Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
25.4.12 07:58

@mooch děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
25.4.12 08:39

@La kofola a co si koupit celou korbicku za cenu co bys dala za nanoznik.. třeba tady je nějaká za 500 www.mimibazar.cz/foto.php?… svou můžeš za pár korun prodat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
25.4.12 08:42

:D :D :D :D také máme Mutsy já a i má kamarádka .A jsme maximálně spokojené :o))) Všem moooc doporučuji :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
25.4.12 08:44
@xreni píše:
@La kofola a co si koupit celou korbicku za cenu co bys dala za nanoznik.. třeba tady je nějaká za 500 www.mimibazar.cz/foto.php?… svou můžeš za pár korun prodat ;-)

Nemůžu to ségře prodávat.
A další korbu kupovat mi přijde zbytečné.
Spíš si pak podle té origošky, co přijde, nechám ušít ještě jednu podobnou do barvy.

• Citovat
  • Upravit
235
25.4.12 08:55

Zkrášlení sportovní nástavby

maminky máte někdo na Mutsy tuto deku s podložku? dumám nad tím jak si zkrášlit svůj kočárek a moc se mi líby tento setík jen nevím zda je ta deka dobrá :D máte ještě nějaký nápad jak si kočárek zkrášlit hlavně účelně :D A ještě dotázek :D jakej fusak na zimu je do sport.nástavby nej :D k korbě jsem měla od emitexu 3v1 ale chtěla bych nějaký jiný jelikož jsem měla černý.a poslední :D dotázek :D jaká pláštěnka je nej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.4.12 09:46
@ZandaU píše:
maminky máte někdo na Mutsy tuto deku s podložku? dumám nad tím jak si zkrášlit svůj kočárek a moc se mi líby tento setík jen nevím zda je ta deka dobrá :D máte ještě nějaký nápad jak si kočárek zkrášlit hlavně účelně :D A ještě dotázek :D jakej fusak na zimu je do sport.nástavby nej :D k korbě jsem měla od emitexu 3v1 ale chtěla bych nějaký jiný jelikož jsem měla černý.a poslední :D dotázek :D jaká pláštěnka je nej :D

deku mam a znovu uz bych ji nekoupila… podle mne za ty penize jdou sehnat lepsi deky.

• Citovat
  • Upravit
235
25.4.12 09:50
@Anielkha píše:
deku mam a znovu uz bych ji nekoupila… podle mne za ty penize jdou sehnat lepsi deky.

8) 8) 8) 8) jee děkuji tak ji kupovat nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
25.4.12 11:08
@ssisley píše:
Mně se taky nepodařilo nikam ten sucháč připnout a už vůbec nevím proč je tam ten patentek :roll:
A složit mi to prostě se sportovní nástavbou taky pořád nejde. :nevim:
Zkusím zajít do Babyparku ať mi to ukážou :oops:Jinak jsem pořídila slunečník a jsem s nim spokojená.

A co to máte za deků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
25.4.12 11:11
@ssisley píše:
Mně se taky nepodařilo nikam ten sucháč připnout a už vůbec nevím proč je tam ten patentek :roll:
A složit mi to prostě se sportovní nástavbou taky pořád nejde. :nevim:
Zkusím zajít do Babyparku ať mi to ukážou :oops:Jinak jsem pořídila slunečník a jsem s nim spokojená.

A ještě se zeptám ta ochraná folie na madle se dá také koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.4.12 19:06

Ahoj,my máme ve sportáku fusak Lodger.Krásně sedí,neklouže,v zimě v něm máme vložku a bez ní ho používám i ted když je chladněji.Je to vlastně taková bytelná flísová deka :) .Nepadá a dítě je v ní pěkně zabalené.Když je teplo,dá se rozbalit a rozhrnout do stran.Přijde mi,že v kočáru i pěkně vypadá,nelíbí se mi takové ty hranaté fusaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
25.4.12 19:49
@zoretka píše:
Ahoj,my máme ve sportáku fusak Lodger.Krásně sedí,neklouže,v zimě v něm máme vložku a bez ní ho používám i ted když je chladněji.Je to vlastně taková bytelná flísová deka :) .Nepadá a dítě je v ní pěkně zabalené.Když je teplo,dá se rozbalit a rozhrnout do stran.Přijde mi,že v kočáru i pěkně vypadá,nelíbí se mi takové ty hranaté fusaky.
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: JE NÁDHERNÝ JEN SE JEŠTĚ ZEPTÁM :D KDYŽ SNĚŽÍ TAK MÁTE ASI NÁNOŽNÍK ABY FUSAK NEPROMOKL ŽE JELIKOŽ JE TO JEN FLÍS
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.4.12 20:06

Dávala jsem spíš pláštěnku,jsem taková nenánožníková :lol: ,máme ho,ale skoro nikdy ho nedávám.Párkrát jsem zkusila,aby se neřeklo…Ale určitě by se do sněhu hodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
25.4.12 20:12
@zoretka píše:
Dávala jsem spíš pláštěnku,jsem taková nenánožníková :lol: ,máme ho,ale skoro nikdy ho nedávám.Párkrát jsem zkusila,aby se neřeklo…Ale určitě by se do sněhu hodil.
:srdce: :srdce: :srdce: děkuji jsi zlatíčko.Budu ho kupovat až na zimu to bude našemu Vojtíškovi rok tedy v řijnu proto dumám jak na něj v zimně když bude sněžit . Ani mě se nánožník nelíbí :) proto jsem se ptala jak je na tom fusak když sněží. Na internetu píší že mu promoknutí nevadí že se na dítě voda nedostate tak jsem chtěla vědět zda jste sníh zažili :) Musím uznat že máte nááádherný fusak přesně takovou barvičku bych potřebovala i ja do sport.cargo grey :) JEEE A JAKOU PLÁŠTĚNKU? JSEM OTRAVNÁ ŽE :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
25.4.12 20:44

No,po pravdě-používám obyčejnou od Emitexu na hluboký kočárek.Ta mi úplně vyhovuje,i ta díra,neprší tudy a malej se kouká ven a větrá…Měla jsem tu drahou origo-Deluxe…a prodala jsem ji-byla obrovská,tvrdá a složená vypadala jak malý stan :D .A když si vezmu,že jsme ji použili tak 5× maximálně,přijde mi zbytečné se s tím tahat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.4.12 21:06

Já mám taky emitex na malé korby a sedí mi perfektně na sporťák. A hlavně se vejde do té minikapišky, co je v dolním malém košíku a to i s mým deštníkem. Takže jsme stále na déšť připraveni a přitom nemusím tahat nějakou obří pláštěnku.
Fusak mě se zase Lodger nelíbí, takže mám tři různé jiné - všechny sedí do Mutsy perfektně - Aesthetic, Fillikid a Originál Mutsy. Ten sedí samozřejmě nejlépe - je úplně dokonale vypracovaný a přímo kopíruje sedačku. Mám ho tón v tónu - kočárek Active Coffee a fusak Team Brown a vypadá to moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí