Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderahojky,jé vy tedy vylepšujete,nádherné fotečky
,kéž by se nám už zadařilo a mohli jsme zakoupit mutsynku
@ZandaU píše:![]()
![]()
![]()
přesně tak
![]()
![]()
já už jezdím s Mutsynkou 6.5 měs. a stále něco hledám čím bych kočárek vylepšila
![]()
![]()
![]()
![]()
ted jsem si koupila držák na kávu ikdyž kávu nepiji ale na lahev s pitím je suuuper .Také jsem si nechala udělat reflexní tlapičky na kočárek abych byla vidět kdykoliv
![]()
![]()
![]()
![]()
kamarádce jsem vymyslela kytičky ..Foto pak dodám jsou nádherné
kde jsis nechala udělat,tak nádherné tlapičky,je to vážně pěkné a užitečné
je to dobrý nápad
ahoj holky,také mám připravený kočárek Mutsy. Moc se na ježdění těším.
Chtěla bych radu. Mám ráda také různá vylepšení na kočárek. Nechávaly jste si šít kapsu na pláštěnku?
Jestli ano,tak prosím o tip a pak jestli se vám do té kapsy následně vlezla i originál pláštěnka na sporťák.
Jo a vyhovuje vám ta orig. taška? Mě přijde obrovská .Samozřejmě jsme jěště nevyjeli,ale mám obavy,aby mi tam nepřekážela.
@Macinaz píše:
kde jsis nechala udělat,tak nádherné tlapičky,je to vážně pěkné a užitečnéje to dobrý nápad
Na mimibazaru
pani dělá různé dekorace i na auta atd. tak jsem si u ní mymyslela tlapky
díky tomu je tam i prodává
10kč kus http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@ZandaU jé díky,v tom inzerátu je váš kočárek viď
no už aby jsme se také dočkali a mohla vylepšovat,u prvního mimiska jsem měla obyčejný kočár,tak teď si chci koupit mutsýka ale to čekání je nejhorší ![]()
Nemáte zkušenost z MMB s prodejcem http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… Hedvika Matyášková? Dělá i vložky do Mutsy a jsou moc pěkné.
@slunicko100 píše:
ahoj holky,také mám připravený kočárek Mutsy. Moc se na ježdění těším.
Chtěla bych radu. Mám ráda také různá vylepšení na kočárek. Nechávaly jste si šít kapsu na pláštěnku?
Jestli ano,tak prosím o tip a pak jestli se vám do té kapsy následně vlezla i originál pláštěnka na sporťák.Jo a vyhovuje vám ta orig. taška? Mě přijde obrovská .Samozřejmě jsme jěště nevyjeli,ale mám obavy,aby mi tam nepřekážela.
já mám origo tašku Mutsy a na běžné vožení jsem ji nikdy nepoužívala, spíš k doktorovi, na výlety apod. Ale já jsem nikdy nevozila ani nevozím tašky na procházky. Na řidítkách by mi origo taška vadila určitě, pokud vozím, tak na stupátku, tam padne výborně. Musím ale říct, že když už ji vezu, tak do ní narvu fakt všechno. Přes plínky, ubrousky, přebalovací podložku, jídlo na celý den, pití až po náhradní oblečení a hračky. Takže za mě origo taška ano, ale není to klasická příruční taška na běžné vožení.
Tak s tou taškou to je asi o zvyku, já ji vozím na stupátku a jsem spokojená. Mám tam náhradní oblečení pro děti, plínky, ubrousky a pití. To co potřebujeme, kdyby jsme se náhodou někde zapomněli ![]()
Já origo tašku nekoupila právě proto, že se mi zdála děsně velká. On člověk s hlubokláčem a malým mimčem nic nevozí (alespoň pokud kojí), tak mi stačila taková mini taška na kočárek z Tesca, kterou jsem si brala jen, když jsem jela k doktorce apod. a dnes ji vozím na golfkách. Až později na sporťák jsem pořídila větší tašku, ale ne origoš. Ta je na mě opravdu moc velká a ani se mi nelíbí. HLavně to uchycení na madle v místě, kde mám ruce by mě asi dost vytáčelo. Vožení tašky na stupátku by pro mě nebylo. Nenosím věci po kapsách a tak potřebuji mít telefon, klíče a pěneženku po ruce. Takže buď vezu velkou tašku a nebo si dám tyto nezbytnosti do kapsy na boudičce a na madle mám jen termokapsičku na pití pro malého.
jéé taky mame na kocarku reflexní tlapičky, ale jiné.. Zelené s černýma packama. Koupili jsme v hornbachu
Máme na kolečkách a na rukojeti. Az stahneme fotky z fotaku, tak je pridam ![]()
Já mám jako tašku přebalovací brašnu od fotaku. Telefon, klíče, doklady vozim v korbičce pod matrací a v té tašce vozím plenky, ubrousky, nahradni oblečeni a dalsi spoustu kramu.. Ale je velka jako krava, vozim ji dole v košiku
crumpler super snipe
http://img.dooyoo.de/…3/995315.jpg něco takového, ale jiný vzor..
Mutsynářky
Která stříška je na Mutsy nejlepší ? Našla jsem tuto
máte ji někdo? Mám deštník ale to šachování je šílené.Plena zachycená skřipcem už nás vyloženě vytáčí jelikož malej nevydí tak potřebuji něco jiného ![]()
Zandu já se na tuto clonu dívala v Malvíku a zdálo se mi to na Mutsyně jako mostrum. Je to hrozně velké na můj vkus. Já nakonec koupila tu od lilinky a jsem s ní moc spokojená. Jde dát tak, že ji jen pověsíš na kraj stříšky a ona visí jako ostatní clony například od Teutonie, ale jde taky jakoby vythnout po střášce a napůl složit tak, že jen prodlouží stříšku a tím stíní (viz foto) a přitom nebrání ve výhledu. Za mě je ideální. Vozím ji na kočárku trvale nasazenou. Od brzkého jara do začátku zimy. Stříška jde totiž s tou napůl složenou clonou normálně otvírat a zavírat…
@Mafina5 píše:
Zandu já se na tuto clonu dívala v Malvíku a zdálo se mi to na Mutsyně jako mostrum. Je to hrozně velké na můj vkus. Já nakonec koupila tu od lilinky a jsem s ní moc spokojená. Jde dát tak, že ji jen pověsíš na kraj stříšky a ona visí jako ostatní clony například od Teutonie, ale jde taky jakoby vythnout po střášce a napůl složit tak, že jen prodlouží stříšku a tím stíní (viz foto) a přitom nebrání ve výhledu. Za mě je ideální. Vozím ji na kočárku trvale nasazenou. Od brzkého jara do začátku zimy. Stříška jde totiž s tou napůl složenou clonou normálně otvírat a zavírat…