Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderZanda-U: Ahoj! Já už taky přemýšlím o tom, kdy dát malého do sportovní sedačky. Má 4 měsíce (začínáme pátý) a má 7 kg. Takže je dost velký. Chtěla bych aby vydržel aspoň do 6 měsíců, kvůli zádům. Ale co byly teď ty vedra, tak mi malej vůbec nechtěl v hluboké spát. A párkrát se mi stalo, že jsem musela dojít s malým v náručí. Ale už se na sporťák taky moc těším, a promýšlím doplňky.
Tak s těmi taškami z DMka je to asi všude stejné, u nás (Třebíč) mají jen béžovou a fialovou, tmavě hnědá a černá jsou hned fuč, zkusím ještě omrknout v Brně a Jihlavě.
@Wikča píše:
Zanda-U: Ahoj! Já už taky přemýšlím o tom, kdy dát malého do sportovní sedačky. Má 4 měsíce (začínáme pátý) a má 7 kg. Takže je dost velký. Chtěla bych aby vydržel aspoň do 6 měsíců, kvůli zádům. Ale co byly teď ty vedra, tak mi malej vůbec nechtěl v hluboké spát. A párkrát se mi stalo, že jsem musela dojít s malým v náručí. Ale už se na sporťák taky moc těším, a promýšlím doplňky.
ZandaU: Já už se těšila, až dám fusak pryč, aby měl víc místa. Známí mají holčinu, má v roce 9 kg. Pořád srovnávám a doufám, že vydržíme do 6 měsíců v korbičce. No, holt je po tátovi.
@Wikča píše:
ZandaU: Já už se těšila, až dám fusak pryč, aby měl víc místa. Známí mají holčinu, má v roce 9 kg. Pořád srovnávám a doufám, že vydržíme do 6 měsíců v korbičce. No, holt je po tátovi.
@ZandaU píše:
Zeptala bych se v DM ať Vám ji objednají.
@petra-c píše:
Díky za rady k přebalovacím taškám, půjdu do té z DMka, je osvědčená a o půlku levnější než MUTSY origoš, akorát u nás v DMku nemají tu černou, nevíte, jestli se nedá objednat někde na netu
Mně jí přinesli ze skladu, takže se poptej!
Wikky, já mám tu stejnu tašku z DMka, jako ty i ta ucha tam mám stejná. Mě jen vadilo, že to ucho přes rameno, je našité jakoby nahoře a když použiješ to kratší ucho na přichycení ke kočárku, tak to velké ucho buď musíš nechat viset ven z tašky, což se mi nelíb
í, nebo ho musíš tak jakoby omotat kolem toho malého ucha, abys ho mohla uklidit do tašky. Tak jsem ho ustřihla a našila dovnitř tašky ![]()
Jinak ta malá ucha k uchycení na kočárek na suchý zip na Mutsy nedrží. Sjíždí to i když to hodně utáhneš. Tak jsem koupila ty háky JJ Cole a věším tu tašku na ně a jsem moc spokojená.
Tak dva mesice cekam na slunecni strisku, aby mi dneska napsali, ze ji proste nemaji.. ze ji nejsou schopni dodat.
Tak to jsem zvedava, kde ji budu shanet.
@Anielkha a kde jsi jí prosím objednávala? Taky chci sehnat tak ať vím komu se vyhnout .. děkuji
@Barusatko píše:
@Anielkha a kde jsi jí prosím objednávala? Taky chci sehnat tak ať vím komu se vyhnout .. děkuji
Baby style.. ale dle vyjadreni ji proste nedodal vyrobce. Takze je mi jasne, ze mi ji nesezene nikdo. ![]()
No tak to je pěkně na houby
já jsem ale dokonce četla že by je měli nově dodávat do Babyparku
což mě docela udivilo, protože podle maminek co tady píšou byli toho názoru že je to nevhodné .. ale tak jsem to četla .. teď tak 3 týdny zpět ..
@Barusatko píše:
No tak to je pěkně na houbyjá jsem ale dokonce četla že by je měli nově dodávat do Babyparku
což mě docela udivilo, protože podle maminek co tady píšou byli toho názoru že je to nevhodné .. ale tak jsem to četla .. teď tak 3 týdny zpět ..
tam jsem ji taky zkousela objednat.. jejich pristup.. skoda mluvit.
No tak to se divím .. já jsem teda nikdy neměla problém
mají to tady .. jestli je to teda ta co myslíš http://www.babypark.cz/…triska-rider