Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
10.5.12 13:03
@pate81 píše:
@La kofolaJá bych asi k tomuhle vzala tu team mist-někdo tu zmiňoval,že není úplně bílá,tak ta by k tomu asi šla nejlíp :nevim:

No team, jenže tohle je college - aby to na tu korbu sedělo, když cargo nesedí.

• Citovat
  • Upravit
3112
10.5.12 13:06

@La kofola aha,já myslela,že ti nesedí barva.Tak to nevím jak to :think: materiály jsou sice jiné ,ale korby by měly být stejné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.5.12 13:14
@pate81 píše:
@La kofola aha,já myslela,že ti nesedí barva.Tak to nevím jak to :think: materiály jsou sice jiné ,ale korby by měly být stejné

No nejsou, každá kolekce (team, cargo, college)má jiný materiál, uchycení a detaily, takto aspon píšou.

NO barva mi jasně sedět nebude, když se olive nevyrábí. Tak jsem chtěla černou, no ta nesedí, nezapnu ji k boudičce a je krátký.
Když už budu měnit (jestli mi na to libfin přistoupí)tak raději zvolím nejvíce podobnou barvu.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
10.5.12 14:22

Tak možnost orgio nánožníku college není, ten už výrobce neposkytuje.
Jsem zvědavá, jestli budou schopni mi zjistit jestli ten team bude na korbu college pasovat. Vypadají docela stejně. Druk na přichycení je na boudičce.

• Citovat
  • Upravit
11.5.12 00:31

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s „letními“ aretovacími koly na Mutsy UR (ty které se vymění za přední nafukovací). Zda jste s nimi spokojeni a jak obtížná je výměna, resp. kolik času zhruba zabere.

http://www.babypark.cz/…-urban-rider

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
11.5.12 06:31
@La kofola píše:
Tak možnost orgio nánožníku college není, ten už výrobce neposkytuje.
Jsem zvědavá, jestli budou schopni mi zjistit jestli ten team bude na korbu college pasovat. Vypadají docela stejně. Druk na přichycení je na boudičce.

A odkud jsi? Třeba někoho seženeš v okolí, kdo má Mutsy a můžeš to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
11.5.12 08:07
@Wikky píše:
A odkud jsi? Třeba někoho seženeš v okolí, kdo má Mutsy a můžeš to vyzkoušet.

Nevím v okolí o nikom, kdo by měl mutsyho, koho znám a pujčil by mi domu nánožník.

No tak bud to budu msuet risknout a objednat i tak s tím, že bych eventuelně udělal drobné změny na uchycení, kdyby to nesedělo.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
11.5.12 08:09

A ta snow white na obrázku vypadá podobně té olivové, je taková i ve skutečnosti nebo je sněhově bílá.

• Citovat
  • Upravit
13903
11.5.12 12:02
@La kofola píše:
Nevím v okolí o nikom, kdo by měl mutsyho, koho znám a pujčil by mi domu nánožník.No tak bud to budu msuet risknout a objednat i tak s tím, že bych eventuelně udělal drobné změny na uchycení, kdyby to nesedělo.

no a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
11.5.12 12:04
@mooch píše:
no a odkud jsi?

Zlínsko

• Citovat
  • Upravit
kofola3
11.5.12 12:04

ještě mě napadla od švagrové švagrová, snad by mohla pujčit. Tu jsem myslím viděla s mutsym, záleží jakou měli korbu

• Citovat
  • Upravit
13903
11.5.12 12:06
@La kofola píše:
Zlínsko

třeba se tu někdo najde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
11.5.12 12:08
@mooch píše:
třeba se tu někdo najde

Kééž by.
Ale vypadá to podle obrázku, že to bude totéž.

• Citovat
  • Upravit
1267
11.5.12 12:52

My máme Team Mist a je to stříbrno-bílo-šedá. Zlínsko je pro nás trochu z ruky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
11.5.12 12:54
@Wikky píše:
My máme Team Mist a je to stříbrno-bílo-šedá. Zlínsko je pro nás trochu z ruky :(

To by k té olivové jít mohlo, ne??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí