Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@La kofola a co si koupit celou korbicku za cenu co bys dala za nanoznik.. třeba tady je nějaká za 500 www.mimibazar.cz/foto.php?… svou můžeš za pár korun prodat ![]()
také máme Mutsy já a i má kamarádka .A jsme maximálně spokojené
))) Všem moooc doporučuji
![]()
@xreni píše:
@La kofola a co si koupit celou korbicku za cenu co bys dala za nanoznik.. třeba tady je nějaká za 500 www.mimibazar.cz/foto.php?… svou můžeš za pár korun prodat
Nemůžu to ségře prodávat.
A další korbu kupovat mi přijde zbytečné.
Spíš si pak podle té origošky, co přijde, nechám ušít ještě jednu podobnou do barvy.
maminky máte někdo na Mutsy tuto deku s podložku? dumám nad tím jak si zkrášlit svůj kočárek a moc se mi líby tento setík jen nevím zda je ta deka dobrá
máte ještě nějaký nápad jak si kočárek zkrášlit hlavně účelně
A ještě dotázek
jakej fusak na zimu je do sport.nástavby nej
k korbě jsem měla od emitexu 3v1 ale chtěla bych nějaký jiný jelikož jsem měla černý.a poslední
dotázek
jaká pláštěnka je nej ![]()
@ZandaU píše:
maminky máte někdo na Mutsy tuto deku s podložku? dumám nad tím jak si zkrášlit svůj kočárek a moc se mi líby tento setík jen nevím zda je ta deka dobrámáte ještě nějaký nápad jak si kočárek zkrášlit hlavně účelně
A ještě dotázek
jakej fusak na zimu je do sport.nástavby nej
k korbě jsem měla od emitexu 3v1 ale chtěla bych nějaký jiný jelikož jsem měla černý.a poslední
dotázek
jaká pláštěnka je nej
deku mam a znovu uz bych ji nekoupila… podle mne za ty penize jdou sehnat lepsi deky.
@Anielkha píše:
deku mam a znovu uz bych ji nekoupila… podle mne za ty penize jdou sehnat lepsi deky.
jee děkuji tak ji kupovat nebude ![]()
@ssisley píše:
Mně se taky nepodařilo nikam ten sucháč připnout a už vůbec nevím proč je tam ten patentek
A složit mi to prostě se sportovní nástavbou taky pořád nejde.
Zkusím zajít do Babyparku ať mi to ukážouJinak jsem pořídila slunečník a jsem s nim spokojená.
A co to máte za deků?
@ssisley píše:
Mně se taky nepodařilo nikam ten sucháč připnout a už vůbec nevím proč je tam ten patentek
A složit mi to prostě se sportovní nástavbou taky pořád nejde.
Zkusím zajít do Babyparku ať mi to ukážouJinak jsem pořídila slunečník a jsem s nim spokojená.
A ještě se zeptám ta ochraná folie na madle se dá také koupit?
Ahoj,my máme ve sportáku fusak Lodger.Krásně sedí,neklouže,v zimě v něm máme vložku a bez ní ho používám i ted když je chladněji.Je to vlastně taková bytelná flísová deka
.Nepadá a dítě je v ní pěkně zabalené.Když je teplo,dá se rozbalit a rozhrnout do stran.Přijde mi,že v kočáru i pěkně vypadá,nelíbí se mi takové ty hranaté fusaky.
@zoretka píše:
Ahoj,my máme ve sportáku fusak Lodger.Krásně sedí,neklouže,v zimě v něm máme vložku a bez ní ho používám i ted když je chladněji.Je to vlastně taková bytelná flísová deka.Nepadá a dítě je v ní pěkně zabalené.Když je teplo,dá se rozbalit a rozhrnout do stran.Přijde mi,že v kočáru i pěkně vypadá,nelíbí se mi takové ty hranaté fusaky.
Dávala jsem spíš pláštěnku,jsem taková nenánožníková
,máme ho,ale skoro nikdy ho nedávám.Párkrát jsem zkusila,aby se neřeklo…Ale určitě by se do sněhu hodil.
@zoretka píše:
Dávala jsem spíš pláštěnku,jsem taková nenánožníková,máme ho,ale skoro nikdy ho nedávám.Párkrát jsem zkusila,aby se neřeklo…Ale určitě by se do sněhu hodil.
No,po pravdě-používám obyčejnou od Emitexu na hluboký kočárek.Ta mi úplně vyhovuje,i ta díra,neprší tudy a malej se kouká ven a větrá…Měla jsem tu drahou origo-Deluxe…a prodala jsem ji-byla obrovská,tvrdá a složená vypadala jak malý stan
.A když si vezmu,že jsme ji použili tak 5× maximálně,přijde mi zbytečné se s tím tahat…
Já mám taky emitex na malé korby a sedí mi perfektně na sporťák. A hlavně se vejde do té minikapišky, co je v dolním malém košíku a to i s mým deštníkem. Takže jsme stále na déšť připraveni a přitom nemusím tahat nějakou obří pláštěnku.
Fusak mě se zase Lodger nelíbí, takže mám tři různé jiné - všechny sedí do Mutsy perfektně - Aesthetic, Fillikid a Originál Mutsy. Ten sedí samozřejmě nejlépe - je úplně dokonale vypracovaný a přímo kopíruje sedačku. Mám ho tón v tónu - kočárek Active Coffee a fusak Team Brown a vypadá to moc hezky.