žádnou vychytávku jak jí uchytit nemáte..? myslim, jestli jste si tam třeba nepřišily suchej zip nebo nějakou šňůrku, gumičku apod.
Totiž já tam našla, když se podívám na opěrku zezadu, tak dole po stranách jsou na cvočky takový dvě krátký gumičky, který teda podle mě jsou tam úplně zbytečně, přijde mi, že tam neplní žádnou fukci, tak jsem si říkala, jestli nejsou právě na tu střechu na přichycení.. jo a když už jsem u tý opěrky, máte tam taky zezadu takovou svislou tyž a na ní dva jakoby „věšáčky“=D? K čemu to slouží?
@mooch píše:
Já se snažila objednat je z toho Kočárkova,ale paní se mi pak ani po urgencích už neozvala.
Já je viděla někde na mimibazaru, paní je šije, ale už nevím kdo to přesně byl, máme koženou rukojeť, takže jsem to neřešila..
@peťulůinka píše:
Jo a ještě něco=) co se týká tý plandající střechy tak teda žádnou vychytávku jak jí uchytit nemáte..? myslim, jestli jste si tam třeba nepřišily suchej zip nebo nějakou šňůrku, gumičku apod.
Totiž já tam našla, když se podívám na opěrku zezadu, tak dole po stranách jsou na cvočky takový dvě krátký gumičky, který teda podle mě jsou tam úplně zbytečně, přijde mi, že tam neplní žádnou fukci, tak jsem si říkala, jestli nejsou právě na tu střechu na přichycení.. jo a když už jsem u tý opěrky, máte tam taky zezadu takovou svislou tyž a na ní dva jakoby „věšáčky“=D? K čemu to slouží?
Já mám starší typ a mám tam i víc látky a navíc na stříšce jsou gumičky a na koncích plastový kroužky, který se zaháknou zezadu na kočárek. Takže dřív to tak řešený i bylo.
@mooch píše:
Já mám starší typ a mám tam i víc látky a navíc na stříšce jsou gumičky a na koncích plastový kroužky, který se zaháknou zezadu na kočárek. Takže dřív to tak řešený i bylo.
No tak já tam žádný cvoky nevidím..to teda vůbec nechápu proč to přestali dělat, vypadá to strašně, jak to vlaje..
Mě u nového kočárku nic nevlaje. Já mám sporťák ježděný denně od jara 2011 a nic mi neplandá. Pořád mi ta boudička pěkně drží ten tvar, který má. Ale je pravda, že jsem ji nikdy nenamočila a neprala nebo tak něco.
nějaká maminka tu před časem dávala svůj tip. Všila si zezadu na boudičku zip a zapínala to tak, že byla celá ta zadní část připevněná k opěrce zezadu. Ale mě se to tedy ani trochu nelíbilo. Kočárek pak měl úplně jiný tvar ![]()
ahoj holky,
ještě jednou se chci zeptat, zda jste některá nekupovala ten černý malý koš pod kočárek? já mám ten stříbrný a nechci ho, nevíte, jestli se dá někde sehnat? zkoušela sem si dát inzerát a na pár sem odpověděla, ale nikdo samostatnej koš neprodá, což úplně chápu…
díky za každé tipy…
@Marky13 píše:
ahoj holky,
ještě jednou se chci zeptat, zda jste některá nekupovala ten černý malý koš pod kočárek? já mám ten stříbrný a nechci ho, nevíte, jestli se dá někde sehnat? zkoušela sem si dát inzerát a na pár sem odpověděla, ale nikdo samostatnej koš neprodá, což úplně chápu…
díky za každé tipy…
Napiš do libfinu. Dá se objednat.
díky za tip, to mě včera večer také ještě napadlo, potom, co jsem to sem napsala… čekám na odpověď…
díkys
AAhoj holky mucařky, kam dáváte naprodej vaše milovaný kousky, z kterých vám odrostly vaše děti? Já kočár rozprodávala. Teď tu mám ještě sportovní nástavbu a fun set a ne ne to prodat. Poradíte mi?
Fun seat za rozumnou cenu bude hned pryč. Jinak většina prodává asi přes MMB.
Zdravím,
do diskuze nepatří nabídka ani poptávka, využijte k tomu Bazárek nebo se domlouvejte přes SZ.
Díky za pochopení,
Monika
holky chci se zeptat těch, kdo mají ty velké nákupní košíky, jestli využijete i ten spodní? nebo je zbytečný? přemýšlím, jestli si mám koupit ten černý koš pod kočár, protože mám ten stříbrný, každopádně si chci pořídit i ten velkej, tak jestli to nebude zbytečná investice? díky za rady…